Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

TURKUAZ SU GERÇEKLERİ*** (1 Kullanıcı)

ATA_11

Kayıtlı Kullanıcı
Lütfen okuyun, okutun! Bir şeye dikkatinizi cekmek istiyorum.Türkiye 'de bazi
şişeli
Icme sulari dogal kaynak suyu degil. Dogal kaynak sularinda devlete
para odemeniz gerekiyor, arti bu tesislerin yatirim maliyeti cok yüksek.
Dolayisiyla, mesela COCA COLA ne yapti?Uludag'dan kaynak suyu
araştırmalarında maliyetleri yüksek buldugu icin BURSA/KESTEL
deki C.Cola fabrikasinda, derin kuyu pompalariyla ovanin suyunu
cekerek bunu da tersosmos'dan gecirip filtre ederek hem Coca Cola
meşrubatini hem
de TURKUAZ'i şişelemeye başladi.TURKUAZ'in etiketinin üst ve
altindaki Kahverengi şeritlere dikkat edin...
SOFRA ICECEGI yazar...
Devlet, C.Cola'nin uyanikligini kanuna uydurmak
ve uyanikliga yapilacak itirazlari bertaraf etmek icin boyle bir
kural cikardi... Binlerce donümlük tarim arazisinin bulundugu ve Coca Cola
haric
hic bir isletmeye Derin Kuyu Pompasi cakma IZNI VERILMEYEN Kestel
ovasinda, yeraltindan cekilen su, filtre edilip daha sonra
icine bazi mineraller katildiktan sonra Türkiye'nin en ücra kasabalarinda
bile satiliyor ve likir likir iciliyor. Bazi yazlik kasaba ve koylerde
neredeyse TURKUAZ harici icme suyu bulamazsiniz. Cünkü dagitim
agi cok güclü... Bayilere baski bile oldugu yolunda duyumlar aldim.Turkuaz
icmeye devam edecekseniz, unutmayin... Yapay bir Su Iciyorsunuz.
Duyarli bir vatandaş olarak konuya dikkatinizi cekerim. Her tarafi dogal
kaynak sulariyla dolu memlekette, millete kuyu suyunu zorla ve de üstüne
para alarak iciriyorlar

lütfen boykot boykot boykot ........içmeyelim
eğer su ihtiyaçsa bize caiz olan şeyler de bu durumlarda ihtiyaçtır

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı
RE: TURKUAZ SU GERÇEKLERİ***

Allah razı olsun kardeşim aynen katılıyorum tam destek.

ATA_11

Kayıtlı Kullanıcı

YAA ŞU COLA VE TURKUAZ DUYUNCA VEYA BİRYERDE OKUYUNCA DELİ OLUYORUM ELİMDE DEĞİL KIZIYORUM.ADAMLAR KIRIYOR ORTALIĞI VE HALA ÜRÜNLERİ NASIL SATILIYOR.

orion01

Kayıtlı Kullanıcı

size tamamen katılıyorum kardeşim. sonuna kadar destekliyorum. eyvallah.muhabbetle.

Ahmed_1907

Kayıtlı Kullanıcı

YAV ARKADAŞ BU ŞERF...KOKA KOLA İÇMEYELİM YAV LÜTFEN YAV LÜTFEEEEEN
ALAH RAZI OLSUN KARDEŞİM EMEĞİNE SAĞLIK..B)

ikbal05

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.efemdigital.com

kardeşim allah razı olsun bu konu hakkında duyumlar bende aldım. işin komik yanı benim başıma geldi
bir kafede oturup birşeyler içerken ben meyvesuyu istedim cappy geldi geri yolladım ve su istedim fakat üstüne basa basa turkuaz olmasın dedim turkuaz su geldi geri yolladım tekrar turkuaz su geldi en sonunda kalktım ve beni anlayıp anlamdıklarını sordum neden ısrarla turkuaz getirdiklerini öğrenmek istedim.Bunun üzerine garson bayan aynen şunları dedi
"AMAN CANIM NE OLCAK Kİ ZATEN 1 SENEYE KALMAZ SADECE TURKUAZ İÇECEKSİNİZ" dedi
yoruma açık

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

GEÇENLERDE YİNE BÖYLE BİR FORUMDA TURKUAZ SU DAN BAHSEDİLDİ VE BİR ARKADAŞ ZAMAN GAZETESİ NİN TURKUAZ SUYUN REKLAMINI NİYE YAPTIĞNI SORDU.BEN REKLAMI GÖRMEDİM AMA OKUYANLAR VARDI.ŞİMDİ BU FORUM BANA O SORUYU HATIRLATTI.BİLE VAR MI?

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

Bİ FORUM DAHA AÇILMIŞTI BU KONUYLA İLGİLİ ORDA BENDE YAZMIŞTIM. NEDEN ZAMAN GAZETESİ BU SUYUN REKLAMINI YAPIYOR DİYE.. BENDE ÇOK MERAK EDİYORUM.. NEDENN??

ikbal05

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.efemdigital.com

ona kalsa stvde de coca colanın reklamı yapılıyor bu konuyla ilgilili bilgisi olan varmı?

etruce

Kayıtlı Kullanıcı

bakalım daha neler göreceğiz coca cola sınırları aşmaya başladı..biliyormusunuz bir çok kişi hala coca cola tüketmeye devam ediyolar neyden yapıldığını anlattığımız halde hala içiyolarya buna şaşıyorum..selametle

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

ATA_11 yazdı:
Lütfen okuyun, okutun! Bir şeye dikkatinizi cekmek istiyorum.Türkiye 'de bazi
şişeli
Icme sulari dogal kaynak suyu degil. Dogal kaynak sularinda devlete
para odemeniz gerekiyor, arti bu tesislerin yatirim maliyeti cok yüksek.
Dolayisiyla, mesela COCA COLA ne yapti?Uludag'dan kaynak suyu
araştırmalarında maliyetleri yüksek buldugu icin BURSA/KESTEL
deki C.Cola fabrikasinda, derin kuyu pompalariyla ovanin suyunu
cekerek bunu da tersosmos'dan gecirip filtre ederek hem Coca Cola
meşrubatini hem
de TURKUAZ'i şişelemeye başladi.TURKUAZ'in etiketinin üst ve
altindaki Kahverengi şeritlere dikkat edin...
SOFRA ICECEGI yazar...
Devlet, C.Cola'nin uyanikligini kanuna uydurmak
ve uyanikliga yapilacak itirazlari bertaraf etmek icin boyle bir
kural cikardi... Binlerce donümlük tarim arazisinin bulundugu ve Coca Cola
haric
hic bir isletmeye Derin Kuyu Pompasi cakma IZNI VERILMEYEN Kestel
ovasinda, yeraltindan cekilen su, filtre edilip daha sonra
icine bazi mineraller katildiktan sonra Türkiye'nin en ücra kasabalarinda
bile satiliyor ve likir likir iciliyor. Bazi yazlik kasaba ve koylerde
neredeyse TURKUAZ harici icme suyu bulamazsiniz. Cünkü dagitim
agi cok güclü... Bayilere baski bile oldugu yolunda duyumlar aldim.Turkuaz
icmeye devam edecekseniz, unutmayin... Yapay bir Su Iciyorsunuz.
Duyarli bir vatandaş olarak konuya dikkatinizi cekerim. Her tarafi dogal
kaynak sulariyla dolu memlekette, millete kuyu suyunu zorla ve de üstüne
para alarak iciriyorlar

lütfen boykot boykot boykot ........içmeyelim
eğer su ihtiyaçsa bize caiz olan şeyler de bu durumlarda ihtiyaçtır

ATA ABİ ALLAH RAZI OLSUN BU BİLGİ İÇİN.. BEN ARTIK MARKASI NE OLURSA OLSUN KOLA İÇMEYİ BİLE DOĞRU BULMUYORUM VEDE İÇMİYORUM HERKEZEDE SÖYLÜYORUM.. AYNI ŞEKİLDE BU TURKUAZ SU MESELESİ.. BEN BİRÇOK BAKKALADA SÖYLEDİM AMA KULAK ASMIYORLAR ABİ.. İNSANLAR ÇOK VURDUM DUYMAZ OLMUŞ KENDİ KAZANÇLARINA BAKIYORLAR BAŞKALARI UMURLARINDA DEĞİL...

S

SELEHA

S.A. ARKADAŞLAR AYNEN KATILIYOM SİZLERE ALLAH RAZI OLSUN BİZLERLEN PAYLAŞTIGIN İÇİNB)

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

bakın arkadaşlar ben ne zaman gazetesinin nede stvnin avukatıyım. ama ben şunları söylemek istiyorum kalbinizi kırarsam şimdiden özür dilerim ama laflarım size değil hakkınızı helal edin

Biz hangi müslüman şirketi kalkındırıyoruz. ona destek oluyoruz mallarını özellikle onun mallarını alıyoruz. o mal yokken diğer malları almıyoruz. bunu yapabiliyormuyuz. gavur dediklerimiz yapıyor ve ülkesini böyle kalkındırıyor

ve hangi müslüman şirket yokki iki yüzlülükle suçlamıyoruz.. Gavur yapsa daha iyi yapar diyoruz. tabi öyleleri vardır ama ben büyük şirketlerden bahsediyorum
ülkerimiz var, diyoruzki oğlu babası gibi değil. babasınımı oğlunumu tanıyoruz.
kiler her mahalleye nerdeyse market kurdu o şucu bucu diye almıyoruz....

peki müslümanlara hizmet etme gayesinde olan bu insanlar nasıl kendilerini ve okuttukları öğrencilere dünyanın dörtbiryanına gönderdikleri öğretmenlere eğitmenlere baksın. bunlar her ülkede alkışlarla karşılanırken niye biz niye biz tu kaka yapıyoruz. afrika ülkelerinin çoğundaki bakanlar gözyaşlarıyla bu insanları kutlarken neden biz bu olanları görmeden bence bilinçsizce eleştiriler yapıyoruz.

Zaman veya stv çok mu meraklıdırki bu reklamları yapıyordur zannediyoruz. biz müslüman şirketlerimizi kalkındırsak ne amerikaya ne koka kolaya nede bilmem neye ihtiyacımız kalmaz. ama biz birbirimizi çekemiyoruz yükselen olursa paçasından tutup aşağı indiriyoruz kötülüyoruz.

peki biz niye önce kendimize bakmıyoruz. bizim yaptıklarımıza. biz kredi kartı borcumuzu zamanında ödüyormuyuz veya elektrik veya su veya başka bişey bu haram değilmi günah değilmi. niye bunu görmüyoruz

niye yüz tane güzellin içinde çirkini seçip sergiliyoruz. insanlar yardım edin derken cebimizde yüzlerce akrep varmışcasına davranıp yardım etmiyoruzda edenide kötülüyoruz. biz bu gibi yerlere ne yardım ettikte bunları söylüyoruz.

hoca efendiyi seversiniz sevmezsiniz bilmem ama onu ve onun gibileri eleştirirken ilk önce kendimize bakmalıyız biz onlar kadar bilgilimiyiz. haramı helali onlar kadar biliyormuyuz. onlar kadar ilahi aşk içindemiyiz ve ve yine onlar kadar islama hizmet etme arzusundamıyız

ben daha fazla uzatmak istemiyorum hakkınızı helal edin kalbinizi kırmak değildi amacım ama bu insanları kalkındırdıktan sonra veya bunlara yardım ediriz kalkındırırız, hiçbir gereği olmadığı halde bu reklamı yaparlar o zaman eleştiririz. ben ne hoca efendi cemaatindeyim nede başka bişey ama hoca efendini yaptıklarını ve kendini seven bi insanım. onlar ne yapıyorsa bi hikmet vardır biz anlayamayız, kötü görürüz gördüğümüzle kalırız, yani başı kötü görünür ama sonu güzel olur

Allaha emanet olun çok fazla konuştum hakkınızı helal edin

ATA_11

Kayıtlı Kullanıcı

mustafa_xtar yazdı:
bakın arkadaşlar ben ne zaman gazetesinin nede stvnin avukatıyım. ama ben şunları söylemek istiyorum kalbinizi kırarsam şimdiden özür dilerim ama laflarım size değil hakkınızı helal edin

Biz hangi müslüman şirketi kalkındırıyoruz. ona destek oluyoruz mallarını özellikle onun mallarını alıyoruz. o mal yokken diğer malları almıyoruz. bunu yapabiliyormuyuz. gavur dediklerimiz yapıyor ve ülkesini böyle kalkındırıyor

ve hangi müslüman şirket yokki iki yüzlülükle suçlamıyoruz.. Gavur yapsa daha iyi yapar diyoruz. tabi öyleleri vardır ama ben büyük şirketlerden bahsediyorum
ülkerimiz var, diyoruzki oğlu babası gibi değil. babasınımı oğlunumu tanıyoruz.
kiler her mahalleye nerdeyse market kurdu o şucu bucu diye almıyoruz....

peki müslümanlara hizmet etme gayesinde olan bu insanlar nasıl kendilerini ve okuttukları öğrencilere dünyanın dörtbiryanına gönderdikleri öğretmenlere eğitmenlere baksın. bunlar her ülkede alkışlarla karşılanırken niye biz niye biz tu kaka yapıyoruz. afrika ülkelerinin çoğundaki bakanlar gözyaşlarıyla bu insanları kutlarken neden biz bu olanları görmeden bence bilinçsizce eleştiriler yapıyoruz.

Zaman veya stv çok mu meraklıdırki bu reklamları yapıyordur zannediyoruz. biz müslüman şirketlerimizi kalkındırsak ne amerikaya ne koka kolaya nede bilmem neye ihtiyacımız kalmaz. ama biz birbirimizi çekemiyoruz yükselen olursa paçasından tutup aşağı indiriyoruz kötülüyoruz.

peki biz niye önce kendimize bakmıyoruz. bizim yaptıklarımıza. biz kredi kartı borcumuzu zamanında ödüyormuyuz veya elektrik veya su veya başka bişey bu haram değilmi günah değilmi. niye bunu görmüyoruz

niye yüz tane güzellin içinde çirkini seçip sergiliyoruz. insanlar yardım edin derken cebimizde yüzlerce akrep varmışcasına davranıp yardım etmiyoruzda edenide kötülüyoruz. biz bu gibi yerlere ne yardım ettikte bunları söylüyoruz.

hoca efendiyi seversiniz sevmezsiniz bilmem ama onu ve onun gibileri eleştirirken ilk önce kendimize bakmalıyız biz onlar kadar bilgilimiyiz. haramı helali onlar kadar biliyormuyuz. onlar kadar ilahi aşk içindemiyiz ve ve yine onlar kadar islama hizmet etme arzusundamıyız

ben daha fazla uzatmak istemiyorum hakkınızı helal edin kalbinizi kırmak değildi amacım ama bu insanları kalkındırdıktan sonra veya bunlara yardım ediriz kalkındırırız, hiçbir gereği olmadığı halde bu reklamı yaparlar o zaman eleştiririz. ben ne hoca efendi cemaatindeyim nede başka bişey ama hoca efendini yaptıklarını ve kendini seven bi insanım. onlar ne yapıyorsa bi hikmet vardır biz anlayamayız, kötü görürüz gördüğümüzle kalırız, yani başı kötü görünür ama sonu güzel olur

Allaha emanet olun çok fazla konuştum hakkınızı helal edin

baba431

Kayıtlı Kullanıcı

s.a arkadaşlar ben turkuazın o kadarda kötü olmadığını sanıyorum atık suların kullanılması güzel bişi bence ülkemizi ilerde gerçekten büyük bi su sıkıntısı bekliyor lütfen bu konuda duyarlı olalım ALLAH hepinizden razı olsun.(israftan kaçınalım)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt