Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
EsSelamü Aleyküm Gecekondu;
Taha'nın adını görünce heyecanlandım... Taha' yı çok sevıyorum.. Rabbım(c.c) senden
razı olsun...sizden ricam '' Bir yiğit vardı gönlümde'' eserinide eklıyebılırmısınız...çok. t.edıyorum ... selam ve dua ile..
aleyküm selam kardeşim Rabbim senden razı olsun inşallah Rica ederim Allaha emanet ol selam ve dua ile kal inşallah.... ( Kardeşim kusura bakma yanlış Göndermişim Söylemiş olduğun Parçasını Bulamadım )
aleyküm selam kardeşim Rabbim senden razı olsun inşallah Rica ederim Allaha emanet ol selam ve dua ile kal inşallah.... ( Kardeşim kusura bakma yanlış Göndermişim Söylemiş olduğun Parçasını Bulamadım )
olsun önemli değil uğraştırdım sizide hakkınızı helal edin... t. ederim bu eser içinde ... selam ve dua ile kalınız ...Rabbım'e emanetsınız ...
EsSelamü Aleyküm...