Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Tükeniyorum Rabbim! (1 Kullanıcı)

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
Tükeniyorum Rabbim!

Yalnız kaldığımı düşünüp, varlığının her an, her noktada tezâhür ettiğini, beni devamlı koruyup gözettiğini, gönlümden geçenlere dahî cevap verdiğini unuttuğum zaman, “Rabbim” demeyi unuttuğum an tükeniyorum!

Diriliyorum Rabbim! Sana yaslandığım, Sana güvendiğim, Sen’inle başlayıp, Sen’inle devam ettiğim, tüm işlerimi Sana havâle ettiğim an!

“Ne güzel Dost’sun” dediğim zaman diriliyorum.

Tükeniyorum Rabbim! Tüm sevdiklerimden; anne-babamdan, cânandan, ten kafesindeki cândan daha yakın olduğunu bilerek, ellerimi Sana açmayı, Sen’den netice, Sen’den çâre beklemeyi unuttuğum zaman!

“Bu dertler neden bana?” dediğim an tükeniyorum.

Diriliyorum Rabbim! Havayı soluyup Sen’inle dolduğum, gözümü açtığımda Sen’i bulduğum, en sağlıklı irtibatı Sen’inle kurduğum, tüm dünya bana küsse de Sen’in dostluğunu ümid ettiğim an! “Kahrın da hoş , lütfun da hoş” dediğim zaman diriliyorum.

Tükeniyorum Rabbim! Hayat enkâzı altında kaldığımda, çekiç misâli zaman beynime vurduğunda... Hayal, ideal diye, küçük hedefler peşinde koştuğumda... Dünya meşgalesine dalıp, bir cenneti, bir azabı, bir de ölümü unuttuğumda...

“Beni affet” demeyi azalttığımda tükeniyorum.

Diriliyorum Rabbim! Yandığımda Sen’inle söndüğüm, Seni hatırlayıp rûhumu güldürdüğüm, O sırlı gücünden kuvvet aldığım, Sen’inle yürüdüğüm, dua ederek Sen’inle konuştuğumda... İçimdeki tüm ırmaklar sana kavuştuğunda... Ruhum kitabın ve secdenle buluştuğunda… “Ya Rab, bırakma ellerimi” dediğimde diriliyorum. Yeniden cânlanıyor, cânıma cân katıyorum! Cânımda Sen’i buluyorum! Sen’inle huzur doluyorum!

Dirilişlerim, dostluğunun tercümesidir. Sen’i yâr bilişimin, yoluna serdâr oluşumun, sözlerinle hemhâl oluşumun işâretidir. Dirilişlerim, sana açılan tüm kapıların anahtarıdır... O kapılar önünde gösterebileceğim en güzel beraattır. Dirilişlerim, tüm yangınlardan firar edişim, sonu olmayan bir tebessümdür! Ruhumun ebedî dosta, yegâne vuslata ilerleyişidir. “La ilâhe illallâh”, Sen’den başka yok ilâh diyerek, kendimi Sana emânet edişimdir.

Durdur tükenişimi. Kabul buyur dostluğuna. Dirilt beni Rabbim!..

ALINTI

Kaan Erdem

Yönetici
“La ilâhe illallâh”, Sen’den başka yok ilâh diyerek, kendimi Sana emânet edişimdir.

selam ve dua ile kalın selametle.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Dirilişlerim, dostluğunun tercümesidir. Sen’i yâr bilişimin, yoluna serdâr oluşumun, sözlerinle hemhâl oluşumun işâretidir. Dirilişlerim, sana açılan tüm kapıların anahtarıdır... O kapılar önünde gösterebileceğim en güzel beraattır. Dirilişlerim, tüm yangınlardan firar edişim, sonu olmayan bir tebessümdür! Ruhumun ebedî dosta, yegâne vuslata ilerleyişidir. “La ilâhe illallâh”, Sen’den başka yok ilâh diyerek, kendimi Sana emânet edişimdir.

Selamün Aleyküm Değerli Nihal AblamB)
Emeğinize, güzel gönlünüze sağlık olsun inşallah..Beğeniyle okudum bu güzel paylaşımınızı da.. Çok güzel ve çok anlamlıydı.. Rahman c.c razı olsun, sevabınızı yazsın inşallah..Rahman c.c'nin ''Hayy c.c'' ism-i celilesinin her daim üzerimizde tecelli bulabilmesi için, O'nu anmaktan, O'nunla olmaktan bir an olsun vazgeçmememiz gerekir, aksi halde o zaman bizler ''tükeniyoruz.'' Suyundan uzaklaşan bir çiçek gibi, yağmursuz kalmış, çorak bir toprak gibi oluyoruz.. İşte O bize böyle ''Hayy''at veriyor, böyle diriltiyor bizleri.. O'nunla hayat ve can buluşumuz; O'na bağlılığımızın ve muhtaçlığımızın en aşikar belgesi..Ve bir kul için de en onur verici muhtaçlıktır bu.. Sadece O'na muhtaç olmak... Allah c.c bizlerin O'na olan bu esaretini daim eylesin, nefisler böyle özgürleşiyor, kalp böyle ''Hay''at buluyor...

Değerli Nihal Ablam, avatarı kullandığınız için çok teşekkür ederim, çok hoş olmuş, sağolunuz..(Ben sizden almış gibi oldum değerli ablam, est. kusura bakmadım, içiniz müsterih olsun):).. Allah c.c razı olsun..Selam ve baki dualar ile En Emin'e emanetsiniz inşallah..B)

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com

Selamün Aleyküm Değerli Nihal AblamB)
Emeğinize, güzel gönlünüze sağlık olsun inşallah..Beğeniyle okudum bu güzel paylaşımınızı da.. Çok güzel ve çok anlamlıydı.. Rahman c.c razı olsun, sevabınızı yazsın inşallah..Rahman c.c'nin ''Hayy c.c'' ism-i celilesinin her daim üzerimizde tecelli bulabilmesi için, O'nu anmaktan, O'nunla olmaktan bir an olsun vazgeçmememiz gerekir, aksi halde o zaman bizler ''tükeniyoruz.'' Suyundan uzaklaşan bir çiçek gibi, yağmursuz kalmış, çorak bir toprak gibi oluyoruz.. İşte O bize böyle ''Hayy''at veriyor, böyle diriltiyor bizleri.. O'nunla hayat ve can buluşumuz; O'na bağlılığımızın ve muhtaçlığımızın en aşikar belgesi..Ve bir kul için de en onur verici muhtaçlıktır bu.. Sadece O'na muhtaç olmak... Allah c.c bizlerin O'na olan bu esaretini daim eylesin, nefisler böyle özgürleşiyor, kalp böyle ''Hay''at buluyor...

Değerli Nihal Ablam, avatarı kullandığınız için çok teşekkür ederim, çok hoş olmuş, sağolunuz..(Ben sizden almış gibi oldum değerli ablam, est. kusura bakmadım, içiniz müsterih olsun):).. Allah c.c razı olsun..Selam ve baki dualar ile En Emin'e emanetsiniz inşallah..B)
Aleykümselam...kalbi güzel kareşim ALLAH c.c. razı olsun...
emeğine ,yüreğine sağlık çok güzel yorumlamışsın...MAŞALLAH...
beğeniyle okuyorum yazdıklarını...ben teşekkür ederim unutmadığın için...
:( düşünceniz için sağolun...ALLAH c.c. emanet olun...
selam ve dua ile...selametle İNŞALLAH...

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH(cc) RAZI OLSUN..

ALLAH(cc) RAZI OLSUN..

EsSelamuAleyküm Kıymetli NİHAL Kardeşim..

"Dirilişlerimin SANA koşan yollarında beni daim kılmanı..
tükenmişliğe meyleden aciz anlarımda yardımını diliyorum
Rabbim.."

Allah(CC) razı olsun Kardeşim..Yine çok güzel bir konuyu bizlerle paylaşarak..Allah(CC) dostluğunun "ipine" sımsıkı sarılmak olduğunu.."LailaheillAllah" kalesine dua-dua sığınmanın gerekliliğini
dirilişe vesile..tükenişe set olacağını hatırlattınız..

Selam ve baki dualarım ile Allah(CC)'a emanet olunuz..

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
EsSelamuAleyküm Kıymetli NİHAL Kardeşim..

"Dirilişlerimin SANA koşan yollarında beni daim kılmanı..
tükenmişliğe meyleden aciz anlarımda yardımını diliyorum
Rabbim.."

Allah(CC) razı olsun Kardeşim..Yine çok güzel bir konuyu bizlerle paylaşarak..Allah(CC) dostluğunun "ipine" sımsıkı sarılmak olduğunu.."LailaheillAllah" kalesine dua-dua sığınmanın gerekliliğini
dirilişe vesile..tükenişe set olacağını hatırlattınız..

Selam ve baki dualarım ile Allah(CC)'a emanet olunuz..

Aleykümselam...Talip abi ALLAH c.c. sizden de razı olsun...
ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...
selametle İNŞALLAH...

berrock

Kayıtlı Kullanıcı

SELAM VE DUA İLE

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Diriliyorum Rabbim! Yandığımda Sen’inle söndüğüm, Seni hatırlayıp rûhumu güldürdüğüm, O sırlı gücünden kuvvet aldığım, Sen’inle yürüdüğüm, dua ederek Sen’inle konuştuğumda... İçimdeki tüm ırmaklar sana kavuştuğunda... Ruhum kitabın ve secdenle buluştuğunda… “Ya Rab, bırakma ellerimi” dediğimde diriliyorum. Yeniden cânlanıyor, cânıma cân katıyorum! Cânımda Sen’i buluyorum! Sen’inle huzur doluyorum! selamün aleyküm kardeşim.çok ama çok beğendim.ne kadar güzel ifade edilmiş.Allah razı olsun.emeğinize sağlık.selam ve dua ile kalın.

Delete

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatüh kardeşim.
Ve aleykümüsselam ve rahmetullahi ve berakatüh.
Allah razı olsun kardeşim,
Siz de Allah'a emanet olun
Selam ve baki dua ile kalın.

Allah razı olsun kardeşim, bayramınız mubarek olsun,
Allah'a emanet olun

93270140eb0.gif
97906724wb4.gif

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
Diriliyorum Rabbim! Yandığımda Sen’inle söndüğüm, Seni hatırlayıp rûhumu güldürdüğüm, O sırlı gücünden kuvvet aldığım, Sen’inle yürüdüğüm, dua ederek Sen’inle konuştuğumda... İçimdeki tüm ırmaklar sana kavuştuğunda... Ruhum kitabın ve secdenle buluştuğunda… “Ya Rab, bırakma ellerimi” dediğimde diriliyorum. Yeniden cânlanıyor, cânıma cân katıyorum! Cânımda Sen’i buluyorum! Sen’inle huzur doluyorum! selamün aleyküm kardeşim.çok ama çok beğendim.ne kadar güzel ifade edilmiş.Allah razı olsun.emeğinize sağlık.selam ve dua ile kalın.

Aleykümselam değerli kardeşim t.ederim ALLAH c.c. sizden de razı olsun...
selam ve dua ile...

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
Ve aleykümüsselam ve rahmetullahi ve berakatüh.
Allah razı olsun kardeşim,
Siz de Allah'a emanet olun

Allah razı olsun kardeşim, bayramınız mubarek olsun,
Allah'a emanet olun

93270140eb0.gif
97906724wb4.gif

Aleykümselam kardeşim ALLAH c.c. sizden de razı olsun...
sizinde Bayramınız Mübarek olsun...ALLAH c.c. emanet olun...selamete

_şimal_

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşim çok güzel bir paylaşım....
çok duygulandım: :)( selametle...

berat05

Yönetici

Sen’inle huzur doluyorum!

“La ilâhe illallâh”, Sen’den başka yok ilâh diyerek, kendimi Sana emânet edişimdir.

DEĞERLİ KARDEŞİM
YÜREĞİNE SAĞLIK
SENİ GÖRDÜĞÜME SEVİNDİM
ALLAH'A C.C. EMANET OL

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com

Sen’inle huzur doluyorum!

DEĞERLİ KARDEŞİM
YÜREĞİNE SAĞLIK
SENİ GÖRDÜĞÜME SEVİNDİM
ALLAH'A C.C. EMANET OL

ablacım ALLAH cc. razı olsun İNŞALLAH...
ablacım teşekkür ederim ...hayırlı bayramlar ...
ALLAH c.c. emanet olun...selametle

S

sevinç 54

selamun aleyküm emeginize saglık allah razı olsun bu duaya binlerce kez amin diyorum rabbim tüm ümmeti muhammedin günahlarını affetsin bizi sevdigi kullarından eylesin inş allah yolunuzu açık etsin amin amin amin amin lahailahe illahlah muhammeden rasuluullah..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt