Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Türk Silahli Kuvvetleri Ve Kurban Bayrami (1 Kullanıcı)

susuzyaz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilmiyorum sizde farkettiniz mi? Kurban bayramı yaklaştı hayır kurumları arttı. Artsın. Zaten kurban bayramı sadece et yeme bayramı değildir. Yardım etmekte önemlidir. Ancak acaba araştırıyor muyuz bu bağışlarımız nereye gidiyor. Bağışlardan dönen para ne kadar. ????

Benim asıl bahsetmek istediğim Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ile alakalı.

TSK genelkurmay başkanlığına bağlıdır. Dolayısıyla TSK ya yapılan bağışlar Genelkurmaya gitmektedir. Buraya kadar tamam da.
Benim bahsetmek istediğim konu başka!
Genelkurmay başkanlığı her fırsatta tesettüre dine karşı olduğunu belirtiyor.

Başörtüsü nedir? Kime özgüdür?

Başörtüsü İslam dininin bir gereğidir. Müslümanlara özgüdür. Peki bunu Genelkurmay neden benimsemiyor. Başörtüsüne karşı çıkıyor.

Peki TSK kurban bayramında deri toplamaya kalkıyor. Soruyorum size
KURBAN BAYRAMI da İslam dinine özgü değil mi?

İslamdaki başörtüsüne karşı çıkan Genelkurmay Kurbana neden karşı çıkmıyor. İkisi de islamın bir gereği. Birine karşı çıkıp diğerinde insanlardan faydalanmak istiyorlar. Hem başörtüsünü kabul etme, başörtülüye dolayısıyla dinini yaşamaya çalışana karşı çık, diğer taraftanda dinin bir gereği olan Kurbanda milletten medet um.

Bu konudaki yorumlarınızı bekliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt