Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Tut yüreğimi EFENDİM!!!! (1 Kullanıcı)

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
Tarih silik ve solgun bir bakış... Gecenin bilmem kaçı...Uyumayan gözlerim ?a alışmaya çalışıyor. Bir martı ip bağladı yüreğime uçurmak istiyor ... Işık yoktu hesapta yağmur değene kadar cama... soğuk ve karanlık sokaklarda korkmadan koşmak istiyorum eteklerimi toplayarak. Bu sessizlik ürkütüyor. Neden uyanmıyor kimse yürek sesime?

Başımı soğuk duvara yaslayıp, gözlerimi yumuyorum. Dışarıdan gelen bu güzel musikiye bırakıyorum kendimi... Gece mavisi, yağmur, sukut, yüzümü okşayan yumuşak ve hafif bir esinti...

Ve sen ... Sen geliyorsun aklıma
...Hiç görmedim seni...
Görmeden sevdim...
Resmin yok elimde...
Gözlerim boşluğa takılıyor...
Hasretin kavuruyor yüreğimi, özlemin...

Yağmurla ıslanan şu sokakta, dalan bir gözde, dünya denilen şekerle parlat?lm?? zehirde, madde dolu bir yüreğin neresinde bulmalıyom seni ...

Dikenli yollar ürkütüyor beni... Her düştüğümde bitti sandığım güzellikler seninle başlıyor yeniden... Yakışmıyorum sana bu kirletilmiş yüreğimle... Vurgun yemiş düşüncelerle kapına geldim, af diliyorum, sığınıyorum güzelliğine...

Bir gülün kırmızılığında, bir damla gözyaşında, secdeye kapanan bir başta, yalvaran titrek bir dudakta, seni buldum ey Nebi..

Günahlarımla, hatalarımla yoluna düştüm ... Kapına geldim, kovma beni ... Sevdim seni... Tut yüreğimden götür gittiğin yere... Ne olur kabul et bu kirli yüreği... Vazgeçtim bu sürgün şehirden, vurgun yemiş düşüncelerden... Tut da volkanlar patlayan yüreğim sukuta erişsin, bulsun istediği lezzeti... Ne olur ey sevgili bırakma beni!....

YENIDEN DOGUS

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Tut yüreğimi EFENDİM!!!!

Günahlarımla, hatalarımla yoluna düştüm ... Kapına geldim, kovma beni ... Sevdim seni... Tut yüreğimden götür gittiğin yere... Ne olur kabul et bu kirli yüreği... Vazgeçtim bu sürgün şehirden, vurgun yemiş düşüncelerden... Tut da volkanlar patlayan yüre?im sukuta erişsin, bulsun istediği lezzeti... Ne olur ey sevgili bırakma beni!....

Mustafa Cilasun

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.facebook.com

Çok hoş ve lşatif ifadeler, hasretin hazan yaprakları misali toprağa serilişi, özlemin esintiyle yüreklere nüfus edişi, sevginin koşulsuz serdeilişi, iman hakikatinin en belirgin nüvesi, merakın yelpazesi eşliğinde etekelerin toplanarak haşyetin ayak izleri, bir canın vakfedilişiydi. Satırlarınızı okumaktan haz aldım. Gıptayı nazarla size bir selam saldım.

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı

VE ALEYKÜM SELAM GEÇ OLSADA AEOLUN
BEĞENDİĞİNİZE SEVİNDİM:p

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
________selamün aleyküm kardeşim benim
ne kadar içten yazılmış.. emegine saglık .
begenerek okudumm güzel kardeşim ..
hayırlı cumalar bereketli günler dilerim
rabbimize emanetimsinn
selam ve dua ileB)B)________

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
~*~*~*~*~*~*~

Selamün Selam Nevin ablacım.
Emeğinize, gönlünüze sağlık olsun inşallah.. Çok güzel bir paylaşımdı. Allah c.c razı olsun. Öyle ihtiyacımız var ki, Efendimiz (s.a.v)'in ellerimizden, ruhumuzdan, yüreğimizden tutmasına..Yüreğimizde öylesine bir yer TUTSUN ki, her kalp atışında Gül'ü yaşayalım..Ruhumuzda öyle bir yer tutsun ki, o ruh, Gül'le anlam kazansın..Onu ilmek ilmek içimize işleme zamanı..Rabbimiz c.c Gül'ü hakkıyla anlamayı ve örnek almayı nasip eylesin bizlere..Şefaatine nail olmak duası ile En Emin'e emanetimsiniz ablacım..Cumanız hayırlı ve mübarek olsun..B):H

~*~*~*~*~*~*~

meltem

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
sonsuznurr.blogcu.com
Selamunaleyküm..güzel kardeşim emeklerine sağlık çook güzel çok anlamlı
bir paylaşım olmuş...
Bir gülün kırmızılığında, bir damla gözyaşında, secdeye kapanan bir başta, yalvaran titrek bir dudakta, seni buldum ey Nebi..
Allaha emanet ol... hayırlı cumalar...

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
________selamün aleyküm kardeşim benim
ne kadar içten yazılmış.. emegine saglık .
begenerek okudumm güzel kardeşim ..
hayırlı cumalar bereketli günler dilerim
rabbimize emanetimsinn
selam ve dua ileB)B)________
ve aleyküm kardeşceğizim:)benim. Sağolun sizde değerli katkın için.Hayırlı cumalar.

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
~*~*~*~*~*~*~

Selamün Selam Nevin ablacım.
Emeğinize, gönlünüze sağlık olsun inşallah.. Çok güzel bir paylaşımdı. Allah c.c razı olsun. Öyle ihtiyacımız var ki, Efendimiz (s.a.v)'in ellerimizden, ruhumuzdan, yüreğimizden tutmasına..Yüreğimizde öylesine bir yer TUTSUN ki, her kalp atışında Gül'ü yaşayalım..Ruhumuzda öyle bir yer tutsun ki, o ruh, Gül'le anlam kazansın..Onu ilmek ilmek içimize işleme zamanı..Rabbimiz c.c Gül'ü hakkıyla anlamayı ve örnek almayı nasip eylesin bizlere..Şefaatine nail olmak duası ile En Emin'e emanetimsiniz ablacım..Cumanız hayırlı ve mübarek olsun..B):H

~*~*~*~*~*~*~
ve aleyküm selam can kardeşim dualarına amin diyorum.İnşaallah hep onun sevgisiyle yaşayıp ölürüz.Allaha emanet ol

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleyküm..güzel kardeşim emeklerine sağlık çook güzel çok anlamlı
bir paylaşım olmuş...
Allaha emanet ol... hayırlı cumalar...
ve aleyküm selam meltemcim:HSizde rabbime emanetsiniz

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt