Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

tebrikler galatasaray (1 Kullanıcı)

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
a.s tebrikler abi...ama bir bjkli olarak yönetimin hataları olmasa ve hakemler biraz insaflı olsa biz olabilirdik.beşiktaşın bu yılı UNV ÖGRENCİLERİNE tez olmalı bir takım sampiyonlugu nasıl verir.bakınız fb-bjk maçı,bakınız gs-bjk maçı,bakınız b.b ank-bjk maçı,bakınız bjk-sivas maçı zoruma giden o yoksa galatasarayın sampiyonluguna bir şey demiyorum.fener mental olarak bitti hedef tüketmenin kurbanı oldu.bir bjkli olarak en iyi kadro ve oyunu bu sene yinede fb'nin oynadıgını düşünüyorum.

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
a.s tebrikler abi...ama bir bjkli olarak yönetimin hataları olmasa ve hakemler biraz insaflı olsa biz olabilirdik.beşiktaşın bu yılı UNV ÖGRENCİLERİNE tez olmalı bir takım sampiyonlugu nasıl verir.bakınız fb-bjk maçı,bakınız gs-bjk maçı,bakınız b.b ank-bjk maçı,bakınız bjk-sivas maçı zoruma giden o yoksa galatasarayın sampiyonluguna bir şey demiyorum.fener mental olarak bitti hedef tüketmenin kurbanı oldu.bir bjkli olarak en iyi kadro ve oyunu bu sene yinede fb'nin oynadıgını düşünüyorum.

s a kardeşim haklı olabilirsin.. senin düşüncendir saygı duyarım..

sizide tebrik ederim avrupada bizi yalnız bırakmadınız...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt