Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

TTNET'ten hoşgeldin 9.99 Kampanyası (1 Kullanıcı)

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
TTNET'ten 9.99 TL'ye ADSL internet, ayda 1 Lira'ya kablolu, 2 Liraya kablosuz modem; işte tarifeler.

etv68w.jpg

TTNET ADSL'e 24 ay taahhüt vererek yeni abone olan herkes; 8 Mbps'ye kadar hızlı, 4 GB Kotalı NET4 Paketi ile ilk 6 ay, ayda sadece 9,99 TL'ye internete bağlanıyor.

TTNET'in yeni kampanyası kapsamında ayrıca, dileyen müşteriler aylık 1 TL'ye kablolu, 2 TL'ye de kablosuz modem sahibi olabiliyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyenler 31 Mart 2010 tarihine kadar 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri'ni arayarak, "internet" yazıp, bir boşluk bırakıp, ADSL bağlatmak istenilen telefon numarasını alan koduyla birlikte yazıp 6606'ya SMS göndererek veya tüm Türkiye'deki Türk Telekom ofisleri, Türk Telekom bayileri veya PTT'lere başvurarak abone olabiliyor.

İşte Tarifeler

2zs4aki.jpg

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü

bilgilendirme için Rabbim razı olsun sizden, biz de tam bu konuyu araştırıyorduk. 3G parketlerine de baktık, ama Turkcell'in 29 TL diye duyurduğu 4 GB'lik paketi vergilerle 35 TL'ye geliyormuş, Vodafone de aynı fiyatlarda, Avea'ya da baktık, ilk 3 ay vergi hariç 19 TL dediler, ancak 3 gün sonra açılıyormuş!

bu durumda TTNET daha avantajlı gibi duruyor?

Selam ve dua ile, Allah'a Celle Celalühu emanet olun, hayırlı günler

K

KırıkTesti

Selamün Aleyküm, TTNET'in bu kampanyasından bizde evimize internet bağlattık. İlk faturamız 24,50 TL geldi, nedenini henüz öğrenemedik. Bilginiz olsun

__henza__

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar smile adsl çok ucuz siz öneriyormusnuz?

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı

tamam kardeşim, senden cevap bekliyoruz, çünkü biz de bir kaç günde bağlatacağız herhalde,

Allah'a Celle Celalühu emanet ol, hayırlı günler

Limit aşımı olduğunu zannetmem, çünkü bilgisayarımız bozuldu doğru düzgün kullanamadık bile. Nedenini öğrenince bu konuya yazarım inşallah.

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar benim sizlere tavsiyem, internet bağlantınızın başvuru sırasında tarifesini iyi seçmeniz yönünde olacaktır.

Görünen o ki reklamların altından geçen küçük yazılarda çok ayrıntı varmış. Bu demek oluyor ki, reklamlarda görünen aylık 9,99 TL olan paketler sadece NET4 ve NET4 (Plus) olan paketler. Diğer tarifelerin fiyatları çok daha farklı.

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Smile Adsl önermiyorum. Bir çok yere telokomun alt yapısını kullanmasına rağmen 8 Mbps hızında servis vermiyor. Arkadaşımdan biliyorum. Hala 1 Mbps kullanıyor. Halbuki ankaranın göbeğinde oturuyor. TTNet abonesi olsaydı, 8Mbps çok rahat geçerdi.

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Yalnız şunuda unutmamalı ceylantur kardeşim. Siz turkcell, vodafone ve aveanın 3G İnternet tarifelerini incelemişsiniz. 3G modem ile TTNetin bu tarifeleri çok farklı literatürdeler. Her şeyden önce turkcell, vodafone ve avea gibi servis saylayıcılar mobil modem vasıtasıyla inetnet hizmeti veriyor. Ama TTNet adsl modem üzerinden hizmet veriyor.

_YUSUF_

Yönetici
Smile Adsl önermiyorum. Bir çok yere telokomun alt yapısını kullanmasına rağmen 8 Mbps hızında servis vermiyor. Arkadaşımdan biliyorum. Hala 1 Mbps kullanıyor. Halbuki ankaranın göbeğinde oturuyor. TTNet abonesi olsaydı, 8Mbps çok rahat geçerdi.
Ttnetinde 8 mbps hızda servis verdiğini söyleyemeyiz .Ben tarifmi 8 mbps çıkardım.Fakat modem bu hızı alcam dıye yırtınırken ttnette bu hızı saglayamayınca surekli kopmalar yasıyordum.Tekrar 1 mbps hıza döndüm binebze olsun düzelme olmasına rağmen bu hızı almaktada başarılı olamadım, sebebi modemdenmi dedim ve modemimide değiştirmeme rağmen yine olmadı.
Ttnet tek seritli yoldan 5 tırı yanyana gecirmeye calısıyor ve bunu basaramıyor ve surekli kaza ve devrilmeler meydana geliyor.Yani bir bölgede 100 port varsa 200 300 aboneye port satıyor sonuc oarakta benim gibi mağdur müşteriler meydana geliyor.Ve bu memnuniyetsizliğimin başvurularıma rağmen düzeltilmemesinden sonra servis sağlayıcıyı değiştirmek zorunda kaldım.Bu değişikliği yaparken önüme çıkarılan engelleride yazmıyorum.Sonuç olarak ttnetin en kısa zamanda müşteriyi kandırmak yerine hizmet vermek için çaba göstermesini temenni ediyorum

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Telekom bunları yapıyorsa, telekomun alt yapısını kullanan diğer şirketerin hizmetlerini düşünün birde.

ahmet_99

Kayıtlı Kullanıcı
orası öyle tabii ki de, şimdi normal altyapıyla 8 mbps hız beklemek biraz iyimserlik olur, fiber optik ağlarla donatılı evlerin bile internetleri 10 mbps (100 olanlar da var da onlar bizim klasımızın dışında :p) en iyi çözüm superonline a geçmek (tabii öncelikle fiber otpik ağlara sahip bir eve taşınmak :D)

superonline_tablo.jpg

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı

ben 3G internetten korkuyorum açıkçası yaydığı radyasyon nedeniyle. TTNET de neredeyse aynı maliyete çıkıyor gibi, ben interneti araştırırken maliyet kısmından bakıyorum da :)

haklısınız tabi, 3G'yi cep telefonunun çektiği her yerde kullanabilirsiniz, TTNET'i ise evde :(

sonuç olarak, herhalde TTNET'i seçeceğiz gözüküyor,

Açıklamalarınız için Rabbim razı olsun sizden, Allah Celle Celalühu işlerinizde kolaylıklar versin inşAllah,

Selam ve dua ile, hayırlı günler

Yalnız şunuda unutmamalı ceylantur kardeşim. Siz turkcell, vodafone ve aveanın 3G İnternet tarifelerini incelemişsiniz. 3G modem ile TTNetin bu tarifeleri çok farklı literatürdeler. Her şeyden önce turkcell, vodafone ve avea gibi servis saylayıcılar mobil modem vasıtasıyla inetnet hizmeti veriyor. Ama TTNet adsl modem üzerinden hizmet veriyor.

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Fiberoptik oldukça iyi. Ama ankaranın bile bir çok merkezi ilçesinde hala yok. Şirket olarak başvuru yaptık. Fiber optik bağlantı için kablo döşenmesi gerektiğini söyledir. Maliyetide yaklaşık 20.000 $ gibi bir maliyet çıktı.

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
En ideali TTNet gibi görünüyorr kardeşim sizin için.

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı

evet kardeşim, ben de böyle düşünmekteyim,

Allah Celle Celalühu razı olsun vakit ayırdığınız için, Rabbim işlerinizde kolaylıklar versin,

hayırlı günler, selam ve dua ile

En ideali TTNet gibi görünüyorr kardeşim sizin için.

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Rica ederim kardeşim. Selametle kaliniz.

erzcn_24

Kayıtlı Kullanıcı
TTnet in rakibi olmadığı için iyi..

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
Smile Adsl Tnnetten iyi olsa bile bağlamam.Mason aydın doğanın holdingine bağlı şirket olduğu için boykot etmeliyiz.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt