Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Tesettür Hakkinda (1 Kullanıcı)

2.diriliş

Kayıtlı Kullanıcı
Evet Arkadaşlar Bizde Biliyoruzki Tesettür Her Büluğ çağina Girmiş Bayan Için Farzdir. Benimde Merak Ettiğim Bir Nokta Var :
Peki Okula Giden Herhangi Bir Devlet Kurumunda çalişan Bayanlar Tesettürünü Açmak Zorunda Kaliyorlar Peki Bunlarin Işinden Okulundan Dolayi Tesettürünü Açmasi Yüce Dinimiz Islamca Caizmidir. Yani Kurani Kerimde Veya Hadisi şeriflerde Bu Konuyu Remizde Olsa Değinme Var Mi ? Peki Bu Arkadaşlarin Durumunu Dinimizce Nasil Değerlendirebiliriz.
Bir De Tesettürü Için Okulunu Işini Birakan Veya öğrenimini Yurt Dişinda Devam Ettiren Ablalarimiz Vardir Bu Mevzuyuda Göz önünde Bulundururak Bir önceki Soruma Cevap Arayalim.

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim soruların çok önemli ve bilinmesi gereken şeyler ama sorularınızı bence sorularla islamiyet bölümüne sorarsanız daha aydınlatıcı cevaplar alabilirsiniz.

2.diriliş

Kayıtlı Kullanıcı
peki ya arkadaşım bu bölüm nerde

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim Anasayfada Forum Bölümünün Hemen Yaninda

2.diriliş

Kayıtlı Kullanıcı
şimdi desem forum bölümünün yanında sorularla islam diye bir şey yazmıyor kızmassın inşallah valla bulamadım

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı
yok estafirullah neden kızayım kardeşim anasayfada aktif forum varda şuan kullandığınız onun yanında hemen küçük bir yer ben size link atayım en iyisi bekleyin

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı
burdan sorularınızı sorabilirsiniz kardeşim mutlaka cevabınızı alırsınız
selam ve dua ile
üstüne tıklayın

2.diriliş

Kayıtlı Kullanıcı
sağol arkadaşım ilgin için buldum orayı soruyuda yolladım ama takip numarası vardı aliyim dedim sayfa başka bir yere gitti sonra takip numaramı unuttum diye adresimi yolladım size yollandı takip numaranız diyor şimdi ne yapacam bilmiyorum

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı
siz sağolun kardeş biraz bekleyin numara size gelir inşALLAH ya da site yöneticilerinden birinden yardım isteyin ilgileneceklerdir
takip numaranızı bir köşeye kaydedin mutlaka

2.diriliş

Kayıtlı Kullanıcı
peki sağol arkadaşım bende bu siteye kaydolalı bir hafta etti veya etmedi şu an için bu siteyi tam olarak kullanamıyorum onun için yardım istiyorum genelde sağolsun iyi niyetli arkadaşlarımızda ediyor Allah razı olsun onlardan

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı
ecmain olsun kardeşim hepimiz kardeşiz tabiki birbirimize yardım edeceğiz burdaki bütün kardeşlerimiz birbirinnden değerlidir zaten zamanla çözersin siteyi merak etme selam ve dua ile

2.diriliş

Kayıtlı Kullanıcı
tamam hallettim sorunuumu işte Allah hepimizin yardımcısı olsun

2.diriliş

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar ben bu soruyu iki haftadır sorularla islamiyet bölümüne sordum ne ilgilenen var ne de cvb veren anlamadım neden böyle oluyor yardımcı olabilir misiniz

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt