Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

tartışmalı bi konu :( (1 Kullanıcı)

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
Evet sevgili inanan arkadaşlar...
Sizin ona inancınız tam biliyorum...
Amaaaaaa...
O size gerçekten inanıyormu peki...
Bunu bilebilirmisiniz...
Hissedebilir, algılayabilirmisiniz....
Bilemiyorum Aaaa bu soru karşısında biliyoruz tabiki biz ona biat ediyor ve inanıyoruz, hergün kendisine dua ediyor, onun farzı karşısında namaz kılıyoruz, oruç tutuyor, kurban kesiyor dediğinizi duyar gibiyim...
Peki büyük bir evren içerisinde sizin bunları yapmanız onun için ne anlam ifade edebileceği konusunda en ufak bir fikriniz varmı?....
Bence yok...
Neden..
Çünkü...
Siz sadece hayal ediyorsunuz, görmek istediğinizi, duymak istediğinizi ve kendini ona en yakın biri olabileceğinizi düşünüyorsunuz...
Peki öylemidir sizce...
İşte bütün mesele bu...
Siz ne kadar özelsiniz onun için...
Ne anlam ifade ediyorsunuz...
Çokmu önemliydiniz bu dünya için...
Ne kadar faydalı oldunuz günümüz insanlarına...
Neler ürettiğiniz ve geliştirdiniz onların acıları, kederleri ve dertleri için...
Evet ne...
Sadece biat ettiğiniz için ödüllendirmeyi düşünüyorsunuz öylemiii...
Bence hile yapıyorsunuz...
Haksızlık ediyorsunuz...
Çünkü sizden çok daha farklı inanca sahip olsa bile insanlığa kendini adıayrak onların rahat, huzurlu, mutlu ve sağlıklı olabilmesi çin yıllarını vermiş ve bunu gerçekleştirmiş binlerce insanlar var günümüzde....
Bizmi....
Yani sadece sıradan vatandaşlar....
Walla bilmiyorum...
Hatta bilmek bile istemiyorum....

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
bunu bir yerde okudum ve sizlerle paylaşmak istedim inançsız bi birey sanırım allahım bizleri bildiğimiz yoldan şaşırtmasın yarabbim....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt