Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Teke tek programi ve cübbeli ahmet hoca (1 Kullanıcı)

Kaan Erdem

Yönetici
Selamünaleyküm kardeşim;

Canlı yayını izleme fırsatım oldu.Hocamızın ilmine ve yüreğine sağlık olsun.Selametle kalsın,selametle kalasınız.

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm kardeşim;

Canlı yayını izleme fırsatım oldu.Hocamızın ilmine ve yüreğine sağlık olsun.Selametle kalsın,selametle kalasınız.

Aleyküm selam,
Harika bir programdı,Allah c.c. böyle ilimli ve hayırda kullanan hocaların sayısnı artırsın...
Amin!​

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
sonuna kadar izleyemedim ama bir kısmını izleme fırsatım oldu.cübbelii hocayı cok seviyorum allah kendisinden razı olsun ilmini hizmetlerini arttırsın...

_YUSUF_

Yönetici
Selamün Aleyküm

Hocamıza saygımız, sevgimiz vardır ama bu proğrama katılmasını kesinlikle tasvif etmiyorum.Sebebi,
Söylediği hükümlerle karşısındaki muhatabları dalga geçer tavırlar takınıyorlar sözler kullanıyorlar.
Dolayısı ile Allah'ın ayetlerinin küfredildiği yerde Hocamız gibi bir insanın hala nasıl durabildiğine anlam veremedim.

Selam ve dua ile

HilserSeN

Kayıtlı Kullanıcı
Yusuf Kardeşim Küfrün karsisinda herkes susarsa ne olur ...Kimse cıkmaz gercekleri tevhidi anlatmassa ne olur Susmak degil care Seyyid kutup gibi cıkmak haykırmak Yaptıklarınızdan Allah razı degil diye ...
Selametle

_YUSUF_

Yönetici
Yusuf Kardeşim Küfrün karsisinda herkes susarsa ne olur ...Kimse cıkmaz gercekleri tevhidi anlatmassa ne olur Susmak degil care Seyyid kutup gibi cıkmak haykırmak Yaptıklarınızdan Allah razı degil diye ...
Selametle

Ben konuşmasın diye bir cümle kurmadım Muhterem
Anlatacağımız yeri ve konumu belirlerken islamın ölçülerini dikkate almalyız.Bu proğramda bu ölçüler malesef aşılmış durumdadır.

Allah'u teala Nisa. 140 ayette şöyle buyurur.

O, size Kitapta Allah'ın ayetlerinin inkâr edildiğini ve onlarla alay edildiğini işittiğinizde, onlar bir başka söze dalıp geçinceye kadar, onlarla oturmayın, yoksa siz de onlar gibi olursunuz" diye indirdi. Doğrusu Allah, münafıkların ve kafirlerin tümünü cehennemde toplayacak olandır

Bu ayet gayet açıktır.

Selam ve dua ile

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Hocamıza saygımız, sevgimiz vardır ama bu proğrama katılmasını kesinlikle tasvif etmiyorum.Sebebi,
Söylediği hükümlerle karşısındaki muhatabları dalga geçer tavırlar takınıyorlar sözler kullanıyorlar.
Dolayısı ile Allah'ın ayetlerinin küfredildiği yerde Hocamız gibi bir insanın hala nasıl durabildiğine anlam veremedim.

Selam ve dua ile

Ben konuşmasın diye bir cümle kurmadım Muhterem
Anlatacağımız yeri ve konumu belirlerken islamın ölçülerini dikkate almalyız.Bu proğramda bu ölçüler malesef aşılmış durumdadır.

Allah'u teala Nisa. 140 ayette şöyle buyurur.

O, size Kitapta Allah'ın ayetlerinin inkâr edildiğini ve onlarla alay edildiğini işittiğinizde, onlar bir başka söze dalıp geçinceye kadar, onlarla oturmayın, yoksa siz de onlar gibi olursunuz" diye indirdi. Doğrusu Allah, münafıkların ve kafirlerin tümünü cehennemde toplayacak olandır

Bu ayet gayet açıktır.

Selam ve dua ile

Ve Aleyküm selam,

size katılmıyorum,ama saygım büyük.Alla cc. razı olsun yorum belirttiğini için...Aktardığınız ayeti de inkar etmiyorum lakin Cübbeli hoca efendimizin bu ayeti bilmediğini düşünemiyorum bir,ikincisi ve en önemlisi oraya Mahmut Efendi hz.lerinin izniyle çıktı...
Biliyorsunuz ki Efendi Hz.leri büyük bir kutup,Tefsir alimi (RUHUL FURKAN tefsirinin sahibi),o izin vermişse bu iş doğru iştir.Anlaşılması ve hayırar vesile olması duasıyla,inşallah​

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
selamun aleykum;

Yusuf kardeşimize katılıyorum ..

ancak ;programa katılmalarında bizim bilmediğimiz bir hayırda vardır mutlaka ...
'''oraya Mahmut Efendi hz.lerinin izniyle çıktı...!!

fatih altaylıya son bir söz ..

'' hayrından umutsuzum getirme bari şerrini '' ;)

selam ve dua ile ...

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı

Ve Aleyküm selam,

size katılmıyorum,ama saygım büyük.Alla cc. razı olsun yorum belirttiğini için...Aktardığınız ayeti de inkar etmiyorum lakin Cübbeli hoca efendimizin bu ayeti bilmediğini düşünemiyorum bir,ikincisi ve en önemlisi oraya Mahmut Efendi hz.lerinin izniyle çıktı...
Biliyorsunuz ki Efendi Hz.leri büyük bir kutup,Tefsir alimi (RUHUL FURKAN tefsirinin sahibi),o izin vermişse bu iş doğru iştir.Anlaşılması ve hayırar vesile olması duasıyla,inşallah​

Kardeş şu sözün çok dikkatimi çekti bir soru sorma gereği duydum
O efendi dediğin şahıs dinde hüccet mi ki o izin vermişse bu iş doğru diyorsun.Arkadaş ayetle cevap vermiş.Orda fatih altaylı resmen dalga geçiyor alttan alıyor cübbeli

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeş şu sözün çok dikkatimi çekti bir soru sorma gereği duydum
O efendi dediğin şahıs dinde hüccet mi ki o izin vermişse bu iş doğru diyorsun.Arkadaş ayetle cevap vermiş.Orda fatih altaylı resmen dalga geçiyor alttan alıyor cübbeli
Sen ben olsak yumrugu çakmıştık dimi!
İşte ilimli olmk budur,alim insan böye davranır,derdi ilim yaymaktır...
Sabrını ve ilmini konusturdu,
Ama anlayana tabi..

Fatih Altaylı kendi ağzıyla biz dalga geçmiyoruz dedi ve bitti.
Müslümanız,müslümanın dediğine inanırız.
Şer gözüken de hayır vardır.
YUSUF kardeşe Efendi hzleri açıklamasını yapmamdaki gaye onun anlayabilceiğini tahmin ettiğim içindir ama sizin gibi birisi için böyle bir açıklama yapmam.
Yöntemim farklı olur!

Hakkında bilgi edinmek istiyorsanız,konuyu anlamaksa gayeniz araştırın kim oldgunu öyle gelin,konuşalım.Selametle​

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm, hayırlı cumalar,

ben de sizler gibi rahatsız olmuştum en başta dalga geçildiği için, lakin Hoca'nın duruşu, söylemleri, efendiliği onlara tokat gibi cevap oldu. O kadar çok insanın önyargısı kırıldı ki bu program sayesinde, dalga geçtiklerini sananlar farkında olmadan İslamiyete hizmet etmiş oldular !

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt