PuanlamaSeviye: 43 []
Paylaşım: 537 / 1074
Güç: 1060 / 5600
Tecrübe: 97%
Alıntı:
gırgır´isimli üyeden Alıntı
abahrem
neden ezis elyöb muroyızay bebes:::
üknüç otsetorp muroyide
alzafezös kereg rutkoy suzmuzul relşi rav peh adrub
mıdalna ispeh nalay nalay kızay kızay
nılakaçşoh
)(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()(
şeytan gibi terssin yoksa sendemi ondansın...........
hayırlı günler
bütün site müdavimlerine ve idari yönetime
yukarıdaki benim yaptıgım bir tepkime karşılık bazı kimseler çıkıp bizim şahsa bir yazımız yok dedigimiz halde şahsımıza hakaret etmişler bilinir ki bu ne islamda ne sosyal toplum kültüründeki degişim anlayış uzlaşı vs gibi de örnek olan ana
konulara muhteva bakımından aykırı ve hukuki anlamdada kusurdur
lakin biz bu hataları yapan arkadaşlarımıza hiç yaptıklarının neden yanlış oldugunu anlatmamışız gibi bir arkadaş ardından bunu yazmış yazık bu insanlara !!! tekrar anlatayım benim protesto etme şeklim rahatsızlık verdiyse birilerine şunu yapsınlar( nedenini ,anlamını vb ) gibi konularda sorularını sorsunlar cvp alsınlar sonra yorum yapsınlar daha mantıklı islam adında ve belliki bazı bilmedikleri konularda yorum yapmasın hiç kimse belki bu klavye başında degil ama hakikatte başlarına bela almasınlar( nasihat) sadece
peki neden idari yönetime kardeşim
yazdık ;;;onlar takiplerinde hukuksal aşımlarda bulunuma yakın kimselere uyarı ve anlayışa davet etmeli (kişisel fikrim)
sorusu olan
hoşcakalın
Paylaşım: 537 / 1074
Güç: 1060 / 5600
Tecrübe: 97%
Alıntı:
gırgır´isimli üyeden Alıntı
abahrem
neden ezis elyöb muroyızay bebes:::
üknüç otsetorp muroyide
alzafezös kereg rutkoy suzmuzul relşi rav peh adrub
mıdalna ispeh nalay nalay kızay kızay
nılakaçşoh
)(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()(
şeytan gibi terssin yoksa sendemi ondansın...........
hayırlı günler
bütün site müdavimlerine ve idari yönetime
yukarıdaki benim yaptıgım bir tepkime karşılık bazı kimseler çıkıp bizim şahsa bir yazımız yok dedigimiz halde şahsımıza hakaret etmişler bilinir ki bu ne islamda ne sosyal toplum kültüründeki degişim anlayış uzlaşı vs gibi de örnek olan ana
konulara muhteva bakımından aykırı ve hukuki anlamdada kusurdur
lakin biz bu hataları yapan arkadaşlarımıza hiç yaptıklarının neden yanlış oldugunu anlatmamışız gibi bir arkadaş ardından bunu yazmış yazık bu insanlara !!! tekrar anlatayım benim protesto etme şeklim rahatsızlık verdiyse birilerine şunu yapsınlar( nedenini ,anlamını vb ) gibi konularda sorularını sorsunlar cvp alsınlar sonra yorum yapsınlar daha mantıklı islam adında ve belliki bazı bilmedikleri konularda yorum yapmasın hiç kimse belki bu klavye başında degil ama hakikatte başlarına bela almasınlar( nasihat) sadece
peki neden idari yönetime kardeşim
yazdık ;;;onlar takiplerinde hukuksal aşımlarda bulunuma yakın kimselere uyarı ve anlayışa davet etmeli (kişisel fikrim)
sorusu olan
hoşcakalın