Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sizde hoşgeldiniz aramıza gerçekten çok güzel paylaşımlar
yaşıyoruz burda
arkadaşlar büyük emekler sarf edip ilgili konularla araştırmalar yapıyor
bizede onlar için dua etmek kalıyor umarım faydalı olur sizede
Selamün Aleyküm.Herkese merhabalar.Bu forumdan faydalanmak ümidiyle sizlere yeni katılıyorum.Hayırlı olur inşaallah.AŞURE GÜNÜ TÜM MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZE MÜBAREK OLSUN.
Selamün Aleyküm.Herkese merhabalar.Bu forumdan faydalanmak ümidiyle sizlere yeni katılıyorum.Hayırlı olur inşaallah.AŞURE GÜNÜ TÜM MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZE MÜBAREK OLSUN.
ve aleyküm selam hoş geldiniz aramıza hayırlı olsun inşALLAH çok faydalanacağınıza eminim benim için öyle oldu nuh tufanından kurtulan müminler gibi biz tüm müslüman alemide kurtuluşa erenlerden oluruz inşALLAH selametle kalın:a21: