A
Arzu_76
Selamün aleyküm,
Dua kardeşlerim bilen muhakkak hatırlayacaktır. Görümcelerimin ikiside tüp bebek yaptırmıştı ve sizden de onlar için dua etmenizi istemiştim. Rabbim razı olsun çok yardımcı oldunuz ve dualarınızı eksik etmediniz.
Önce rabbimin sayesinde sonrada siz dua kardeşlerimin duası ile rabbim nasip etti ve şu an 2 side hamile
Duaların gücüne her zaman inanmışımdır ve her zaman inanırım.
Rabbim biz aciz kullarının duasını kabul etti çok şükür.
Rabbim herkesin gönlünün muradını versin.
Dualarını esirgemeyen tüm dostlardan rabbim razı olsun görümcem sizlerin ve geçmişlerinizin ruhları için yasin ve dualar okumuş bana söyledi. Allah razı olsun dedi ve haklarını helal etsinler dediler. Onlarında ne muradı varsa rabbim nasip etsin dediler.
Emeği geçen yada geçmeyen tüm dostlarımızdan rabbim razı olsun.
Rabbim gönlünüzün muradını versin.
Bana ve onlara haklarınızı helal edin.
Dua ile
Dua kardeşlerim bilen muhakkak hatırlayacaktır. Görümcelerimin ikiside tüp bebek yaptırmıştı ve sizden de onlar için dua etmenizi istemiştim. Rabbim razı olsun çok yardımcı oldunuz ve dualarınızı eksik etmediniz.
Önce rabbimin sayesinde sonrada siz dua kardeşlerimin duası ile rabbim nasip etti ve şu an 2 side hamile
Duaların gücüne her zaman inanmışımdır ve her zaman inanırım.
Rabbim biz aciz kullarının duasını kabul etti çok şükür.
Rabbim herkesin gönlünün muradını versin.
Dualarını esirgemeyen tüm dostlardan rabbim razı olsun görümcem sizlerin ve geçmişlerinizin ruhları için yasin ve dualar okumuş bana söyledi. Allah razı olsun dedi ve haklarını helal etsinler dediler. Onlarında ne muradı varsa rabbim nasip etsin dediler.
Emeği geçen yada geçmeyen tüm dostlarımızdan rabbim razı olsun.
Rabbim gönlünüzün muradını versin.
Bana ve onlara haklarınızı helal edin.
Dua ile