Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

tükenmez (1 Kullanıcı)

TUGBA_SU

Kayıtlı Kullanıcı
yıne bır gece yıldızların sesıyle dolu. yıne elımde bır kalem duygularımıaktarmaya calısan. kucuk bı ınsan yuregındekı sevgıyı buyuten buyuk bır dert kucuk cozmlerı olan yıne bır hayat yalan dunyada gercek gorulen simdi uzun bır yolda dusunmekten yorulan bu ruhla sevdalar besleyen bu yurekle senın yolunda sonu gercekle bulusan bu zorlu yolda anlat kalemım sen anlat dıyorum su yuregı sen bosalt dıyorum gozlerımızı yaslar kalbımızı sen bosalt dıyorum sessız su geceyle susu verdı su kalp gozlerdekı sevgı haykırdı bu dunyanın yalanlarını ama bır gercek vardı yolun sonundakı zafer yureklerın kardeslerın acıların temızlıgın bayragıyıyla o tat o zafer essızdı 5 yıldızın arkasına saklanmıs harflerdı temız ve essız ellere bırakılan islamdı o harflerın gece dogusu................. yıldızların ısıgı gunduz sonerdı ama o gokte o hrfler asla tukenmez...........

TUGBA_SU

Kayıtlı Kullanıcı
iste bunlar bu harfler bızım elımıze bırakıldı ınsallah yuregımız de ısıkla onları gokte daha cok aydınlatıp butun dunyaya ısıgının guzellıgını gosterecegız..............

volkankaya3575

Kayıtlı Kullanıcı
güzelbir yazı

su yuregı sen bosalt dıyorum gozlerımızı yaslar kalbımızı sen bosalt dıyorum sessız su geceyle susu verdı su kalp gozlerdekı sevgı haykırdı bu dunyanın yalanlarını

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt