Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

terörü lanetliyoruzzzzz (1 Kullanıcı)

• Konuyu başlatan kırıkkalp
  • Başlangıç tarihi
K

kırıkkalp

selamünaleyküm arkadaşlar bilindiği gibi dün saat 11 civarında erzincan-kemahta oluşan hain saldırıda 9 askerimiz şehit oldu acımız büyük hepimizin başı sağolsun RABBİM ailelerini sabır versin

***arkadaşlar lütfen evlerimize işyerlerimize BAYRAKLARIMIZI asalım onlar ALLAH yolunda vatan uğruna canlarını verdi bizde hiç değilse onları dualarımızda unutmayalım

Arkadaşlar şehitlerimiz için YASİNİ ŞERİF okuyalımmı herkes gönlünden ne kadar geçerse yani sayısı belli olmasın ama lütfen hiç değilse bi tanede olsun okuyalım

son olarak bir erzincanlı olarak terörü lanetliyorum ALLAH belalarını versin askere uzanan eller kırılsın

SELAMETLE....

:a13::a13::a13::a13:........

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim
tüm türkiye yine üzüldü yine ağladi ama yinede ben ( bela - lanet ) kelimeleri yakiştiramiyorum dilimize ... Rabbim büyüktür herşeyi gören duyan bilendir. .....
Rabbim vefat eden tüm kardeşlerimizin mekanini cennet eylesin şehitlk mertebesine ulaştirsin inşallah. Ailesine ve yakinlrian sabir versin. Rabbim gani gani rahmet eylesin inş.

sarmasik

Kayıtlı Kullanıcı
TERÖRÜ LANETLİYORUZ....

şehitlerimiz için hepimizin başı sağolsun...Rabbim bizlere yardım etsin...böyle güzel bir istek sunduğun için sağolasın....Dualarımız VATAN için,dualarımız ASKERLERİMİZ için...

K

kırıkkalp

selamün aleyküm kardeşim
tüm türkiye yine üzüldü yine ağladi ama yinede ben ( bela - lanet ) kelimeleri yakiştiramiyorum dilimize ... Rabbim büyüktür herşeyi gören duyan bilendir. .....
Rabbim vefat eden tüm kardeşlerimizin mekanini cennet eylesin şehitlk mertebesine ulaştirsin inşallah. Ailesine ve yakinlrian sabir versin. Rabbim gani gani rahmet eylesin inş.

haklısın ablacım biliyorum beddua kötü bişey iyi olsaydı EFENDİMİZ halıknın kötülüğünü isterdi ama inanın elimde değil o kadar nefret edip iğreniyorum ki onlardan tutamıyorum kendimi neyse selametle......

K

kırıkkalp

TERÖRÜ LANETLİYORUZ....

şehitlerimiz için hepimizin başı sağolsun...Rabbim bizlere yardım etsin...böyle güzel bir istek sunduğun için sağolasın....Dualarımız VATAN için,dualarımız ASKERLERİMİZ için...

ALLAH razı olsun kardeşim selametle ALLAHA EMANET OL......

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
haklısın ablacım biliyorum beddua kötü bişey iyi olsaydı efendimiz halıknın kötülüğünü isterdi ama inanın elimde değil o kadar nefret edip iğreniyorum ki onlardan tutamıyorum kendimi neyse selametle......

bilirsin dinimizde sabrin sonuda çok önemli dualarimizla varliğimizla destek olmaktan başka yapilacak bir şey yok güzel kardeşim bence sen kendine sahip olmayi dene dilinden dualari düşürme rabbime emanet ol
dualarinda yer almak duasi ile

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim çok haklısın ruhları şadolsun ALLAH CC topraklarımızı bölmek isteyenlere fırsat vermesin inşallah amin ben kuran bilmiyorum 1 fatiha 3 ihlas okuyorum ALLAH CC kabul etsin

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum
şehitlerimize ALLAH' tan rahmed dilerim.
Bu caniler eninde sonunda bir hesb verecekler.
benim askerim şehid oldu.ya pislikler.

Ey şehid oğlu şehid, isteme benden makber,
Sana ağuşunu açmış duruyor Peygamber.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt