Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

treni bekleyen HACI ANNE... (1 Kullanıcı)

TeveKKul

Kayıtlı Kullanıcı
Alıntı:
TIP FAKÜLTESİNİ yeni bitirmiş, pratisyen hekim olarak ilk görev yaptığım yere, Konya'ya bağlı bir beldenin sağlık ocağına gitmiştim. Gençtim, bekârdım. Küçük bir beldeydi gittiğim yer. İlk gece bir eve misafir olmuştum. Tren istasyonunun hemen yanında bir evdi. Akşam yemeğinden sonra çaylarımız gelmiş, sohbetler edilmişti. Üzerimde yol yorgunluğu,geldiğ im yeni yerin yabancılığı vardı. Saatler ilerliyor, ağır bir uyku beni içine çekiyordu. Ev sahibine bir şey de diyemiyordum. Saatler epey ilerledi ama yine bir hareket yoktu.

Evin büyüğü olan hacıanneye sıkılarak sordum: "Anneciğim, sizin buralarda kaçta yatılıyor?"

Hacıanne: "Evladım treni bekliyoruz. Az sonra tren gelecek, onu bekliyoruz" dedi.

Merak ettim, tekrar sordum: "Trenden sizin bir yakınınız mı inecek?"

Hacıannenin cevabı inanılacak gibi değildi: "Hayır evladım, beklediğimiz trende bir tanıdığımız yok. Ancak burası uzak bir yer. Trenden buraların yabancısı birileri inebilir. Bu saatte, yakınlarda, ışığı yanan bir ev bulmazsa, sokakta kalır. Buraların yabancısı biri geldiğinde, ışığı yanan bir ev bulsun diye bekliyoruz."

Prof. Dr. Saffet Solak
:eek::(

etruce

Kayıtlı Kullanıcı
RE: treni bekleyen HACI ANNE...

paylaşımın için allah razı olsun çok güzel bir hikaye..

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun. çok güzel bir hikaye

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun B)

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

yaa nekadar güzel bir insanlık örneği gözlerim doldu yaa şimdi insan kendi akrabasına geç saatte gitmeye çekiniyor çok güzeldi allah razı olsun dua ile

fidan

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. allah razı olsun gerçekten çok güzeldi a.e.o.

Duaa

Kayıtlı Kullanıcı

sa.kardeşim allah razı olsun paylaşım cok güzel inan cok duygulandım rabbim bizleride bu durumlar karşısında bu şekilde düşünceli olan kullardan eylesin.selametle kalınız kardeş .aeo

Canan38

Kayıtlı Kullanıcı

:DHARIKA BIR KISSA::D:D:D:D:D

efsude

Kayıtlı Kullanıcı

Sevgılı Tevekkul kardesım Allah sızden razı olsun. Yureklerı oksayan bırazda yuregı sızlatan bır hıkaye ımıs etkılenmemek elde degıl. Sımdı ınsanlar akrabası gelmesın hızmet etmesı zor gelıyor dıye gozelrının ıclerıne bakarken bu nasıl bır yurekmıs .
ALLAHIM;BIRBIRLERINE KAPISINI ACAN KULLARININ KAPISINI KAPAMASIN INSAALLAH! SELAMETLE...

nihal yildiz

Kayıtlı Kullanıcı

cok güzel bir yaziydi allah razi olsun...
INSANLIK DAHA ÖLMEDIB)B)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt