Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Tatilde aranızda olamayacağım.... (1 Kullanıcı)

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm...
Kardeşlerim malum yarıyıl tatili ve ben ailemin yanına dönüyorum...Bu 15 günlük süre zarfında siteye fazla girme şansım yok...fani dünya nede olsa sizler hakkınızı helal ediniz...benden yana helal olsun...
hayırlı cumalar...

ALLAHa emanet olunuz...

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm...
Kardeşlerim malum yarıyıl tatili ve ben ailemin yanına dönüyorum...Bu 15 günlük süre zarfında siteye fazla girme şansım yok...fani dünya nede olsa sizler hakkınızı helal ediniz...benden yana helal olsun...
hayırlı cumalar...

ALLAHa emanet olunuz...

aleyküm selam .... nedemek aydın hocam hakkım varsa bile helal olsun...bende az önce karnemi aldım hepsi 5 .....( sizin sayenizde)..çıktı alıpta annemlere versemmi diye düşünüyordum... :B
15 gün gelmiyor olmanız kötü oldu ........:A

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun kardeşim...evet bu 15 gün girmem zor...ama şartları zorlayabilirim:evet:evet

Aman ben gelene kadar kimsenin gitmesine izin vermeyin:H:H

Kasım Abiye çok çok selamlarımızı iletiniz...sanırım ona ulaşma şansınız var...selametle

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun kardeşim...evet bu 15 gün girmem zor...ama şartları zorlayabilirim:evet:evet

Aman ben gelene kadar kimsenin gitmesine izin vermeyin:H:H

Kasım Abiye çok çok selamlarımızı iletiniz...sanırım ona ulaşma şansınız var...selametle

ALEYKÜM SELAM SELAMINIZI İLETİCEM KASIM ABİYE ...SİZDE KENDİNİZE İYİ BAKIN RABBİM HERDAİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN SELAMETLE KALIN İNŞALLAH......

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm...
hayırlı cumalar...

ALLAHa emanet olunuz...

esselamun aleykum kardeşim.
gel hadi, gel kardeşim
benim vefalı gönlü güzel dindaşım.
senin vefan mest etti beni
semada melekler zikretsin seni.
EFENDİMİZE komşu olası,cennet köşklerine taht kurulası,gel artık gel vefalı kardeşim.bizim sıkıntımız bitti elhamdülillah.RABBIMDA senin bütün sıkıntılarını gidersin.hayırlı dost ve akrabalar nasip etsin.amin.amin.amin.selametle.:H:H

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
esselamun aleykum kardeşim.
gel hadi, gel kardeşim
benim vefalı gönlü güzel dindaşım.
senin vefan mest etti beni
semada melekler zikretsin seni.
EFENDİMİZE komşu olası,cennet köşklerine taht kurulası,gel artık gel vefalı kardeşim.bizim sıkıntımız bitti elhamdülillah.RABBIMDA senin bütün sıkıntılarını gidersin.hayırlı dost ve akrabalar nasip etsin.amin.amin.amin.selametle.:H:H

Selamünaleyküm Kasım Abi ALLAH senden razı olsun...hoşgeldin.Abicim inanki seni görmek beni o kadar mutlu etti ki anlatamam...çok sevindim ya bende ALLAHın izni ile kavuştum sizlere...o kadar özledim ki sizleri tatil boyunca siteye giremedim...şu anı iple çekiyordum...Dönmene çok ama çok sevindim...selametle...Duaların için ALLAH razı olsun RABBİM hepimizi EFENDİMİZE komşu eylesinnnnn

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm Kasım Abi ALLAH senden razı olsun...hoşgeldin.Abicim inanki seni görmek beni o kadar mutlu etti ki anlatamam...çok sevindim ya bende ALLAHın izni ile kavuştum sizlere...o kadar özledim ki sizleri tatil boyunca siteye giremedim...şu anı iple çekiyordum...Dönmene çok ama çok sevindim...selametle...Duaların için ALLAH razı olsun RABBİM hepimizi EFENDİMİZE komşu eylesinnnnn

VE ALEYKUM SELAM VEFALI GÜZEL KARDEŞİM.
RABBİM razı olsun.seninde dualarına canı gönülden AMİN.
hayırlı günler ve hayırlı işler senin olsun kardeşim.ALLAHA emanet ol.selametle.

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum Tatil Bitti Bakin Yine Herkes Burda
Allaha Emanet Olun

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Hayirli Gunler Siz De Benimde Tatilim Bitti Ama Cok Mutluyum Işime Başliyacağim Icin
Allaha Emanet Olun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt