Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

tih çölü (1 Kullanıcı)

• Konuyu başlatan hado77
  • Başlangıç tarihi
H

hado77

selamün aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü

Orası onlara kırk yıl haram kılındı. Yeryüzünde şaşkın şaşkın dolaşacaklar. Sen, yoldan çıkmış fâsık millet için tasalanma, üzülme.

hayatının peygameper (SAS) nübüvvet geldiği yaşa kadar ki kısmını susuz geçirmek. bir sahrada beyhude dolaşmak ve özelde tih çölünde yaşamak. RAB(cc) emir buyurdu o mukaddes yerin kapısına kadar gelip geri dönmeyin. sen onları çağırsanda bir çağırmasanda artık duymaz anlamaz bir kavim oldular. küfrün yüzü tek rahman(CC) ün cezası çetin. yahudileşme ve tih çölünde kalan insan. o mukaddes kapı zaman ve mekandan münezzeh olanın ilahi emri bize bakan yönü ile namaz. namaz kılan rab(CC) izni ile o mücadelenin ortasında kalır, ve savaşacak düşman bulur. o rab(CC) emri olmakla kapısı sana açık o mukaddes kapıdan gir denir nefis mücadele edilen en büyük düşman ona tabi olma ve ona boyun eğdir. namaz kıl ozaman senin olamadığın şeye dönüşene düşman nazarı ile bakmazsın. namaz perdedeki ağırlığı kaldırır da gerçeği ayan beyan gösterir. yardım etsen baban diyecek anan diyecek münafıkla gerçekten sana rahmet eden efendisini (SAS) ayırır. hz. musa (AS) o çetin mücadele sahibi bir emirin uygulanması için açık mucizeler sahibi olarak kavmine sesllendi. ALLAH(cc) size ne oluyor da rabbinize iman etmiyorsunuz diyor. ben beni yaratana boyun eğdim. benim canımı müslüman olarak al. ve haşir gününde beni de şahitlerden yaz, rahmetine yargılamana. geçen 40 yıl ve ağızdaki pişmiş çamur tadı. bir ömrü boşa geçirmek demek mal mülk sahibi olmamak değil malın mülkün sahibini tanımamak ve bitmeyen bir açlık ve susuzlukla hırsla sarılmak. yalan vaadde bulunmak. suçlusun ey insan oğlu. kendi neslini kandırdın. vereceğini iddia ettiğin sevgiyi malı ilgiyi kendin için sakladın. evladına iyilik namına hiç bir şey bırakmadın. yaptığı işin hakkını vermek adına insana sorulan sorunun temeli ne için geldin buraya. o bir cevapla yaptığı ve ettiği işin asla hakkını iifa etmeyerek ve sadece suçlayarak şunun için derken, kendi tih çölünü bile senin yüzünden bu hale geldik diyerek suçlayarak açıklar. yalancı düzenbaz hain olmak. kendi üstüne düşen vazifeyi yaptım da seni de adam ediyorum demek. tih çölünmde kalasıca. bir de beni suçladı. halbu ki o açık deliller inandığını söyleyen her gönülde vardı. açıkça isyanını açığa vurdu sonra rab(CC) bekledi. o da çetin bağşlar sahibi olarak dünyebvi kabrini yılanlarla doldurdu. sonra hayırın nerde hani vereceğinn cennet diyen kuluna işte amelinin cezası o yılanla yaşa. her isyanında o seniş sokacak ve bana karşı nankörlerden olacaksın. çocuk sahibi olmak ve onun hakkını vermek dünyevi cennetleri vaat edip tih sahrasında yaşayan zehirli yılan yetiştirmek. sonra da hayırdan sormak. ne nakör nefisler ceplerinde yılan taşır. her elini attığında sokması için . o mukaddes kapı namazdır rab(CC) ayırmasın. orayı terk görev yerini terktir. ruha sürgün cezası verdirir ve tih sahralarında yeni bir elçi gelene kadar bekletir. hain nefis sorgular da sorgulkar gerçeği bildiği halde işine gelecek ana kadar bekler bekletir. işte şimdi iman ettim diye o zaman mekan ve zaman HZ. CİBRİL (as) olue boğar o münkiri o inatçı gambazcıyı o yalancı nakörü o halden bilip anlamayanı o haini o nemrutu o firavunu . bir damla suda yangınlar çıkarır gırtlakları parçalar. irinli suyu içirir. canı da çıkmaz ruhu da. hep bir umut der durur. hakkı bilip onun yalakalığına mı hamele yoksa hakka mı? ALLAH(cc) yardıma muhtaç olmayandır. heğp birlikte şükür namazı kılalım. o yaşlancı nemrutlara yaşattıkları okuttukları masallar için teşekkür edelim. büyüdük de artık uykudan kalktık diyelim. demekki hayrın yanında gözüküp rab(CC) nimetini satacaksın ha. demek ki ben verdimi ben yaptımı bana yedireceksin. iman hem nurdur hem de kuvvet. ışık verir güç verir. tih çölünde sen yaşa ben şükür içinde namaz kılanlardan olurum inşaallah. sürgünde yaşayan sürüngen ruh olmak. o iki melek bir vurduki sürüngenlere döndüler. her üstüne aldığı davadan dönen ruha. her kalu bela diyip sözünden dönene döneğe hilekara. tevbe edelim. estağfirullahel azim el kerim er rahim ellezi la ilahe illa hu el hayyel kayyumü ve etübü ileyk. ALLAH(cc) BİZLERDEN RAZI OLSUN.SAĞLICAKLA KALIN.

Gök Kubbe

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm paylaşıma teşekkürler.....::)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt