Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Truf sekerleme ve yumusak sekerleme (1 Kullanıcı)

Ħαпifә

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
16 Tem 2008
Mesajlar
49
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
31
TRUF SEKERLEME VE YUMUSAK SEKERLEME

oktayustatrufsekerlemeki3.jpg




TRUF ŞEKERLEME:

MALZEMELER:
2 su b.kek kırıntısı
yarım su b.krema
1 su b.eritilmiş çikolata
fındık



HAZIRLANIŞI
2 Su bardağı kek kırıntısı karıştırma kabına alınır.üzerine
yarım su bardağı krema eklenir.iyice karıştırılır.diğer taraftan
çikolata benmari usuluyle ya da mikrodalga fırında eritilir.
karıştırma kabına alınır.iyice yoğrulunca buzdolabında bir
süre bekletilir.soğuyunca dolaptan çıkarılıp küçük küçük
koparılır. İçine vişne koyularak yuvarlanır.daha sonra toz
fıstığa bulanır.

YUMUŞAK ŞEKERLEME:

MALZEMELER:
1 su b.eritilmiş çikolata
yarımsu b.pudra şekeri
yarım su b.labne peyniri

HAZIRLANIŞI:
karıştırma kabına pudra şekeri ve labne peynir alınır.
krema kıvamına gelene kadar çırpılır.Beyaz çikolata
eritilir ve içine ilave edilir.bir güzel karıştırılır.biraz
yayvan bir kapta dondurucuda 12 dk. bekletilir.
daha sonra yuvarlanır.
 

gulefsan

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
14 Nis 2007
Mesajlar
449
Tepki puanı
3
Puanları
0
ellerine sağlık çok güzel görünüyo....
 

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt