Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Tavsiyelerinizi bekliyorum (1 Kullanıcı)

_-yolcu-_

Kayıtlı Kullanıcı
esselemüaleyküm

Sizlerden ricam en son okuduğumuz veya okumakta olduğumuz kitabı arkadaşlarımızla paylaşalım inş.Böylece hem bizlerin kitap haznesi genişlemiş olur hemde fikir edinmiş olruz.Eğer çok kısa bir şekilde kitabın içeriği hakkında bizi bilgilendirseniz daha güzel olur inş.

ilk olarak ben söyliyim sizlere.SOnra devamı sizlerden olur inş.

SENAİ DEMİRCİNİN ELDE VAR İNSAN kitabını okumaktayım

Elde Var İnsan,sizi,gözünüzün gördüklerinden ötesine tanık olmaya çağırken,can kasesinin içinde saklı sırları kalbin dudağına değdirmeye çabalıyor,varlığınızı bir kar tanesi yumaşklığında yeniden hatırlatmaya niyetleniyor.(senai demirci)
(kendi cümlelerimle anlatmakta zorluk çektiğim için önsözünden biraz alıntı yptım)

katımlımlarınızı bekliyorum

Allah şimdiden hepinizden razı olsun

Selam ve dua ile...

g.yaralı

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. en son iskender pala' nın aşkname ismli kitabını okudum çok güzeldi. şu anda rasulün güldüğü anlar isimli bir kitap okuyorum. biraz ağır okuyorum galiba..

_-yolcu-_

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. en son iskender pala' nın aşkname ismli kitabını okudum çok güzeldi. şu anda rasulün güldüğü anlar isimli bir kitap okuyorum. biraz ağır okuyorum galiba..

katkıda bulunduğun için Allah razı olsun kardeşim bu kitapları not ediyorum

selametle...

volkankaya3575

Kayıtlı Kullanıcı
eger 360 sayfalık bir kaç günde okumak istiyorsanız

ozaman ayşa kulinden nefes nefeseyi size öneririm nefes nefese okunacak bir kitap

yurtlu

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm bende ahmet mahmut ünlü hocanın ramazanı şerif risalesini okuyorum hocam hediye etti ALLAH razı olsun yaklaşan ramazan ayı için bilgilendirici bi risale tavsiye ederim
selam ve dua ile,
hayırlı geceler...

_-yolcu-_

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm bende ahmet mahmut ünlü hocanın ramazanı şerif risalesini okuyorum hocam hediye etti ALLAH razı olsun yaklaşan ramazan ayı için bilgilendirici bi risale tavsiye ederim
selam ve dua ile,
hayırlı geceler...

selametle...

_-yolcu-_

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşalrım

kitap okumuyor muyuz yoksa???
:a33:

selam ve dua ile...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt