Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Türbanlı First Lady (1 Kullanıcı)

FATMA-ZEHRA

Kayıtlı Kullanıcı
Türkiye'de eşinin başı örtülü ilk siyasetçilerden birisi Necmettin Erbakan'dır. Eşi de Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ilk başı kapalı başbakan eşidir. Merhume Nermin Erbakan...

Ama siz hiç merhume Nermin Hanımın başörtüsünün tartışıldığını duydunuz mu ? Okudunuz mu ?Ya da Nermin Hanıma (ALLAH rahmet etsin) baş örtüsü tarifi yapan; Sophia Loren tarzı teklif eden modacılara rastladınız mı ?

Doğrusu ben rastlamadım.

Ben merak ediyorum. Şimdi farzedin ki George Bush ve eşleri Laura Bush Türkiye'ye geldiler. Manzarayı düşünün. Ekselansları George Bush ve Laura Bush onuruna Sayın Cumhurbaşkanımız Bay ve Bayan Abdullah GÜL (Bu devletin resmi yazışma dilidir ; kimse gereksiza itiraz girmesin) yemek vereceklerdir.

Asıl işin garibi burada ya zaten. Yemekte Bay ve Bayan Abdullah Gül ; saygıdeğer konukları Bay ve Bayan Bush onuruna kadeh kaldıracaklardır.

Hayrünnisa Gül Hanımı düşünebiliyor musunuz ? Başında türban ; elinde ise vişne suyu bulunan şarap kadehi...

Dünyaya güzel poz, medyaya güzel malzeme, harcanan bir İslami Değer; Türban, başörtüsü, hicab, tesettür (ne derseniz)

4321

Kayıtlı Kullanıcı
çok Güzel De Yakişir Güzel Kardeşim. Bu Dünya Artik öyle şeylere Gebeki Herkes Alişacak Merak Etme. Ikisi De O Yeri çok Güzel Dolduruyorlar. Maşallah...

Zahide Merve

Kayıtlı Kullanıcı
Dünyaya güzel bir poz olur,medyaya da güzel bir malzeme olur.yer arıyor zaten medya yeni bir haber yapmak için.İslami değerin harcanması çok kötü bir olay.Önemli olan o değeri;başörtüyü taşımaktır!..

maxpeyne

Kayıtlı Kullanıcı
Yaw iyide biz ne zaman baş örtüsüne destek verdik ki,kimbilir ne doktorlar,mühendisler.profesörler kaybettirdi bize bu yasalar biz bir gün bile sesimizi çıkarmadık,ve korkarım bunun gibi manzaraları hep görücez, suç bizde kardeşler ağlamayana meme yok,gönül isterdiki yabancı devlet adamları ülkemize geldiğinde onların değilde bizim geleneklerimize göre ikramlar sunalsaydı (bu bir öneridirde) daha iyi olmazmıydı???

FATMA-ZEHRA

Kayıtlı Kullanıcı
Yaw iyide biz ne zaman baş örtüsüne destek verdik ki,kimbilir ne doktorlar,mühendisler.profesörler kaybettirdi bize bu yasalar biz bir gün bile sesimizi çıkarmadık,ve korkarım bunun gibi manzaraları hep görücez, suç bizde kardeşler ağlamayana meme yok,gönül isterdiki yabancı devlet adamları ülkemize geldiğinde onların değilde bizim geleneklerimize göre ikramlar sunalsaydı (bu bir öneridirde) daha iyi olmazmıydı???

s.a...
sana bir yerde katılıyorum kardeş...
doğru söylüyorsun bu yasalar bize çok şey kaybettirdide...
bakın sivil anayasa hazırlanıyor
sol kesim hurra hemen atağa geçiyor....
biz ses çıkardıkça yanlış anlaşılıyor irticacı diye nitelendiriliyoruz....
bu dumda ne yapmamız lazım....???

yabancı devlet adamlarının değilde bizim sözümüzün geçmesini
çok çok isterdik ama bu osmanlı dev.yıkılmasından sonra son buldu...
artık ne kadar ağlarsak ağlayalım süt bulamayacağımız gibme geliyor....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt