Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Tecvid Öğretim (1 Kullanıcı)

smmmtuba

Kayıtlı Kullanıcı
Tecvid Öğrenmek için Bu Link i kullanabilirsiniz.

TECVID

Es Selamun Aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu edeben daimen ve kesira; bir süredir bir çok site ve kitaplardan tecvid öğrenmeye çalışıyorum. Yalnız bu link çok anlaşılır ve sade. Bu linkin ait olduğunu siteyi verebilir misiniz? Allah razı olsun.

Es Selamun Aleyküm

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Allah razı olsun kardeşim emeğinize sağlık bende Kur'an okumasını biliyorum fakat ilerletmek istiyordum ayrıca bir kişi kontrol ederek olsa daha iyi olur ama her zaman kimse olmuyor maalesef.Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun..
Selam ve dua ile..

smmmtuba

Kayıtlı Kullanıcı

koyunlulu

Kayıtlı Kullanıcı
esselamu aleyküm. bilmeyen kardeşlerimize gerçekten çok yardımcı olabilecek bir link.

Allah sizden razı olsun. selametle.

ayyşegül

Kayıtlı Kullanıcı
bu siteyi açandandanda açtırandanda allah razı olsun yha hiç beklemiyodum öle bişiy yha rabbim sana çok şükür arklar sizede teşşekür

ayyşegül

Kayıtlı Kullanıcı
yha ablalarım abilerim ben yeni olduğum için pek biilgim yok site hakkında şimdi soru sorucam...1..ç.içi olan üyeleri nasıl görücem onlarla nasıl iletişim kuracam nasıl mesajlaşıcamm...bideeenasıl başlık açıcamm lütfen bana yardım cı olun lüüüüüütfeeeeeeeeen...:(

ayyşegül

Kayıtlı Kullanıcı
yhaa nie kimse soruma cvb vermiyoo yhaaa :(

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt