Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Timurtaş Hoca efendi Vaazları (Muhakkak dinleyin) (1 Kullanıcı)

Ahmed Muhammed

Kayıtlı Kullanıcı
b1646914476_1143687686173_1294.jpg

Timurtaş Ucar Hoca efendi! Cok Dehsetli bir Vaaz! Haram - Ortu - Tesettur - gazeteler
Hiç sıkılmadan dinleyeceğinize ve kalbinize tesir edeceğine inanıyorum.

[video=google;-5803152465271095845]http://video.google.com/videoplay?docid=-5803152465271095845&hl=tr&emb=1#[/video]

sizlerde ekleyebilirsiniz.

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
bu sohbetlerini dinlemiştim hocamın, vesilenizle tekrar dinliyorum...kürsülerin cesur hocası Rabbim gani gani rahmet eylesin .

Bayram Afyonlu

Kayıtlı Kullanıcı
Sealmün Aleyküm!! Cumaniz HAYIRLI olsun!
Ben Merhum Hocamizi cok seve seve dinliyorum!! Gercekten Vaazini makam korkusu olmadan *Kuran'i kerim ne diyorsa anlatiyor! ALLAH CC Kendinden Razi olsun.
Ve Rahmet eylesin!
Eger Bütün Hoca lar o gibi anlatsaydi sandalye korkusu olmadan cok seyler bozulmazdi.Essselamün aleyküm

Ahmed Muhammed

Kayıtlı Kullanıcı
Sealmün Aleyküm!! Cumaniz HAYIRLI olsun!
Ben Merhum Hocamizi cok seve seve dinliyorum!! Gercekten Vaazini makam korkusu olmadan *Kuran'i kerim ne diyorsa anlatiyor! ALLAH CC Kendinden Razi olsun.
Ve Rahmet eylesin!
Eger Bütün Hoca lar o gibi anlatsaydi sandalye korkusu olmadan cok seyler bozulmazdi.Essselamün aleyküm

ve aleykum selam.Sizinde Cumanız hayırlı ve mübarek olsun.Allah yar ve yardımcınız olsun.

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
Allah razı olsun..
Timurtaş hoca, bugünkü hıyanet işlerinin bel'amları gibi hakkı gizleyip batılı hak diye yutturmuyordu insanlara.Hakkı korkusuzca anlatıyor hiçbir kınayıcının kınamasından da korkmuyordu.

Ahmed Muhammed

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun..
Timurtaş hoca, bugünkü hıyanet işlerinin bel'amları gibi hakkı gizleyip batılı hak diye yutturmuyordu insanlara.Hakkı korkusuzca anlatıyor hiçbir kınayıcının kınamasından da korkmuyordu.

Allah sizlerden de razı ve memnun olsun.Allah tüm ümmeti muhammedden razı ve memnun olsun.Allahu teala bizlerede hocamız gibi Hakkı korkusuzca anlatmayı ve O'ndan başka hiçbirşeyden korkmamayı nasip etsin inşaallahu teala.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt