Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

TEVBE İLACININ TARİFİ (1 Kullanıcı)

nevzatemre

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
26 Tem 2006
Mesajlar
12
Tepki puanı
0
Puanları
0
TEVBE kökü,İSTİĞFAR yaprağıyla karıştırılacak;GÖNÜL havanına konulup,TEVHİD(la ilahe illallah)tokmağı ile güzelce dövülecek;İNSAF eleğinden geçirildikten sonra,GÖZYAŞI ile hamur kıvamına getirilecek;ŞEVK ateşiyle pişirilecek;MUHABBET balı katıştırılıp,karıştırılacak.
Böylece hazırlanan ilacın,KANAAT kaşığı ile sabah-akşam,gece-gündüz alınması gerektiği ve her türlü deruni-manevi rahatsızlığı iyileştirdiği belirtilmiştir.
selam ve dua ile
 

HEVES

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
12 Tem 2006
Mesajlar
271
Tepki puanı
0
Puanları
0
RE: TEVBE İLACININ TARİFİ

sağolasın kardeşim emeğine sağlık.. Allah yar ve yardımcın olsun..
 

sare

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
7 Tem 2006
Mesajlar
94
Tepki puanı
0
Puanları
0
RE: TEVBE İLACININ TARİFİ

Güzel bir paylasım kardesim.Allah razı olsun.
 

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt