Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Tövbe Dualarinin Seyyidi (1 Kullanıcı)

edebiyat

Kayıtlı Kullanıcı
Seyyidül- İstiğraf Duası için Efendimiz (sas) şöyle buyuruyor: 'İstiğraf dualarının en değerli ve en üstünü şöyle demendir :'Allahümme ente Rabbi, la ilahe illa ente halakteni ve ene abdüke ve ene ala ahdike ve va'dike mesteta'tü, euzü bike min şerri ma sanatü ebuüüleke bi ni'metike aleyye ve ebuü bi zenbi feğfirli fe innehü la yağfiruz- zünube illa ente' . Anlamı allahım sen benim Rabb'imsin senden başka hiçbir ilah yoktur.Beni sen yarattın ben senin kulunum gücüm yettiği kadarıyla senin akdin ve vaadin üzere bulunuyorum .Yaptığım fenalıkların şerrinden sana sığınırım bana verdiğin üzerimde olan nimetlerini itiraf ederim günahımıda itiraf ederim beni bağışla çünkü senden başka hiçbir kimse günahları mağfiret edemez. Efendimiz (sas) daha sonra şunları ekledi .Kim bunları inanarak sabahleyin söylerde akşam olmadan ölürse , o kişi cennet ehlindedir .yine kim bunları inanarak geceleyin söyler de sabaha ulaşamadan vefat ederse cennet ehlindedir (BUHARİ,DEAVAT2)

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm öncelikle bu güzel aile kardeşliğine hoşgeldin. paylaşımın için Allah Razı Olsun

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm kardeşim. emeğinize sağlık ALLAH razı olsun. Bİz herşeyin en güzelini, en doğrusunu ve en ALLAHa yakın olanını muhakkak ki Efendimiz(sas) den öğreniyoruz. Bizlere bu duayı ulaştırdığınız için ALLAHım sizin ve cümlemizin dualarını tevbelerini huzurunda kabul buyursun...

ALLAHa emanet olunuz...
selam ve dua ile...

edebiyat

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm kardeşim. emeğinize sağlık ALLAH razı olsun. Bİz herşeyin en güzelini, en doğrusunu ve en ALLAHa yakın olanını muhakkak ki Efendimiz(sas) den öğreniyoruz. Bizlere bu duayı ulaştırdığınız için ALLAHım sizin ve cümlemizin dualarını tevbelerini huzurunda kabul buyursun...

ALLAHa emanet olunuz...
selam ve dua ile...

aleyküm selam ALLAH sizlerdende razı olsun RABBİMİZ hepimizin dualarını kabul etsin inşallah hayırlı akşamlar

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt