Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Türkiye Oyluyor (1 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün Aleyküm canım kardeşim. Oyladık inşallah:G.. Rabbimiz c.c, hak olanı elbet ortaya çıkaracaktır...Allah c.c razı olsun sizden ebeden, Rabbimize emanetsiniz canım kardeşim..Selam, daimi dualar ve baki muhabbetle inşallah...B)B)

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm canım kardeşim. Oyladık inşallah:G.. Rabbimiz c.c, hak olanı elbet ortaya çıkaracaktır...Allah c.c razı olsun sizden ebeden, Rabbimize emanetsiniz canım kardeşim..Selam, daimi dualar ve baki muhabbetle inşallah...B)B)

Aleyküm selam canım kardeşim.Allah razı olsun.:B
Şüphesiz inşaallah güzel kardeşim.Sizde benim dualarımdasınız.
Allah a emanet olunuz.​

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
Bende Oyumu Kullandim Allaha Emanet Olun

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Razi Olsun
Bende Oyumu Kullandim
Allaha Emanet Olun

Mekarim-i Ahlak

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm kardeşim.

aslında burada yapılan ankete katılmak ne kadar doğru yada amaca ne kadar uygun çok şüphedeyim.yinede kullandım.

orada yazan yorumları okudum inanın ki çok yazık insanlar artık şaşırmış,gaflet içersinde küfürdeler yinede mevlam bilir her türlü azaları mühürlenmiş bunların.

bizler millet olarak azıp kudurdukça başımıza bir müsibet afet geliyor.mevlam yar ve yardımcımız olsun selam ve saygılarımla.

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm kardeşim.

aslında burada yapılan ankete katılmak ne kadar doğru yada amaca ne kadar uygun çok şüphedeyim.yinede kullandım.

orada yazan yorumları okudum inanın ki çok yazık insanlar artık şaşırmış,gaflet içersinde küfürdeler yinede mevlam bilir her türlü azaları mühürlenmiş bunların.

bizler millet olarak azıp kudurdukça başımıza bir müsibet afet geliyor.mevlam yar ve yardımcımız olsun selam ve saygılarımla.

Aleyküm selam kardeşim
Bende ilk baştan sizin gibi düşündüm acaba oyumu kullanmam doğrumu diye?
Ama Türkiyenin kararı olarak açıklayacakları için kullanmaya karar verdim.
Haberlerinde, Türkiyenin oyu türbana evet oylamasından düşüktür deme zevkini onlara vermek istemediğim için sizlerle paylaşmak istedim.
Onlara ki gerçekten çok yazık gerçeği göremezler ve anlayamazlar.
Biz iman edenler olarak Allah ın c.c. nurunu tamamlamasını bekliyoruz.
Allah razı olsun.Amin inşaallah kardeşim.
Selam ve dua ile...​

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
EkremeeE ve Gülnisa kardeşlerim Rabbim sizdende razı olsun.Rabbim bizleri yarı yolda bırakmasın inşaallah.
Baki selam ve dua ile kardeşlerim.B)B)

su misali

Kayıtlı Kullanıcı
bende oyumu kullandım ben bu alevli tartışmaların olduğu günlerde kapandım ama olup bitenlerden hiç haberim yoktu çünkü evde haber seyredemiyorum etraftan tepkiler aldım tabiki siyasi amaçlımı kapandın diye ama hiç bişey umrumda değil Allah tüm kapanmak isteyenlerin yardımcısı olsun

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamu alekum ve rahmetullahi ve berakatuhu daimen ve ebeden insaAllah kardesim ; Rabbim (c.c.) razi olsun.Bizlere bunu sundugunuz için.Oymu kullandim insaAllah Rabbim hayirlisiyla su yasagi kaldirir.Kainatin efendisine emanet olun.Baki selam ve dua ile insaAllah.

A

Arzu_76

Selamün aleyküm

Oy kullandık kardeşim. Rabbim hidayet versim karşı çıkan kardeşlerimize
Rabbim hakkıyla örtünmeyi nasip etsin.
Ben Vatanını, milletini, bayrağını ve Mustafa Kemal Atatürkü seven bir insanım.
Örtünmek hiçbirini sevmeme ya da açık olmak hiçbirini sevmeme engel değil.
Lütfen örtüyü simge yapmasınlar. Başımızın üstündeki değil içindeki önemli
Allahım örtünmeyi isteyen herkese ve bana hakkıyla örtmeyi nasip et
AMİN AMİN AMİN

SERKAN ÖZDEMİR

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm arkadaşlar türban konusu benim canımı çok sıktı valla ama bunlar istediğigibi türbana karşı çıkamıyacaklar bundan eminim çünkü ALLAH onlara izin vermiyecek ve şunuda söyleyeyimki türbanlı ablamlara ve bacımlara vede annemlere onlardan ALLAH razı olsun ve onların günahlarını affetsin diyorum

SERKAN ÖZDEMİR

Kayıtlı Kullanıcı
evet arzu kardeşim ama örtülüpte ben inanıyorum deyipte münafıklık yapmaya gerek yoktur tabi açıklara sözüm şu inancın olduklarınıza inanıyorum ama kapalı yani türbanlı yani içinden ALLAH SEVGİSİ olanlara destek verelim lütfen onlar bizim kardeşimiz ve ablamız vede bacımızdır yine onlardan ALLAH RAZI OLSUN DİYORUM

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
bende oyumu kullandım ben bu alevli tartışmaların olduğu günlerde kapandım ama olup bitenlerden hiç haberim yoktu çünkü evde haber seyredemiyorum etraftan tepkiler aldım tabiki siyasi amaçlımı kapandın diye ama hiç bişey umrumda değil Allah tüm kapanmak isteyenlerin yardımcısı olsun

Allah razı olsun kardeşim...B)

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamu alekum ve rahmetullahi ve berakatuhu daimen ve ebeden insaAllah kardesim ; Rabbim (c.c.) razi olsun.Bizlere bunu sundugunuz için.Oymu kullandim insaAllah Rabbim hayirlisiyla su yasagi kaldirir.Kainatin efendisine emanet olun.Baki selam ve dua ile insaAllah.

Aleyküm selam ve rahmetullahi ve berakatüh.
Rabbim sizdende daima razı olsun kardeşim.İnşaalla kardeşim.Selam ve dua ile..B)

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm

Oy kullandık kardeşim. Rabbim hidayet versim karşı çıkan kardeşlerimize
Rabbim hakkıyla örtünmeyi nasip etsin.
Ben Vatanını, milletini, bayrağını ve Mustafa Kemal Atatürkü seven bir insanım.
Örtünmek hiçbirini sevmeme ya da açık olmak hiçbirini sevmeme engel değil.
Lütfen örtüyü simge yapmasınlar. Başımızın üstündeki değil içindeki önemli
Allahım örtünmeyi isteyen herkese ve bana hakkıyla örtmeyi nasip et
AMİN AMİN AMİN

Aleyküm selam kardeşim Allah razı olsun.
İnşaallah kardeşim sizde en kısa zamanda bu gönül huzuruna kavuşursunuz.
Selam ve dua ile...

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm arkadaşlar türban konusu benim canımı çok sıktı valla ama bunlar istediğigibi türbana karşı çıkamıyacaklar bundan eminim çünkü ALLAH onlara izin vermiyecek ve şunuda söyleyeyimki türbanlı ablamlara ve bacımlara vede annemlere onlardan ALLAH razı olsun ve onların günahlarını affetsin diyorum

Aleyküm selam kardeşim.Muhakkak Rabbim zulum edenlere sadece belli bir süre verdi.Kim zerre kadar iyilik yaparsa onu görür kimde zerre kadar kötülük yaparsa onu görür.
Amin inşaallah kardeşim selam ve dua ile...

ebe78

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun arkadaşım.bende tıkladım.sonuçlar baktımda.iyi ve güzel gibi görünüyor.bu konuyu her dak ön safya yapalımki girn her arkadaşımız girip o anketi doldursun.

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun arkadaşım.bende tıkladım.sonuçlar baktımda.iyi ve güzel gibi görünüyor.bu konuyu her dak ön safya yapalımki girn her arkadaşımız girip o anketi doldursun.

Ecmain olsun.İnşaallah kardeşim.Selam ve dua ile...​

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt