Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

TUT YÜREĞİMİ (1 Kullanıcı)

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
Tarih silik ve solgun bir bakış... Gecenin bilmem kaçı...Uyumayan gözlerim ?a alışmaya çalışıyor. Bir martı ip bağladı yüreğime uçurmak istiyor ... Işık yoktu hesapta yağmur değene kadar cama... soğuk ve karanlık sokaklarda korkmadan koşmak istiyorum eteklerimi toplayarak. Bu sessizlik ürkütüyor. Neden uyanmıyor kimse yürek sesime?

Başımı soğuk duvara yaslayıp, gözlerimi yumuyorum. Dağlardan gelen bu güzel musikiye bırakıyorum kendimi... Gece mavisi, yağmur, sukut, yüzümü okşayan yumuşak ve hafif bir esinti...

Ve sen ... Sen geliyorsun aklıma
...Hiç görmedim seni...
Görmeden sevdim...
Resmin yok elimde...
Gözlerim boşluğa takılıyor...
Hasretin kavuruyor yüreğimi, özlemin...

Yağmurla ıslanan şu sokakta, dalan bir gözde, dünya denilen şekerle parlatılmış zehirde, madde dolu bir yüreğin neresinde bulmalıyım seni ...

Dikenli yollar ürkütüyor beni... Her düştüğümde bitti sandığımm güzellikler seninle başlıyor yeniden... Yakışmıyorum sana bu kirletilmiş yüreğimle... Vurgun yemiş düşüncelerle kapına geldim, af diliyorum, sığınıyorum güzelliğine...

Bir gülün kırmızılığında, bir damla gözyaşında, secdeye kapanan bir başta, yalvaran titrek bir dudakta, seni buldum ey Nebi..

Günahlarımla, hatalarımla yoluna düştüm ... Kapına geldim, kovma beni ... Sevdim seni... Tut yüreğimden götür gittiğin yere... Ne olur kabul et bu kirli yüreği... Vazgeçtim bu sürgün şehirden, vurgun yemiş düşüncelerden... Tut da volkanlar patlayan yüreğim sukuta erişsin, bulsun istediği lezzeti... Ne olur ey sevgili bırakma beni!....
--------------------------------------------------------------------------------

enise karadeniz

Kayıtlı Kullanıcı
RE: TUT YÜREĞİMİ

Günahlarımla, hatalarımla yoluna düştüm ... Kapına geldim, kovma beni ... Sevdim seni... Tut yüreğimden götür gittiğin yere... Ne olur kabul et bu kirli yüreği... Vazgeçtim bu sürgün şehirden, vurgun yemiş düşüncelerden... Tut da volkanlar patlayan yüreğim sukuta erişsin, bulsun istediği lezzeti... Ne olur ey sevgili bırakma beni!....

s.a
kardeşim ellerine emeğine sağlık allah razı olsun.çok güzel bir yazıydı.son paragraftaki yakarışa defalarca bende katılıyorum.selametle.

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı

as benimde çok hoşuma gitti lakin pek ilgi görmedi:)

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı

bana arka çıktığın için sağolB)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

S.A KARDEŞİM ELİNE SAĞLIK ALLAHA EMANET OL B)B)B)B)

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum güzel ablacım,
güzel paylaşım için teşekkür ederim.B)

"Andolsun size kendinizden öyle bir Peygamber gelmiştir ki, sizin sıkıntıya uğramanız ona çok ağır gelir.
O, size çok düşkün, müminlere karşı çok şefkatlidir, merhametlidir."
(Tevbe Suresi, 128)

Ömrümüz Onun rehberliğine sımsıkı sarılanlardan, anlamaya çalışanlardan olmakla geçsin inşaallah.
selam ve dua ile...

mir_erhan

Moderator
Bir gülün kırmızılığında, bir damla gözyaşında, secdeye kapanan bir başta, yalvaran titrek bir dudakta, seni buldum ey Nebi..

............
..............çok özledik seni eyy Nebiler Nebisi

ellerinize sağlık Allha razı olsun sizlerden..
selam ve dua ile

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum güzel ablacım,
güzel paylaşım için teşekkür ederim.B)

"Andolsun size kendinizden öyle bir Peygamber gelmiştir ki, sizin sıkıntıya uğramanız ona çok ağır gelir.
O, size çok düşkün, müminlere karşı çok şefkatlidir, merhametlidir."
(Tevbe Suresi, 128)

Ömrümüz Onun rehberliğine sımsıkı sarılanlardan, anlamaya çalışanlardan olmakla geçsin inşaallah.
selam ve dua ile...

ve aleykum selam nuresmacım canım benim çok teşekkür ederim.:)amin amin ecmain inşallah.Rehberimiz herdaim efendimiz olsun inşalla.selam ve dua ile kal can kardeşimB)

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı

............
..............çok özledik seni eyy Nebiler Nebisi

ellerinize sağlık Allha razı olsun sizlerden..
selam ve dua ile

çok çok teşekkür ederim kardeşim .dünya sevgilimize muhtaç:(rabbim şefaatine nail eylesin inşallah cümle ümmeti muhammedi.selam ve dua ile kalın kardeşimB)

hanimeli

Kayıtlı Kullanıcı
çok güzeldi :A
Rabbim Razı Olsun..

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
Ve sen ... Sen geliyorsun aklıma
...Hiç görmedim seni...
Görmeden sevdim...
Resmin yok elimde...
Gözlerim boşluğa takılıyor...
Hasretin kavuruyor yüreğimi, özlemin...
ALLAH senden binlerce kez razı olsun nevinim..duygulandım çok..
yüreğine sağlık kardeş..
ALLAHA emanetimsin...

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim sendende razı olsun zeynepcim.okuyup zahmet etmişsin.benimde çok hoşuma gidiyor.Allaha emanet ol kardeşim

ramora

Kayıtlı Kullanıcı
Tut yüreğimden götür gittiğin yere... Ne olur kabul et bu kirli yüreği... Vazgeçtim bu sürgün şehirden, vurgun yemiş düşüncelerden...
ablacım emeğine sağlık...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt