Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Taksim'e cami yapılacak (1 Kullanıcı)

zekaikc

Kayıtlı Kullanıcı
Erdoğan, İstanbul Taksim'e cami yapılması için kamulaştırma çalışmasının başladığını söyledi.

İspanya'ya giderken uçakta konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 2007 yılında dönemin Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt ile Dolmabahçe Sarayı’nda yaptığı görüşmenin, olağan bir görüşme olduğunu belirtip, "Sadece o değil birçok görüşme benimle birlikte mezara gidecek. Anılarımda bile yazmayacağım" ifadesini kullandı.

İstanbul Çamlıca'ya cami projesi için, "İçime sindi, belki maketinden anlaşılmıyor ama bittiğinde güzel olacak" diyen Erdoğan, Taksim'e de cami yapılması için bazı parsellerin kamulaştırıldığını belirtti.

Erdoğan, "Gazze'ye gidecek misiniz?" sorusuna da "Hamas Lideri Halid Meşal 5 Aralık'ta gidiyor. Beni de davet etti. Sürpriz yapabilirim" cevabını verdi.

Taksim'e cami yapılacak - TÜM HABER

* helal olsun hükümetimize.

Margos

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm.. Cami yapılmasına hiçbir zaman karşı çıkmam ancak, çevresinde yüzlerce cami olan bir yere cami yapmak yerine cami olmayan yerlere cami yapmak, imamı olmayan camilere imam atamak, ormanların tahrip edilip de inşaat, cami veya park yapılmasını engellemek daha yararlı olur diye düşünüyorum. Mesela taksim yerine İzmir'e cami yapsalar, Mersin'e cami yapsalar daha yararlı olur ki zira ben İzmir'e gittiğimde cuma namazı kılmak için merdiven altı bir yerde namaz kılmıştım.. Koskoca Ankara'da Tandoğan meydanında hiç caminin olmadığı Mebusevler Cami diye kapıcı dairesinden bozma bir cami olmasını Ankara'ya yakıştıramadım ben hükümeti eleştirmiyorum ama ben hükümet olsam önce bu sorunlara çare bulurum diye yazdım bunu.. Selametle..

özgürlü_zamanlar

Kayıtlı Kullanıcı
Allah c.c. evlerini yapıp boş bırakalım. Şu camiilere harcanan paralar insanların imanını kurtarmaya harcansa neler başaracaz da. Yok ama yok biz sadece yapı yapalım gerisi Allah c.c. kalmış. Zihniyet bu ne güzel ey gidi yalan dünya.

_YUSUF_

Yönetici
Haberlerde oranın görüntüsünü anlaşılır bir biçimde analiz edildiğini izledim.
Cami diye bir binanın ikinci katı mescit olarak kullanılıyor.
Yani oranın kalabalığı ve bölgesel yapısı incelendiğinde oranın camiye ihtiyacı olduğu anlaşılıyor.
Oradaki esnafın çalışanların ne kadarının namaz kıldığını bilmem fakat oradaki günlük ortalama gelip giden kişi sayısına bakıldığında oraya bir cami şarttır.
Hem camilerin zararı olmaz faydası olur.
Zaten camilerin yapımında maliyet devletten değil halktandır o nedenle vergilernin cami yapımına gitmesini istemeyenler fazla konuyu dert etmesinler

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt