Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Tövbe ediyorum (1 Kullanıcı)

affetbeni

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ben bugüne kadar işlemiş olduğum bütün günahlarımdan tövbe ediyorum ve söz veriyorum birdaha aynı günahları işlemeyeceğim bütünüyle haramdan ve kötü davranışları bırakıyorum bundan sonraki yaşantımı hayırlı işler için faydalı bir kul olmak yolunda geçireceğim ve herkesi seveceğim
saygılar..

buket58

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm sealm
inşallh ne güzel tövbe ettin
dediğin şeylerden inşallah uzak olur
rabbimin yolunda gidersin amin

MekYes

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.allahyolu.com
Yüce rabbim tövbeni kabul etsin ama birde söyle güzelce bir abdest alip iki rekat namaz kilip ardindan ellerini mevlaya acip yarabbi bugüne kadar islemis oldugum tüm günahlardan sana siginiyorum tövbe ediyorum birdaha o günahlara dönememeye elimden geldigi kadar gayret edecegim söz veriyorum rabbim demen ve dua etmen daha güzel olur.

Allah günahlarimizi affetsin insallah...Amin

ayşe.a

Kayıtlı Kullanıcı
RAbbim tevbelerimizi ve dualarımızı kabul ettiklerinden eylesin inşaallah, amin..
selam ve dua ile:a03:

koskun

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ...

tövdebiniz kabul ve daim olur inşallah ... allaha emanet olunuz ...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt