Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

...TESADÜF... (1 Kullanıcı)

uzeyr

Kayıtlı Kullanıcı
Dünya üzerinde hiçbir hareket yoktur tesadüfi olsun.Herşey,Allah'ın ezeli takdiri neticesinde cereyan eder.Yani tesadüf yok,takdir vardır:ALLAH'IN TAKDİRİ...
Yağmur yağmasından,güneşin doğmasına,yıldızların görünmesinden batışına,gece ile gündüzün birbirini takip edişine,insanların tanışıp konuşmasına,rastlaşmasına,kuşların uçup konmasına,hasılı herşeyin olmasından ve olmamasında Allah'ın takdiri vardır.Herşey o takdire göre cereyan eder.Allah'ın takdiri olmasaydı horoz ötermiydi,sen adım atabilirmiydin,senin dünyaya gelişin tesadüfi midir???
Bütün bunları düşünerek tesadüfi diye birşeye inanma.Herşeyin Allah'ın takdiri olduğunu bil.O'nun izni olmadan hiçbirşeyin olmayacağını ikrar et,ağzından cıkan her sözün hesabını Allah'a vereceğinide bir an bile UNUTMA..!!

selam ve dua ile kardeşlerim..

selamün aleyküm~

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net
RE: ...TESADÜF...

s.a. kardeşim
paylaşımın çok güzel ellerine sağlık.
evet yeryüzünde hiç bir şey tesadüfen ve kendiliğinden olmamıştır, olmayacaktırda.
Bu tezi savunanlarda artık tarihin derinliklerinde kendileri için ayrılmış karanlık çukurlarında yerlerini almıştır.
Rabbim bizleri sırati müstakim yolundan ayırmasın inşallah.
k.s.e.o

nurefsann

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKUM
GÜZEL OLMUŞ.TABIKI HER ŞEY RABBIMIN TAKTIRI ILE OLUYOR.BIZ BU TESEDÜF YERİNE "TEVAFUK"(ALLAHIN UYGUN BULMASI,ÖYLE DENK GETIRMESI)DESEK DAHA GÜZEL OLUR.SELAMETLE

evindar

Kayıtlı Kullanıcı

selamünaleyküm kardeşim,

ALLAH razı olsun.~uzeyr kardeşim ne zamandır görüşemiyoruz inşaALLAH iyisinizdir.

selamünaleyküm

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

ELLERİNE SAĞLIK KARDEŞİM SELAMETLE S.A. B)B)B)B)

uzeyr

Kayıtlı Kullanıcı

mtekik yazdı:
s.a. kardeşim
paylaşımın çok güzel ellerine sağlık.
evet yeryüzünde hiç bir şey tesadüfen ve kendiliğinden olmamıştır, olmayacaktırda.
Bu tezi savunanlarda artık tarihin derinliklerinde kendileri için ayrılmış karanlık çukurlarında yerlerini almıştır.
Rabbim bizleri sırati müstakim yolundan ayırmasın inşallah.
k.s.e.o
vealeyküm selam kardeşim Rabbim bizleri sırati müstakim yolundan ayırmasın inşaALLAH.
selametle kalın..

uzeyr

Kayıtlı Kullanıcı

nurefsann yazdı:
SELAMUN ALEYKUM
GÜZEL OLMUŞ.TABIKI HER ŞEY RABBIMIN TAKTIRI ILE OLUYOR.BIZ BU TESEDÜF YERİNE "TEVAFUK"(ALLAHIN UYGUN BULMASI,ÖYLE DENK GETIRMESI)DESEK DAHA GÜZEL OLUR.SELAMETLE

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM SAOLUN..
SELAMETLE KALIN..B)

uzeyr

Kayıtlı Kullanıcı

evindar yazdı:
selamünaleyküm kardeşim,

ALLAH razı olsun.~uzeyr kardeşim ne zamandır görüşemiyoruz inşaALLAH iyisinizdir.

selamünaleyküm

ve aleyküm selam ~evindar kardeşim
ALLAHcc cümlemizden razı olsun..
msn adresimi değiştirdim daha doğrusu eski adresime giremiyorum..

Rabbime şükürler olsun iyiyim sizde iyisinizdir inşaALLAH..

ALLAHcc emanet olun kardeşim..
selametle kalın..
selamün aleyküm

ZEHRA MELEK

Kayıtlı Kullanıcı

:(:(:( üzeyr kardeş yarımcı olayım deyip cvp bile vermediğin için sağol gerçekten acildi işim hemde çok bi değil bir çok sorum vardı,
biriyle bile ilgilenmedin tekrar sağol uzun süre bekletildiğim için....:(:(:(

uzeyr

Kayıtlı Kullanıcı

ZEHRA MELEK yazdı:
:(:(:( üzeyr kardeş yarımcı olayım deyip cvp bile vermediğin için sağol gerçekten acildi işim hemde çok bi değil bir çok sorum vardı,
biriyle bile ilgilenmedin tekrar sağol uzun süre bekletildiğim için....:(:(:(

Zehra kardeşim kusura bakma biliyorum ilk sorunu kacırdım inşaALLAH diğer sorunu kacırmam cevap vermeye calışırım..
sas53 kardeşim saolsun sorunun cevabını vermiş..
tekrar özür dilerim
selametle kalın..B)

ZEHRA MELEK

Kayıtlı Kullanıcı

ZEHRA MELEK yazdı:
üzeyr kardeş yarımcı olayım deyip cvp bile vermediğin için sağol gerçekten acildi işim hemde çok bi değil bir çok sorum vardı,
biriyle bile ilgilenmedin tekrar sağol uzun süre bekletildiğim için....

Zehra kardeşim kusura bakma biliyorum ilk sorunu kacırdım inşaALLAH diğer sorunu kacırmam cevap vermeye calışırım..
sas53 kardeşim saolsun sorunun cevabını vermiş..
tekrar özür dilerim
selametle kalın..
ALLAH RAZI OLSUN ABİCİM KUSURA BAKMA ACİL OLDUĞUNU SÖYLEDİĞİM HALDE CVP ALAMIYINCA AÇIKÇASI SİNİR OLDUM,
ÖFKEYLE KALKAN ZARARLA OTURUR BİLİYORUM BİRE BİR YAŞADIM...
CVBI ALDIKTAN SONRA ÇOK MAHÇUP OLDUM...ZAMANIM OLMADIĞI İÇİN DE HEMEN KAPATMAK ZORUNDA KALDIM ASIL BEN ÖZÜR DİLERİM....
HAKKINI HELAL ET ABİCİM....KIRILMADIYSAN BANA BAŞKA SORULARDA GÖRÜŞÜRÜZ İNŞLH....;)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt