Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Suriye Konusunda Şer İttifakı Birleşiyor (1 Kullanıcı)

Suriyeintifada

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.ikim-der.com
Sosyalist örgüt olan FKÖNÜN lideri Ahmed Cibril, Suriye'nin Türkiye dahil dış güçlerin saldırısına uğraması halinde, Lübnan Hizbullahı ve İran'ın Şam rejiminin yanında savaşacağını söyledi.

FP'nin haberine göre, Filistin Halk Kurtuluş Cephesi(Batı Şeriada ki Sosyalist Grub)-Genel Komutanlık örgütünün kurucusu ve lideri Cibril, "Suriye rejimi, İran'daki kardeşlerimiz ve Hizbullah lideri Hasan Nasrallah'la konuştuk. Bir dış müdahalede bulunulması durumunda, bu savaşın parçası olacağız" diye konuştu.

Şam merkezli örgütün lideri Cibril, Lübnan televizyonu Mayadin'e yaptığı açıklamada, "Türk-Avrupa ittifakı ya da NATO işleri tırmandırırsa, sokaklara dökülüp tüm onurlu insanlar ve Suriyeli kardeşlerimiz adına savaşacağız" dedi.

Son dönemde İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, Nasrallah ve Esad'la bir araya geldiğini ifade eden Cibril, söz konusu görüşmelerin tarihi konusunda bilgi vermedi.

İran, Suriye ve Hizbullah'ı tek bir eksen olarak tanımlayan Cibril, Nasrallah'ın da bu savaşa katılma sözü verdiğini söyledi.

İran rejiminin, Suriye'ye saldırı düzenlenmesine izin vermeyeceğini açıklasığını hatırlatan Cibril, "Türkleri ateşle oynamamaları konusunda defalarca uyardık" dedi.

SOSYALİST KAFİRLERDE ŞİİLERE DESTEĞİNİ AÇIKLADI.

özgeöz

Yasaklı Kullanıcı
beşar esad yakın zamanda, türk halkıyla yönetimin aynı düşüncede olmadığını biliyoruz demişti.
peygamber efendimiz s.a.v'in şam'a uzanan el helak olur hadisini söylesek durmaz mı bu dış güçlerin ülkemizi kukla halinde oynattığı oyun? milliyetçi duyguları suistimal ederek halkı nasıl da kandırıyorlar.. hangi ırka veya millete mensup olduğum umrumda değil. ben müslümanım ve bu hadis geçerliliğini koruduğu müddetçe ben de suriyenin yanındayım.

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Bu iran rejimi ve diğerleri neden esed in o masumları hele hele minik yavruları katletmesine göz yumuyor ...
arka tarafta nasıl bir düzen ve oyunlar var ...

önünde o kadar örnek varken tunus,libya,mısır
zamanında bir seçim yapmamasının nedeni ne ?

Ülkenin kaynaklarını bu kadar zamandır heba ediyorlar.

Türkiyenin haklı tutumuna karşı neden özür dileyip yetkilileri cezalandırmak, tazminat ödemek gibi kolay yol varken neden böyle yapıyorlar ?

Suriyeintifada

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.ikim-der.com
beşar esad yakın zamanda, türk halkıyla yönetimin aynı düşüncede olmadığını biliyoruz demişti.
peygamber efendimiz s.a.v'in şam'a uzanan el helak olur hadisini söylesek durmaz mı bu dış güçlerin ülkemizi kukla halinde oynattığı oyun? milliyetçi duyguları suistimal ederek halkı nasıl da kandırıyorlar.. hangi ırka veya millete mensup olduğum umrumda değil. ben müslümanım ve bu hadis geçerliliğini koruduğu müddetçe ben de suriyenin yanındayım.

Özge kardeşim, şimdi yazdıklarımı dikkatlice okumanı istiyorum.

1. Hadisi yanlış yazdın hadis o lafızlar ile öyle değildir.
2.Halk milliyetçi duygular nedeni ile Beşşar Eset kafirine karşı ayaklanmadı..Yani ayaklanma milliyetçi bir ayaklanma değil..

Gasp edilen yaşam hakkı ve yasaklanan dini haklarını yerine getirmek için ayaklandı...

!980 de yaşanan Hama Katliamında 40 bin Müslüman can verdi..

Şimdi 20 bin civarında Bu kafir beşşar eset babasının rekorunu kırmaya çalışıyor...

Sen Suriyenin yanında ol ama ZALİM KAFİR BEŞŞARIN DEĞİL MAZLUM SUNNİ MÜSLÜMANLARIN YANINDA OL...

ZALİMLERİ SAKIN DESTEKLEME SAKIN ONLARA MEYLETME YOKSA SENDE ALLAH KORUSUN CENNEME ODUN OLURSUN...

KAFİR NUSAYRİ ALEVİ BEŞŞARIN ESETİN YAPTIĞI KATİAMLARI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİN

The Syrian Revolution | Suriye Devrimi | Facebook

özgeöz

Yasaklı Kullanıcı
Özge kardeşim, şimdi yazdıklarımı dikkatlice okumanı istiyorum.

1. Hadisi yanlış yazdın hadis o lafızlar ile öyle değildir.
2.Halk milliyetçi duygular nedeni ile Beşşar Eset kafirine karşı ayaklanmadı..Yani ayaklanma milliyetçi bir ayaklanma değil..

Gasp edilen yaşam hakkı ve yasaklanan dini haklarını yerine getirmek için ayaklandı...

!980 de yaşanan Hama Katliamında 40 bin Müslüman can verdi..

Şimdi 20 bin civarında Bu kafir beşşar eset babasının rekorunu kırmaya çalışıyor...

Sen Suriyenin yanında ol ama ZALİM KAFİR BEŞŞARIN DEĞİL MAZLUM SUNNİ MÜSLÜMANLARIN YANINDA OL...

ZALİMLERİ SAKIN DESTEKLEME SAKIN ONLARA MEYLETME YOKSA SENDE ALLAH KORUSUN CENNEME ODUN OLURSUN...

KAFİR NUSAYRİ ALEVİ BEŞŞARIN ESETİN YAPTIĞI KATİAMLARI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİN

The Syrian Revolution | Suriye Devrimi | Facebook

bilginiz için teşekkür ederim. daha ayrıntılı araştıracağım. zalimlere destek olmaktan Allaha sığınırım ben sadece 2 müslüman ülkeyi birbirine kırdırtan bu sapık düzene karşı olduğumu belirtmek istedim.

Suriyeintifada

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.ikim-der.com
bilginiz için teşekkür ederim. daha ayrıntılı araştıracağım. zalimlere destek olmaktan Allaha sığınırım ben sadece 2 müslüman ülkeyi birbirine kırdırtan bu sapık düzene karşı olduğumu belirtmek istedim.

Suriyede %80 Sünni müslüman yaşar..
Gerisi NAMAZI İNKAR EDEN PEYGAMBERE KURANA VE SAHABELERE SÖVEN NUSAYRİLER ve küçük bir de hristiyan grub yaşar.

Yani %20 lik kafir kısım %80'lik müslüman kısmı baskı altına alıp topluca katlediyorlar...Yönetim ve Asker malesef bu %20'lik grubtan oluşmaktadır..Sünniler ise bu ordu da ayak takımını oluşturmaktadır.

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
BM ve Arap Birliği Suriye Özel Temsilcisi Kofi Annan, Hama'da yaşanan katliama ilişkin açıklamalarda bulundu.

Annan, "Şam yönetimi ağır silahlar kullanarak Barış Planı'nı ihlal etmiştir." açıklamasını yaparken, BM gözlemcilerinin incelemelerde bulunmak üzere Hama'ya gitmek için hazır olduklarını' ifade etti.

hadi ordan hadi ordan sizi gidi islam dusmanlari
senden olsa olsa ;BM ve Arap Birliği Turkiye ile Suriye savastirma Özel Temsilcisi Kofi Annan olur

Suriyeintifada

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.ikim-der.com
BM ve Arap Birliği Suriye Özel Temsilcisi Kofi Annan, Hama'da yaşanan katliama ilişkin açıklamalarda bulundu.

Annan, "Şam yönetimi ağır silahlar kullanarak Barış Planı'nı ihlal etmiştir." açıklamasını yaparken, BM gözlemcilerinin incelemelerde bulunmak üzere Hama'ya gitmek için hazır olduklarını' ifade etti.

hadi ordan hadi ordan sizi gidi islam dusmanlari
senden olsa olsa ;BM ve Arap Birliği Turkiye ile Suriye savastirma Özel Temsilcisi Kofi Annan olur

20 bin müslüman ölmüş MÜSLÜMANLAR ses çıkarmıyor bu kafirler ses çıkarıyor malesef...

Ordaki halk kafirlerden yardım istemiyor müslümanım diyenlerden istiyor...AMA MALESEF Müslümanlar kardeşlerine yardım etmeyip onları kafirlere muhtaç ediyorlar...

Her kim Eset nusayri kafirinin bu yaptıklarını savunursa, desteklerse vesat gibi kafir olarak cehennemin dibini boylar..Onun için bu konu imtahandır dikkatli olun !

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
"Sakın, Allah’ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma! Allah, onları ancak gözlerin dehşetle bakakalacağı bir güne erteliyor." (ibrahim suresi)

özgürlü_zamanlar

Kayıtlı Kullanıcı
Şimdi burada bazı gerçekler iyi görmek lazım. Bunlardan biri Osmanlı Devleti gücünü kaybettiğinde bugün Filistin ve Suriye nin de içinde bulunduğu arap kökenli insanlar; ingilizlerle mac mahon antlaşması imzalayarak kendileri gibi müslüman olan Osmanlı Devletine saldırmıştır ve Osmanlı Devleti yenilmiştir. Yani bugün bizim sahip çıktığımız bu insanlar bizleri gizli antlaşma ile sırtımızdan vurdular. Peki şimdi Türkiye ne yapmalı bu insanları kaderine terk etmeli mi,yoksa yaptığı gibi yardım mı etmeli ? Şahsi fikrim şu an uygulanan gibi yardım etmeliyiz. Çünkü bizler İslama inanmış insanlarız. Bizde kin, bizde nefret , ... vb. olmaz. Bizler kardeşlerimizin yanında her daim olmalıyız. Kardeşlerimiz her gece korkuyla yaşarken analarımız,bacılarımız korku ile yaşarken bize rahat uyumak olur mu. Bu hayat bize haram değil midir. Sorulmayacak mı bize ki kardeşin ölürken sen nasılda rahat uyudun yemek yedin. Düşüncelerine kardeşlerimin saygılıyım her zaman. Belki bir ülkenin iç siyasetine karışmak yanlış. Ama bizim karıştığımız Suriye değil. Suriyeden bize sığınan kardeşlerimiz. Filistinde de İsraile karışmıyoruz buraya dikkat !!! Karıştığımız İsrail toprakları zaten Filistin halkınındır. Ulusal biz gerekçe ile Türkiye gerekenin yapılması gerektiğini.Filistinin bir ülke olduğunu savunuyor. Unutmayalım ki bizler inanan insanlarız. Bizlere sorulacak zerre sorulara karşılık vermeliyiz. Eminim ki Peygamberimiz s.a.v. din kardeşlerimizin yanında olmamızı isterdi. ""özgeöz"" kardeşime bir söz söylemek istiyorum. esad milisleri [haşa]la ilahe illa esad dedirtirken bunları görmedin mi hiç. Şimdi kendini bu denli gören birinin yanında nasıl yer alırsın.

la ilahe illallah

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt