Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Tek Türkiye... (1 Kullanıcı)

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Görüş ve düşünceleriniz nedir?:evet
tekturkiyedx3.jpg

mavci

Yönetici
Tek Türkiye...

Türkiye adına doğru mesajları veren bir dizi...:G

Sezonun son bölümü geçen perşembeydi...
Gündemi takip ettiren güzel bir dizi...
Emeği geçenleri tebrik ederim...
Selam ve DUA ile...
:evet

deniz hışır

Kayıtlı Kullanıcı
bende çok beğeniyorum bu filmi. benim arkadaşımn abisi şırnak ın bi ilçesinin köyünde imamlık yapıyor. o köyde de çatışmalar yaşanıyormuş. arkadaşımın abisi arkadaşıma " bende aynen o doktor tarık gibiyim, o filmi izleyin beni anlarsınız" demiş.

mavci

Yönetici
Selamünaleykum...

Selamünaleykum...

bende çok beğeniyorum bu filmi. benim arkadaşımn abisi şırnak ın bi ilçesinin köyünde imamlık yapıyor. o köyde de çatışmalar yaşanıyormuş. arkadaşımın abisi arkadaşıma " bende aynen o doktor tarık gibiyim, o filmi izleyin beni anlarsınız" demiş.

Teşekkürler Kardeşim...
Birlik ve beraberlik içinde olmamız gerektiğini ve insanlara hizmet götürürken ne kadar muzır maniler olduğunu gösteren bir dizi...
Selam ve DUA ile...

seda_seda_

Kayıtlı Kullanıcı
evet kardeşlerim gerçekten benım de beğeniyle izlediğim bir dizi . türkiyenin gerçekleri aynen yansıtılmış

mavci

Yönetici
Selamünaleykum...

Selamünaleykum...

evet kardeşlerim gerçekten benım de beğeniyle izlediğim bir dizi . türkiyenin gerçekleri aynen yansıtılmış

Teşekkürler güzel görüşünüz için...
:G

Bir Hatırlatma:
İzleyemeyenler için, 1. Bölümünden itibaren Haftaiçi Hergün tekrarı yayınlanmaya başladı...
İyi seyirler...

edebiyat

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm bizde ailemle tek türkiyeyi ilk bölümünden beri izliyoruz çok güzel bir dizi ,Türkiyenin gerçeklerini anlatıyor oradaki insanların ne kadar zorluklar altında yaşadığını gösteriyor .bu yönüyle tek türkiyeyi beğenerek izliyorum.

LUTFI

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm kardeşim Tek Türkiye bizlere doğu gerçeğini anlatan bir filim aıma bizlerinde kendimize bir pay çıkarmamız gereken bir diziydi emeği geçenlerden Allah C.C. razı olsun. Vatan uğrunda ölen varsa vatandır. Selam ve dua ile

mavci

Yönetici
...

...

Teşekkürler güzel görüşünüz için...
:G

Bir Hatırlatma:
İzleyemeyenler için, 1. Bölümünden itibaren Haftaiçi Hergün tekrarı yayınlanmaya başladı...
İyi seyirler...

selamun aleyküm bizde ailemle tek türkiyeyi ilk bölümünden beri izliyoruz çok güzel bir dizi ,Türkiyenin gerçeklerini anlatıyor oradaki insanların ne kadar zorluklar altında yaşadığını gösteriyor .bu yönüyle tek türkiyeyi beğenerek izliyorum.

Selamün aleyküm kardeşim Tek Türkiye bizlere doğu gerçeğini anlatan bir filim aıma bizlerinde kendimize bir pay çıkarmamız gereken bir diziydi emeği geçenlerden Allah C.C. razı olsun. Vatan uğrunda ölen varsa vatandır. Selam ve dua ile

Allah CC. razı olsun...

mavci

Yönetici
...Tek Türkiyemmmm...

...Tek Türkiyemmmm...

Tek Türkiye
Yapımcı: Salih Asan
Yönetmen: Gürsel Ateş
Oyuncular: Ozan Çobanoğlu, Sabri Özmener, Murat Çobangil, Özlem Akınözü

Mutluluğu tek başına getiremezdi. Ama bazı yaraları sarabilirdi.

Samanyolu’nun yeni dizisi Tek Türkiye, yokluklar içinde yaşayan Güneydoğu insanının yardımına koşan kahraman bir doktorun hikayesini anlatıyor. İstanbul’dan Güneydoğu’ya uzanan macerada başarılı bir cerrah olan Tarık, bir meslektaşının daveti üzerine yola çıkar ve kendisini Güneydoğu’nun türlü sıkıntılar içinde hayat mücadelesi veren bir köyünde bulur. İmkânsızlıklar içindeki bu köyde bambaşka hayatlarla tanışan genç doktoru, bir dizi sürpriz de bekleyecektir.

Yokluğun kuşattığı topraklar...

Herkese ve her şeye yabancı olan Tarık’ın köye gelişi kötü bir zamana rastlar. Köyde görev yapan doktorlar, bugüne kadar halkı kandırmaktan başka bir şey yapmamıştır. Onu köye davet eden meslektaşı da ahlaksızlıkları ortaya çıkınca Tarık’ı bile beklemeden kaçmıştır. Üstelik köy halkı yıllardır süren bir kan davasının gölgesinde yaşamaktadır. Bütün bunlar, zaten imkânsızlıklar içine yaşayan köyün acılarını bir kat daha arttırmaktadır.

Bir doktorun efsane haline gelişi...

Karşılaştığı olaylardan çok etkilenen Tarık, köyde gerçek bir doktora ne kadar ihtiyaç duyulduğunu fark eder ve sıkıntılarına ortak olmak istediği bu insanların yardımına koşar. Önceki doktorlar yüzünden çok acı çeken ahali başta Tarık’ı kabullenemez ama Tarık onların sevgisini ve güvenini kazanmak için elinden geleni yapar. Artık Güneydoğu’da kalmaya karar veren Tarık, her bölüm başka bir sıkıntıyı çözmeye çalışırken bölgenin kaderi ile genç doktorun hikayesi içi içe geçer. Tarık hastalıklarla, sakatlıklarla ve kazalarla mücadele ederken köy halkının gözünde giderek efsaneleşen bir kahramana dönüşecektir.

policdemo

Kayıtlı Kullanıcı
s.a türkiyenin gercekleri tek kelimeyle süper bi dizi........

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm ...çok fazla televizyon seyretmem fakat bu dizi gerçekleri tüm gerçekliğiyle anlatiyor.bir de dikkatimi çeken bir ayrinti var.diğer kanallardaki kismen ayni şeyi anlatmaya çalişan dizilerden çok çok farkli bir dizi...yani diğer dizilerde konunun haricinde bir de kabadayilik vardi.hatta bizim zeki halkimiz da(!) bu oyunculara resmen aşik olmuş gerçek hayatta dahi onlar gibi olmaya çalişiyorlardi.yani onlari taklit ediyor hatta çodklarina dahi o oyuncularin dizideki isimleri koyuyorlardi.ben bir öğretmen olarak bu yanlişliklari düzeltmek için kendi çevremde elimden gelen, yapmaya çaliştim.ama yok olmuyor.tv insani o kadar çok etkiliyor ki.samanyolu tv yi kutluyorum.gerçekten şöyle bir baktiğimiz da halki eğitici ypimlari çok çok fazla.hemen bütün dizilerinde konu ya islam ya vatan.saçma sapan programlara yer vermiyor asla...netice olarak dizi çok güzel.oradaki zeynep öğretmen gibi olmak isterdim.o kadar zorluğa rağmen öğretmen.peygamber efendimizin (s.a.v.) öğretin buyurduğu gibi canla başla öğretmek isterdim.işte bir dizi insanlara böyle örnek olmali.diğer kanallardaki gibi kabadayi rollerle değil....

mavci

Yönetici
Ve Aleykumselam...

Ve Aleykumselam...

Selamün aleyküm ...çok fazla televizyon seyretmem fakat bu dizi gerçekleri tüm gerçekliğiyle anlatiyor.bir de dikkatimi çeken bir ayrinti var.diğer kanallardaki kismen ayni şeyi anlatmaya çalişan dizilerden çok çok farkli bir dizi...yani diğer dizilerde konunun haricinde bir de kabadayilik vardi.hatta bizim zeki halkimiz da(!) bu oyunculara resmen aşik olmuş gerçek hayatta dahi onlar gibi olmaya çalişiyorlardi.yani onlari taklit ediyor hatta çodklarina dahi o oyuncularin dizideki isimleri koyuyorlardi.ben bir öğretmen olarak bu yanlişliklari düzeltmek için kendi çevremde elimden gelen, yapmaya çaliştim.ama yok olmuyor.tv insani o kadar çok etkiliyor ki.samanyolu tv yi kutluyorum.gerçekten şöyle bir baktiğimiz da halki eğitici ypimlari çok çok fazla.hemen bütün dizilerinde konu ya islam ya vatan.saçma sapan programlara yer vermiyor asla...netice olarak dizi çok güzel.oradaki zeynep öğretmen gibi olmak isterdim.o kadar zorluğa rağmen öğretmen.peygamber efendimizin (s.a.v.) öğretin buyurduğu gibi canla başla öğretmek isterdim.işte bir dizi insanlara böyle örnek olmali.diğer kanallardaki gibi kabadayi rollerle değil....

Allah CC. razı olsun kardeşim...Öğretmenim...
Yorum ve düşünceleriniz çok güzel...
Allah CC. hakkınızda güzel, hayırlı ve gönlünüze göre versin inş.

s.a türkiyenin gercekleri tek kelimeyle süper bi dizi........

Allah CC. razı olsun...

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
ben ızlemıyordum kı ne zaman burda soyledınız tekrar bolumlerını ızlemeye başladım
evet turkıyenın gerceklerı
koylere saldıran pkk lılar kı benım calıştığım zaman da vardı benım koyume gelmemışlerdı köy sılahlı ve hrıstıyan dıye
babaö demıştı o zama kaderde olmak varsa kızım oluruz dıye
allah razı olsun
allaha emanet ol

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt