Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Torpilse Torpil (1 Kullanıcı)

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum Arkadaşlar
Torpil Kelimesi Cok Itici Gelir Değil Mi Size
Evet Itiraf Ediyorum Ben Torpil Yapiyorum:)
Ama Kime Bu Cok Onemli Bir Nokta
Okulumuzda Bir öğrenci Benim Sinifimda Değil Annesi Yok
Babaannesiyle Kaliyor Cok Tatli Ufacik 1 Sinif
Dayanamiyorum Ona Yaklaşiyor Ve Diyorum Ki Cocuğum Sana Biri Bisey Yapiyosa Gel Bana Soyle
Boylece Torpil Yapiyorum Cunku Anu Koruyacak Anasi Babasi Yok
Onunicin De Torpilse Torpil
Ve O Cocuk Bana öğretmenim Demiyor Hiç Teyze Diyor
Bir Turlu Abla Demesini öğretemedim :)

Allaha Emanet Olun

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykümselam öğretmenim. o kadar iyi yüreklisiniz ki ALLAH sizden razı olsun.
O yavrucak yerine ben diyeyim Beni tatlı ablacım :):)
Ben de şu an 1. sınıfları okutuyorum ve hepsi birbirinden tatlı, birbirinden güzel. hele bir İslim kızım var çok tatlı ablası. çalışkanda
ama ben bazen kendime çok kızıyorum. Bazı öğrencilerime karşı özellikle yaramaz öğrencilerime karşı bazen düşünmeden kırıcı davranabiliyorum. Gönüllerini almak zor olmuyor ama hiç yapmasam elbette en iyisi olacak. Bu davranışımdan dolayı kendime çok kızıyorum ama şu an yenmeğe çalışıyorum. İlgisiz olan öğrencilerimde suç yok ailelerinde diye düşünüyorum. Çünkü çocuk okuldan eve gitiğinde yarın gelene kadar okul aklına gelmiyor tabi ailede bu yönde teşvik etmeyince çocuk okula karşı ilgisizleşiyor. bu konuda bana yardım ederseniz sevinirim ablacım...

Bu yaptığınız torpil değil diye düşünüyorum...:)
ALLAHa emanet olunuz...
selam ve dua ile...

nevin2007

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam Kardeşim Sen O Temiz Kalbinle Ona Merhametinden Dolayi Iyilik Yapip Yardimci Oluyorsunki Ne Mutlu Ki Sana... Bende Senin Gibi Bu Tür Torpilleri çok Yapiyorum. Torpil Denirse Ben Bunu Torpil Sanmiyorum O çoçugun çok şansli Oldugunu Ve Onun Koruyucu Bir Melegi Oldugunuzu Saniyorum.a.e.o.

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykümselam öğretmenim. o kadar iyi yüreklisiniz ki ALLAH sizden razı olsun.
O yavrucak yerine ben diyeyim Beni tatlı ablacım :):)
Ben de şu an 1. sınıfları okutuyorum ve hepsi birbirinden tatlı, birbirinden güzel. hele bir İslim kızım var çok tatlı ablası. çalışkanda
ama ben bazen kendime çok kızıyorum. Bazı öğrencilerime karşı özellikle yaramaz öğrencilerime karşı bazen düşünmeden kırıcı davranabiliyorum. Gönüllerini almak zor olmuyor ama hiç yapmasam elbette en iyisi olacak. Bu davranışımdan dolayı kendime çok kızıyorum ama şu an yenmeğe çalışıyorum. İlgisiz olan öğrencilerimde suç yok ailelerinde diye düşünüyorum. Çünkü çocuk okuldan eve gitiğinde yarın gelene kadar okul aklına gelmiyor tabi ailede bu yönde teşvik etmeyince çocuk okula karşı ilgisizleşiyor. bu konuda bana yardım ederseniz sevinirim ablacım...

Bu yaptığınız torpil değil diye düşünüyorum...:)
ALLAHa emanet olunuz...
selam ve dua ile...

SELAMUNALEYKUM ÖĞRETMENIM
BEN MESLEĞE COK GENÇ YAŞTA BAŞLADIM ARALIKSIZ OKUMAK IŞTE
HEMEN ŞUNU ILAVE EDEYIM TEBESUM ETTIRDIN ÖĞRETMENIM.)
BENDE DE YARAMAZLAR VAR BAZEN COK BUNALIRIZ HAT SAFHAYA GELDIĞI ZAMAN BENCE ÖĞRENCIYI BIRAZ BAHCEYE GONDERIN SIZDE SAKINLEŞIRSINIZ
BU BIRINCISI
IKINCISI ÖĞRENCIYE HERKESIN ICINDE ONURE EDIN NASIL MI?
ÖRNEĞIN HASANVAR YA HIÇ YARAMAZLIK YAPMAZ DEYIN HASAN YARAMAZLIK YAPMIYORSUN DEMI SANA GUVENIYORUM GIBI
BENCE HERŞEY YOLUNA GIRECEKTIR INANIN
BEN COK SABIRLIYIMDIR AMA OYLE DURUMLARDA BUNU UYGULUYORUM

ALLAHA EMANET OLUN ÖĞRETMENIM
ALLAH GONLUNUZE GORE VERSIN
SELAM VE DUA ILE

yurtlu

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ablacım böyle torpile can kurban ALLAH razı olsun sizden herkesede örnek olsun bu torpil değil bence ihtiyacı olanı kayırıp yardım etmek ama adı ne olursa olsun ALLAH razı olsun
selam ve dua ile
hayırlı geceler...

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam Kardeşim Sen O Temiz Kalbinle Ona Merhametinden Dolayi Iyilik Yapip Yardimci Oluyorsunki Ne Mutlu Ki Sana... Bende Senin Gibi Bu Tür Torpilleri çok Yapiyorum. Torpil Denirse Ben Bunu Torpil Sanmiyorum O çoçugun çok şansli Oldugunu Ve Onun Koruyucu Bir Melegi Oldugunuzu Saniyorum.a.e.o.

SELAMUNALEYKUM KARDEŞIM NE GUZEL SOZLER ALLAH RAZI OLSUN
ALLAHA EMANET OL
ALLAH GONLUNE GORE VERSIN
SELAM VE DUA ILE

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ablacım böyle torpile can kurban ALLAH razı olsun sizden herkesede örnek olsun bu torpil değil bence ihtiyacı olanı kayırıp yardım etmek ama adı ne olursa olsun ALLAH razı olsun
selam ve dua ile
hayırlı geceler...

ALEYKUMSELAM KARDEŞIM ALLAH RAZI OLSUN
ALLAH GONLUNE GORE VERSIN KARDEŞIM
SELAM VE DUA ILE

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün Aleyküm Gülnisa Hocam.
Güzel bir konuydu..Ben yaz dönemimdeki derslerde bazı öğrencilere torpil yapıyordum, itiraf ediyorum:DYazdığınız sebeplere benzer şeylerdi benimkiler de..Ama hepsini çok seviyorum hocam, her biri ayrı ayrı bir dünya gibi benim için... Uslu olan her zaman daha torpilli oluyor gibi;).. Ne mutlu size Gülnisa Hocam..Allah c.c sizden razı olsun ebeden..Öğrencileriniz gerçekten çok şanslılar..Güzel bir anınızı da paylaştığınız için teşekkürler hocam..Dualarımla birlikte Rahman ve Rahim olan Rabbimize emanetsiniz inşallah.B)

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Gülnisa Hocam.
Güzel bir konuydu..Ben yaz dönemimdeki derslerde bazı öğrencilere torpil yapıyordum, itiraf ediyorum:DYazdığınız sebeplere benzer şeylerdi benimkiler de..Ama hepsini çok seviyorum hocam, her biri ayrı ayrı bir dünya gibi benim için... Uslu olan her zaman daha torpilli oluyor gibi;).. Ne mutlu size Gülnisa Hocam..Allah c.c sizden razı olsun ebeden..Öğrencileriniz gerçekten çok şanslılar..Güzel bir anınızı da paylaştığınız için teşekkürler hocam..Dualarımla birlikte Rahman ve Rahim olan Rabbimize emanetsiniz inşallah.B)

aleykumselam guzel yureklı kardeşım
evet demek kı torpıl yapıyoz demı :)
varsın olsun yapalım
senın öğrencılerın de cok ama cok şanslı kardeşım bunu ınan tum ıçtenlığımle soyluyorum
allah razı olsun kardeşım
allaha emanet ol
selam ve dua ıle

niğ-DELi

Kayıtlı Kullanıcı
bir çok kurumda yapılan torpiller yanında bu torpilçik olur ve böyle güzel torpilçikleri
keşke herkez yapsa...derim :D

koskun

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum Arkadaşlar
Torpil Kelimesi Cok Itici Gelir Değil Mi Size
Evet Itiraf Ediyorum Ben Torpil Yapiyorum:)
Ama Kime Bu Cok Onemli Bir Nokta
Okulumuzda Bir öğrenci Benim Sinifimda Değil Annesi Yok
Babaannesiyle Kaliyor Cok Tatli Ufacik 1 Sinif
Dayanamiyorum Ona Yaklaşiyor Ve Diyorum Ki Cocuğum Sana Biri Bisey Yapiyosa Gel Bana Soyle
Boylece Torpil Yapiyorum Cunku Anu Koruyacak Anasi Babasi Yok
Onunicin De Torpilse Torpil

Allaha Emanet Olun

selamun aleyküm ... ablacım ...

sabah sabah içimi burktun , boğazımı düğümledin ...

allah celle celaluhu senden razı olsun ... torpilse torpil yap yapabildiğin kadar , allah celle celaluhu kolaylık versin ...

allaha emanet olunuz ...

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ... ablacım ...

sabah sabah içimi burktun , boğazımı düğümledin ...

allah celle celaluhu senden razı olsun ... torpilse torpil yap yapabildiğin kadar , allah celle celaluhu kolaylık versin ...

allaha emanet olunuz ...

aleykumselam kardeşım
allah senden de razı olsun
ıcını acıttıysam kusura bakma kardeşım
allaha emanet ol
selam ve dua ıle

derya61

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun çok güzel bir şey yaptığınız keşke herkes sizin gibi yapabilse. öğretmenlik sevgi şefkat işi anladığım kadarıyla bu sizde çokca var.Allah yaptığımız bu kutsal meslekte kolaylık versin

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun çok güzel bir şey yaptığınız keşke herkes sizin gibi yapabilse. öğretmenlik sevgi şefkat işi anladığım kadarıyla bu sizde çokca var.Allah yaptığımız bu kutsal meslekte kolaylık versin

selamunaleykum
allah razı olsun
allah hepımızın duasını kabul etsın amın
selam ve dua ıle

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
selamunaleykum
allah razı olsun
allah hepımızın duasını kabul etsın amın
selam ve dua ıle

_______selamün aleyküm
degerli gülnisa hocam okurken bile duygulandım..
ne güzel bir yetimle arkadaş olmuşsunuz ne güzel..rabbim herkese bunuda nasip etmez biliyormusunuz....siz iyisinizki iyilik yapmak kolaylaştırılıyor size...ne mutlu size
sizin gibi ögretmenler hep olsun hep var olun inşallah
rabbime emanetsiniz
selam ve dua ile_______

BULENT TUNALI

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.bilsankimya.com

AH ŞU BAYANLAR:K

S.A.HOCAM BÖYLE GÜZEL TORPİLLERİ YAPMAYI ASLA BIRAKMAYIN.GERÇEKTEN İHTİYACI OLAN O KADAR ÇOK ÇOCUK VAR Kİ.SELAM VE DUA İLE KALIN

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı

AH ŞU BAYANLAR:K

S.A.HOCAM BÖYLE GÜZEL TORPİLLERİ YAPMAYI ASLA BIRAKMAYIN.GERÇEKTEN İHTİYACI OLAN O KADAR ÇOK ÇOCUK VAR Kİ.SELAM VE DUA İLE KALIN

selamunaleykum
evet ah şu bayanlar:9
allah razı osun
kardeşım
allaha emanet olun
selam ve dua ıle

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
allah bugunde hayır ışlemek nasıp etsın

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt