Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Tesettürlü Bir Kız İle Subay Eşi Olan Bir Bayan Arasındaki Konuşma (1 Kullanıcı)

tuba_m

Kayıtlı Kullanıcı
Tesettürlü Bir Kız İle Subay Eşi Olan Bir Bayan Arasındaki Konuşma

Tesetturlu bır kız alısveriş için gırmek ıstediği bir mağazanın önünde duran bayandan geçmek için müsade ister.Kadın tuhaf bir şekilde kızı süzerek"tabi buyrun önden siz geçeceksinız artık" der.Kız şaşkınlıkla "nasıl yani ne demek istediniz anlayamadım"der.Kadın"uzulme canım zamanla anlarsın"der.Kız da"zamana bırakmayalım buyrun acıklayın" der.kadın"pekı canım.Şoyle soyliyeyim san.Artık başta sizin hükümetiniz var her istediğiniz oluyor önden siz geçeceksiniz tabı"der.Kız da"bızım hukmetımız basımızda oldugu ıcın mı ben okuyamıyorum"der.kadın gayet sakın"basını ac oku"der(hasbinallah).Kızcagız gayet sakin "ben ımam-hatip mezunuyum"der.Kadın bunun uzerıne şoyle der."ben çapada bır doktorum ve sen asla bır doktor olamıyacaksın der"kızın yuzundekı şok ıfadesını tahmın edebılısınız sanırım.Kız bunu uzerine "şimdi belki ama bu devran boyle donmeyecek der"ve kadın ordan cıkar gider.

2 dakıka sonra biraz ilerideki magazada tekrar karsılasırlar.kadın aldıgı kıyafetlerle kızın yanına gelir ve der kı"zevklerimız aynı,aynı yerden gıyiniyoruz".Kız "ama goruslerımız cok farklı"der.kadın aaa olur mu lahavle vela kuvvete bende muslumanım der))(olaya bakın sahadet getrılerek musluman olundugunu bıle bılmiyor).Neyse ve devam eder kadın;ama sız neden boyle yapıyorsunuz der kadın kıza."kız ben ne yapıyorum kı" der.kadın"ataturk bole mı ıstedı der"kız kadının anladıgı dılde konusmaya calısır"ataturk cahıl kalmamamızı ıstiyordu bende okumak ıstiyorum."Kadın devam eder"aç başını oku der.kız sinirlenir ama belli etmez "hanım efendi bu başörtü benim dini inancım,ozgurlugum kim buna engel olabılır kı"der ve kadının kullandığı ifade aynen şu"benim eşim subay ve eşim var oldugu surece sız aslaaa basortusu ıle okuyamayacaksınız.der ve cekıp gider....

alintidir

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
Vallahi ablacım zaman zaman unutsakda her insanın omuzlarının üstünde her yaptığımızı konuştuğumuzu yazan melekler var,insanın ruhu ölmez ancak bedeni (nefsi) ölür,geldiğimiz yere geri gidiyoruz,sahi biz bu dünyaya nerden geldik,eyvah gidiyorum ama ne almaya gelmiştim dersek vay halimize,Yaratan Mevlam '' Biz sizleri bir oyun olsun diye yaratmadık'' buyurur,akıl,feraset,anlama kabiliyeti,araştırmacılık,merak gibi güzelliklerle donatıldık,sen bu dünyada Hak Tealanın Onu (c.c) anlamak,bulmak,tanımak için gözlerinin önüne serdiği delillere bakmazsan ne görebilirsin ki ? şu yazıda söylenen söyleri ancak cahil biri söyler,Allah Teala derki, mealen;'' Öyle kullarım vardırki,onların kendilerine verdiğim ilimleri,eşeğin semerinde kitap taşıması gibidir.'' anladınız değilmi,20 yıl okurlar doktor olurlar,ama hala eşektirler,çünkü maksat doktor olmak,fizikçi olmak değildir,maksat kul olmak,kulluğunun manasını bilmektir,Allahını Peygamberini bilen bir çoban,bilmeyen bir Kraldan daha şereflidir...

mir_erhan

Moderator
insan okuyunca öfkesi gittikçe katlanıyor değilmi..
.
oysa Allah eğer insanlara işlediği hatalrdan dolayı cezalandırsaydı yeryüzünde kimse kalmazdı..
Biz peygamberimizin ümmeti için nekadar ağladığını bilirizve bizde elimizden geldiği kadar birilerini daha kurtarmaya çalışacağız..ama olay hakarete varacaktır elbette ve onun cezasını da Allah vercektir elbet..

Allah o örtüyü Taşıyan eli öpülesi analarımızın ve bazılarımızn Yar ve yardımcısı olsun
Allah onların yüreklerini incitmelerine izin vermesin inşallah..

paylaşımın için ellerine sağlık Allah razı olsun..

sealm ve dua ile.

tuba_m

Kayıtlı Kullanıcı
Vallahi ablacım zaman zaman unutsakda her insanın omuzlarının üstünde her yaptığımızı konuştuğumuzu yazan melekler var,insanın ruhu ölmez ancak bedeni (nefsi) ölür,geldiğimiz yere geri gidiyoruz,sahi biz bu dünyaya nerden geldik,eyvah gidiyorum ama ne almaya gelmiştim dersek vay halimize,Yaratan Mevlam '' Biz sizleri bir oyun olsun diye yaratmadık'' buyurur,akıl,feraset,anlama kabiliyeti,araştırmacılık,merak gibi güzelliklerle donatıldık,sen bu dünyada Hak Tealanın Onu (c.c) anlamak,bulmak,tanımak için gözlerinin önüne serdiği delillere bakmazsan ne görebilirsin ki ? şu yazıda söylenen söyleri ancak cahil biri söyler,Allah Teala derki, mealen;'' Öyle kullarım vardırki,onların kendilerine verdiğim ilimleri,eşeğin semerinde kitap taşıması gibidir.'' anladınız değilmi,20 yıl okurlar doktor olurlar,ama hala eşektirler,çünkü maksat doktor olmak,fizikçi olmak değildir,maksat kul olmak,kulluğunun manasını bilmektir,Allahını Peygamberini bilen bir çoban,bilmeyen bir Kraldan daha şereflidir...

ne kadar guzel bir yorum yazmissin ellerine saglik gercekten kullugunu ve gorevini unutanin vay haline!!!

_YUSUF_

Yönetici
Yazılarımıza biraz daha dikkat etmemiz gerektiğini hatırlatmak isterim
Yazılan yazıda bütün subay eşlerine karşı bir itham bulunuyor.Bu bence çok yanlıştır.TSK da çok değerli subay aileleri mevcuttur.Umarım yazınızı tekrar gözden geçirir ve gerekli düzeltmeleri yaparsınız.

Selametle

mervenur16

Kayıtlı Kullanıcı
Biraz sinirlendim.ALLAH BÜYÜKTÜR NE DİYİMMMM

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
Allahını Peygamberini bilen bir çoban,bilmeyen bir Kraldan daha şereflidir...
------------------------------------
selamunaleykum tuba kardeşim
Allah Razı Olsun Paylaşımınız İçin
erzurumli kardeşimizin yorumunu da cok begendim
Allah cc razı olsun
selametle

edam005

Kayıtlı Kullanıcı
....paylaşıMın için sağol kardeşim..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt