Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

türkçe Kuran okumak... (2 Kullanıcı)

duygu42

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm arkadaşlar ben arapça bilmediğim için Kuranı türkçe okumak istiyorum.türkçe derken latin harfleriyle değil türkçe anlamını yani.internetten araştırdım.pc den bası açık ve abdestsiz okuyabileceğim yazıyor hemen hemen her yerde.yinede ben emin olmak için sizlerede sormak istedim bilgisi olan varsa bana cevap verebilirmi? pc den başı açık ve abdestsiz ouyabilirmiyim ?

_YUSUF_

Yönetici
Selamün Aleyküm arkadaşlar ben arapça bilmediğim için Kuranı türkçe okumak istiyorum.türkçe derken latin harfleriyle değil türkçe anlamını yani.internetten araştırdım.pc den bası açık ve abdestsiz okuyabileceğim yazıyor hemen hemen her yerde.yinede ben emin olmak için sizlerede sormak istedim bilgisi olan varsa bana cevap verebilirmi? pc den başı açık ve abdestsiz ouyabilirmiyim ?

Aleyküm Selam
Okuyabilirsiniz.Fakat edeb olarak saygı olarak abdestli olmanızda yarar vardır.Yüce mevlamızın mesajını anlamaya çalışırken şeytanın vereceği vesveselere bir zırh olacaktır.
Ayrıca arapçasınıda öğrenmeye gayret ediniz.Çünkü mealler Kur'an lafzının yerini alamaz.İkisinide yapmak gerekir hepsinin sevapları ayrı ayrı verilecektir.Kur'an alfabesini öğrenmeniz günde yarım saatten15 gününüzü almayacaktır.Allah'u teala yardımcınız olsun
selam ve dua ile

duygu42

Kayıtlı Kullanıcı
cevap verdiginiz için çok saolun.Rabbim razı olsun sizden.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt