Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Tecvid Hakkında Yardım (1 Kullanıcı)

çağrı91

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm arkadaşlar ben Kur'anı Kerimi yeni öğrendim ve tecvidine çalışıyorum bu Medd-i Lâzım konuları falan var bunları anlıyorum ama ezberlemem gerekiyormu.Bunu sorucaktım yardımcı olursanız sevinirim Allaha emanetsiniz..

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm arkadaşlar ben Kur'anı Kerimi yeni öğrendim ve tecvidine çalışıyorum bu Medd-i Lâzım konuları falan var bunları anlıyorum ama ezberlemem gerekiyormu.Bunu sorucaktım yardımcı olursanız sevinirim Allaha emanetsiniz..

cagrı kardeşim öncelikle seni tebrik ediyorum maşallah.tecvit konularını iyi bilmen lazım cünkü kuranı tecvitle okumak gerekiyor eksıksız kuran okumak istiyorsan.hem daha yaşın genc biraz karısık gıbı gelebilier ama anlarsın.daha sade dilde yazılmiş tecvit kitabından calış senın için daha iyi olur.biliyormusun bende ilk kuran ögrendigim zaman tecvit dersinde cok zorlanırdım.seni cok iyi anlıyorum.ALLAH zihin açıklıgı versın:a16:

nuri sezer

Kayıtlı Kullanıcı
çağrı kardeşim tecvide ilk önce med(uzatma) harflerinden başla.. ama bir konuyu kavramadan diğerine geçme. sonra idgamlara geç.....
tavsiye edeceğim ilk üç konu: medd-i tabi, ihfa ve izhar
rabbim yardımcın olsun..............

çağrı91

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun yardımlarınız için sağolun..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt