Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

tesettürün hayatımızdaki yeri nedir (1 Kullanıcı)

volkankaya3575

Kayıtlı Kullanıcı
hep kurcalamıştır beynimi bu tesettür olayı
dindeki yeri nedir
tesettür gerçek bir emir midir
tesettürü taksan ne olur takmasan ne olur

ve bunun gibi sorular gelinde yardımcı olun bana bu konularda bildiklerimizi paylaşıp ortak bir cözüm bulalım kendimizce

volkankaya3575

Kayıtlı Kullanıcı
kimse bişe yazmayacakmı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
bak kardeş bu konuda seninle bildiklerimi paylaşmak isterdim fakat şuan çok hızlı yazıyorum.çünkü 7-8 gün giremeyeceğim nete tatil için 1 saat sonra arabama binecem.ama bu konuda birilerinin illaki sana birşeyle anlatması gerekli değil.eğer bu konuyu çok merak ediyorsan kitapları araştır.en başta kuranı kerimi aç bir oku.tesettür hakkında ne buyuruluyor.internetten de ulaşabilirsin bu bilgilere.bu siteden bile bulabilirsin....

policdemo

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardesim sen bu yasa gelmişsin ve bunun ne ifade ettğini bilmiosan bu yastan sonrada bilme nolcakki dimi hiç okumadın mı KURANI KERİMİ bütün din kitaplarında yazar cok merak ediosan ac oku seni tutan yok.............

ishakyakup

Kayıtlı Kullanıcı
dindeki yeri nedir

ve bunun gibi sorular gelinde yardımcı olun bana bu konularda bildiklerimizi paylaşıp ortak bir cözüm bulalım kendimizce

Çok komik yaaa...evet gelin bildiklerimizi yazalım ortak bir çözüm bulalım...,

birader sen rahatsızmısın...? nasıl bir çözüm bulacaksın.?

bu ayettir ayet demek. allahın emri demektir..

bu na çözüm belli; buluğa ermiş bütün hanımlar örtünecek...hepsi bu ve konu tartışılacak bir konu değil ki..duyduk itaat ettik denilecek bir konudur...
daha tutarlı olmanızı tavsiye ederim...allah'ın emirleri tartışılacak veya herkesin fikrini beyan edeceği konular değildir...

gülan

Kayıtlı Kullanıcı
tesettürün hayatımızdaki yeri nedir

Çok komik yaaa...evet gelin bildiklerimizi yazalım ortak bir çözüm bulalım...,

birader sen rahatsızmısın...? nasıl bir çözüm bulacaksın.?

bu ayettir ayet demek. allahın emri demektir..

bu na çözüm belli; buluğa ermiş bütün hanımlar örtünecek...hepsi bu ve konu tartışılacak bir konu değil ki..duyduk itaat ettik denilecek bir konudur...
daha tutarlı olmanızı tavsiye ederim...allah'ın emirleri tartışılacak veya herkesin fikrini beyan edeceği konular değildir...

İshakYakup arkadaşıma katılıyorum bunu tartışması olmaz islam dini kurulduğundan beri bu bi emirdin islam dini gereklidir tartışılacak bi konu değil
illa tartışılacak bi konu arıyosan başka bi konu seç

hafizkiz

Kayıtlı Kullanıcı
[I şöyle bir soru sorulmuştu verilen cevap ile birlikte buraya yazayım

[/I]

soru :neden illaki carsaf?

lütfen yanlis anlamayin, ben acik bir bayanim ama örtünmeyi sonuna kadar destekliyorum.
hatlari belli etmeyen sade bir pardesü neden olmasin?
maksat ilgi cekmemek degilmi?

cevap =evet kardeşim maksat dikkat çekmemek ama bizim dikkat çekmemek için kullandığımız çarşaftı bize Peygamberimiz (s.a.w)böyle emretmişti
ve kafirler... tabiki her zaman bizi tuzağa düşürmek için çeşitli plan kurdular
pardüsede bunlardan bir tanesi
önce pardüse
sonra yarım tunik
pantolon
mini etek
sıfır kol
tabiki saçınıda aç....
işte bizi yavaş yavaş belli etmeden tuzağa düşürdüler

bir gün küçük Mahmut bir ineğin sırtının yarısının kemirildiğini görür annesine sorar hemen anneside oğlum orayı fare yemiş der Mahmut şaşırır anne bu kocaman haywanı küçük fare nasıl olurda yer bu kocaman haywan ona hiç bir şey yapmamış mı?
Annesi oğlum fare bir şeyi kemirirken onu üfleyerek uyuşturur böylece karşısındaki farkında bile olmadan onun etini yer kanını emer

işte bunun gibi kafirler bize tuzak kurarken üfleyerek uyuşturuyo biz ise yaptıklarının farkında bile olamıyoruz
umarım bi şeyler werebilmiştirim
slam we dua ile

volkankaya3575

Kayıtlı Kullanıcı
[I şöyle bir soru sorulmuştu verilen cevap ile birlikte buraya yazayım

[/I]

soru :neden illaki carsaf?

lütfen yanlis anlamayin, ben acik bir bayanim ama örtünmeyi sonuna kadar destekliyorum.
hatlari belli etmeyen sade bir pardesü neden olmasin?
maksat ilgi cekmemek degilmi?

cevap =evet kardeşim maksat dikkat çekmemek ama bizim dikkat çekmemek için kullandığımız çarşaftı bize Peygamberimiz (s.a.w)böyle emretmişti
ve kafirler... tabiki her zaman bizi tuzağa düşürmek için çeşitli plan kurdular
pardüsede bunlardan bir tanesi
önce pardüse
sonra yarım tunik
pantolon
mini etek
sıfır kol
tabiki saçınıda aç....
işte bizi yavaş yavaş belli etmeden tuzağa düşürdüler

bir gün küçük Mahmut bir ineğin sırtının yarısının kemirildiğini görür annesine sorar hemen anneside oğlum orayı fare yemiş der Mahmut şaşırır anne bu kocaman haywanı küçük fare nasıl olurda yer bu kocaman haywan ona hiç bir şey yapmamış mı?
Annesi oğlum fare bir şeyi kemirirken onu üfleyerek uyuşturur böylece karşısındaki farkında bile olmadan onun etini yer kanını emer

işte bunun gibi kafirler bize tuzak kurarken üfleyerek uyuşturuyo biz ise yaptıklarının farkında bile olamıyoruz
umarım bi şeyler werebilmiştirim
slam we dua ile

vallaha bacım beni bitek sen anlamışsın teşekkür ederim

musab61

Kayıtlı Kullanıcı
dindeki yeri nedir

Selamun Aleyküm arkadaşım. Bayağı bir zaman olmuş konuyu açalı. Sorularına gelince: Tesettür mutlak bir farzdır. İki uygulayan itaat etmiş, uygulamayan o konuda isyankar olmuş olur... Çözüm değil de kaideleri ortaya koyarak olayın belirginleşmesi sağlanabilir en azından sizin açınızdan.... Eğer hala ilgileniyorsanız birşeyler söylemek isterim... Selametle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt