Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

TUNUSTA ÖRTÜ YASAGI..... (4 Kullanıcı)

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı
S.A ARKADAŞLAR BİLMİYORUM TV YADA DİGER HABER KAYNAKLARINDAN İZLEDİNİZ Mİ AMA TUNUSTAKİ UYGULAMAYA BAKIN.RABBİM ISLAH ETSİN İNŞ.TUNUSTA 60 YAŞI ALTI KADINLARA KAMU ALANLARINDA OKULLARDA ÖRTÜ YASAGININ YANISIRA ŞİMDİ İSE SOKAKTA YASAK UYGULANIYOR.60 YAŞI ALTI ANALARIMIZ BACILARIMIZ KARAKOLA GÖTÜRÜLÜP BİR DAHA ÖRTÜ TAKMIYACAKLARINA DAİR BELGE İMZALIYORLAR.

BİZLERİN İSE DAHA BAHANELERİ VAR

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net
RE: TUNUSTA ÖRTÜ YASAGI.....

FATMA_ERGUN yazdı:
S.A ARKADAŞLAR BİLMİYORUM TV YADA DİGER HABER KAYNAKLARINDAN İZLEDİNİZ Mİ AMA TUNUSTAKİ UYGULAMAYA BAKIN.RABBİM ISLAH ETSİN İNŞ.TUNUSTA 60 YAŞI ALTI KADINLARA KAMU ALANLARINDA OKULLARDA ÖRTÜ YASAGININ YANISIRA ŞİMDİ İSE SOKAKTA YASAK UYGULANIYOR.60 YAŞI ALTI ANALARIMIZ BACILARIMIZ KARAKOLA GÖTÜRÜLÜP BİR DAHA ÖRTÜ TAKMIYACAKLARINA DAİR BELGE İMZALIYORLAR.

BİZLERİN İSE DAHA BAHANELERİ VAR
ALEYKUM SELAM ,
DUYGULARINIZA EYNEN KATILIYORUM. ZATEN BU BİZİM YILLARDIR SÜREN KANAYAN YARAMIZ.
SANIRIM BU KONU BENİ DAHA ÇOK İLGİLENDİRİYOR. 4 TANE KIZIM VAR VE İKİSİ OKULA GİDİYOR. BÜYÜK KIZIMI DAHA İLKOKULA YAZDIRIRKEN BEN KIZLARIMI ÜNİVERSİTEYE NASILGÖNDERECEĞİM DİYE DÜŞÜNÜYORUM. ALLAH O ZAMANA KADAR BU ZİHNİYETLİ İNSANLARI ÜNİVERSİTENİN BAŞINDA OLURLARSA OKULA GÖNDEREMEM.
KONUYU AÇTIĞIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

"KİM UMARDI AYAKLAR BAŞ OLACAK,
KİM UMARDI İNANMAK SUÇ OLACAK.
BİR "Ö R T Ü " YÜZÜNDEN DÖKMÜŞKEN FRANSIZI,
ŞİMDİ TEPSİDE SUNUYORUZ VATAN KIZLARIMIZ."

K.S.E.O.

fidan

Kayıtlı Kullanıcı

ÇOK GARİP YA NEREYE GİDİYOR DÜNYA

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı

evet okumustum Allah onlara hıdayet versın

Artık ınsanlar ne yapacaklarını sasırmıslar

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

a.s. fatma hanım insan kulaklarına inanmak istemiyo. Bu insanlar ne yapmaya çalışıyo. Başındakini çıkarıp ne oluyo sanki içini sökebiliyorlar mı? sökemezler: Rabbim ıslah eylesin oradaki ninelerimize, annelerimize, ablalarımıza, kardeşlerimize rabbim yardım eylesin.

esedturkey07

Kayıtlı Kullanıcı

bir gün burdada olmayacağı ne malum....:((

hergun_78

Kayıtlı Kullanıcı
RE: esselamüaleyküm

RE: esselamüaleyküm

veysel kardeşe güzel ve yerinde bir söz
Allah senden razı olsun herkesin gideceği yer aynı
ağada ölecek azapta sevgiler ve hayırlı bereketli bol dualı kadir gecesi geçirmek dileğiyle

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

esedturkey07 yazdı:
bir gün burdada olmayacağı ne malum....:((

EVET BİZ ÖYLE OLMAMAK İÇİN NE GEREKİYORSA YAPMALIYIZ.
YOKSA BU MEMLEKETTEN HİCRET ETMEK ŞART OLUR.
K.S.E.O.

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

MTEKİK,VEYS,XTAR,FİDAN,HERGÜN78,ESEDTURKEY07,YORUMLARINIZDAN DOLAYI SAGOLUN.

RABBİM ISLAH ETSİN. BENİM AKLIM ALMIYORYA DÜŞÜNE BİLİYORMUSUNUZ SOKAGA ÇIKAMIYORSUN KENDİNİ SERGİLEMEN LAZIM.NASIL AKILDIR YA İNSANIN ÖZELİ TEKTİR KADININ ÖZELİ ERKEK ERKEGİN ÖZELİ KADINDIR.ÖRTÜ ALLAHIN EMRİDİR ÖRTÜ NAMUSTUR.YOKYA BEN DÜŞÜNDÜKÇE DELİ OLUYORM.

SOKAGA ÇIKAMIYORLAR YA

esedturkey07

Kayıtlı Kullanıcı

bence git biraz dinlen sen....biliyorum bazı şeyleri unutmaya çalışmak bile yorar insanı ama;şu anda yapılacak bir şey yok.

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

FATMA_ERGUN yazdı:

RABBİM ISLAH ETSİN. BENİM AKLIM ALMIYORYA DÜŞÜNE BİLİYORMUSUNUZ SOKAGA ÇIKAMIYORSUN KENDİNİ SERGİLEMEN LAZIM.NASIL AKILDIR YA İNSANIN ÖZELİ TEKTİR KADININ ÖZELİ ERKEK ERKEGİN ÖZELİ KADINDIR.ÖRTÜ ALLAHIN EMRİDİR ÖRTÜ NAMUSTUR.YOKYA BEN DÜŞÜNDÜKÇE DELİ OLUYORM.

SOKAGA ÇIKAMIYORLAR YA

KENDİ ÇOCUKLARIMIZIN SOKAĞA RAHAT ÇIKAMALARINI SAĞLAMAK İÇİN BİZ BUGÜN RAHATIMIZDAN FEDAKARLIK YAPIP ÇALIŞIP, ÖĞRENİP, ÖĞRETİP EN ÖNEMLİSİDE ÖRNEK BİR HAYAT YAŞAYARAK TOPLUMUMUZU DÜZELTMELİYİZ.
K.S.E.O.

Y

yasir 2

Fatma kardesim bu güzel bilgilendirme icin sagolasin.tv seyretmiyorum pek haberlere vaktim olursa internette bakiyorum.okuyunca kanim dondu sanki damarlarimda.sasirdim kaldim.MEVLAMyardim etsin kelimeler duygulari anlatmaya kifayetsiz kaliyor.selametle.................

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

esedturkey07 yazdı:
bence git biraz dinlen sen....biliyorum bazı şeyleri unutmaya çalışmak bile yorar insanı ama;şu anda yapılacak bir şey yok.

KAÇMAK OLMUYORKİ.KENDİ ONLARI YERİNE KOYUYORUM.BEN 9 YILDIR TESETTÜRLÜYÜM NASIL BAŞIMI AÇIK SOKAGA ÇIKARIM YA.AKLIM ALMIYOR

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

mtekik yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:

SOKAGA ÇIKAMIYORLAR YA

KENDİ ÇOCUKLARIMIZIN SOKAĞA RAHAT ÇIKAMALARINI SAĞLAMAK İÇİN BİZ BUGÜN RAHATIMIZDAN FEDAKARLIK YAPIP ÇALIŞIP, ÖĞRENİP, ÖĞRETİP EN ÖNEMLİSİDE ÖRNEK BİR HAYAT YAŞAYARAK TOPLUMUMUZU DÜZELTMELİYİZ.
K.S.E.O.

YANILMIYORSAM ABİMİZ OLUYORSUNUZ.SİZİN HİSLERİNİZE BABALIK DUYGULARIDA KARIŞIYOR.RABBİM HAYALİNİZDEKİ GİBİ EVLATLARINIZI YETİŞTİRMEYİ NASİP ETSİN AMİN

esedturkey07

Kayıtlı Kullanıcı

biliyorum haklısın tabii.....ama şu anda sötyleyebileceğim bir şey yok ya FATMA_ERGUN .....

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

yasir 2 yazdı:
Fatma kardesim bu güzel bilgilendirme icin sagolasin.tv seyretmiyorum pek haberlere vaktim olursa internette bakiyorum.okuyunca kanim dondu sanki damarlarimda.sasirdim kaldim.MEVLAMyardim etsin kelimeler duygulari anlatmaya kifayetsiz kaliyor.selametle.................

SİZLER SAGOLUN.BENDE DUYUNCA ŞOK OLDUM HALENDE ETKİSİNDEYİM.İNSAN DELİ OLUYA

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

evet fatma akşam haberleri şaşkınlıkla seyrettim bir müslüman ülkede böyle bir durum yaşansın hayret rabbim hidayet versin eğer hidayetleri mümkün değilse kahru perişan eylesin üzücü ve yorum yapmak gerçekten zor ama öz eleştiri yapmak gerekirse haberlerde tunusun görüntülerinde anladığım kadarıyla yasaklanmasına gerekte kalmamış zaten başörütülü görmek çok zor zaten onlar bırakmışlar kardeşim eğer biz müslümanlar maddi ve manevi değerlerimize sahio çıkmazsak olacağı budur yemeyenin malını yiyorlar SAHİPSİZ BİR VATANIN BATMASI HAKTIR BİZLER SAHİP ÇIKARSAK BU VATAN BATMAYACAKTIR sahipsiz değerlere öyle sahipler bulunuyorki hayret ederiz bence bu bize müstehak rabbim sonumuzu hayr eylesin dua ile

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

zerda yazdı:
evet fatma akşam haberleri şaşkınlıkla seyrettim bir müslüman ülkede böyle bir durum yaşansın hayret rabbim hidayet versin eğer hidayetleri mümkün değilse kahru perişan eylesin üzücü ve yorum yapmak gerçekten zor ama öz eleştiri yapmak gerekirse haberlerde tunusun görüntülerinde anladığım kadarıyla yasaklanmasına gerekte kalmamış zaten başörütülü görmek çok zor zaten onlar bırakmışlar kardeşim eğer biz müslümanlar maddi ve manevi değerlerimize sahio çıkmazsak olacağı budur yemeyenin malını yiyorlar SAHİPSİZ BİR VATANIN BATMASI HAKTIR BİZLER SAHİP ÇIKARSAK BU VATAN BATMAYACAKTIR sahipsiz değerlere öyle sahipler bulunuyorki hayret ederiz bence bu bize müstehak rabbim sonumuzu hayr eylesin dua ile

EVET ABLA BENİMDE DİKKATİMİ ÇEKTİ BAYANLARIN GENELİ AÇIK.AMA OLSUN BÖYLE BİR KURAL KANUN OLAMAZ.KENDİ SERGİLEMEK SERBEST OLAMAZ Kİ TUNUSTA MÜSLÜMAN ÜLKE.ALLAH ISLAH ETSİN.BENİM CANIMI ÇOK ACITTI.AKLIMA GELDİKÇE DELİ OLUYORUM YA.BU NASIL BİR ZİHNİYETTİR

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

yaa kardeşim allah biz müslümanların sahip çıkmadıklarını alıyor elimizden bakalım tepkimiz ne olacak diye bizi sınıyoruz şuan biz ve tunustaki müslümanlar sınavdayız rabbimizin emiri yasaklanıyor bakalım rabbimin sözümü onlarınkimi büyük rabbim öyle bir imtihan ederki rabbim güç yetirsin

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

ben bunları şimdi duyuyorum. bu kadarda olmaz ama. Allah ıslah etsin. diyecek bişey bulamıyorum. zaten başörtüsü bizlerin kanayan yarası değilmi.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt