Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Susuzluğun nedeni biz olabilir miyiz ? (1 Kullanıcı)

acizane kul

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm arkadaşlar,

Hepimizin bildiği üzre ülkemizde uzun bir süredir susuzluk ile sıkıntı çekmekteyiz. Yetkili merciler alarmda ve bir çoğumuz bunlara katkı olmak adına israflı davranmaktayız. Kimileri bunun adına küresel ısınma diyor kimileri ise ozon tabakasından bahsediyor. Ancak ben olay bir de başka açıdan yaklaşacağım ;

Ya bu susuzluğun nedeni biz isek ?

Hiç düşündük mü? ülkemizin topraklarında giderek artan günahları, müslümanlara yapılan oyunları veya çektirilen sıkıntıları.

Günümüz gençlerini hepimiz görüyoruz. Bu gün namazını kılan kişi sayısı giderek azalmakta. Önceden insanlar oruç tutmuyorum demeye utanırdı, şimdilerde tutanlar çekinir hale gelecek neredeyse.

Ne kadar doğa olayı deseler de Yağmur rahmettir, Rabbimizden bize gönderilen nimet. Medya kuruluşlarına bakıyorum da diyorlar ki, "Doğa bize küstü" ağır geliyor herhalde "Allah bize kızdı" demek.

Hiç kimseyi, hiç bir kesimi hedef almamak adına "biz" tabirini kullandım. Hakkınızı helal edin.

Sizler neler düşünüyorsunuz bu konuda ?

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt