mustafa11
Kayıtlı Kullanıcı
- Web Sitesi
- www.mobilyaonarim.com
s a arkadaşlar evet yarış dedim bir iki forumu takip ediyorumda baktımki acayip bir yarış furyası başlamıs.sen geçeceksin yok ben geçeceğim allah sonumuzu hayırlı etsin yani bu işide yarışa soktularya helal olsun bir akşam bakıyorum bilmem kaç mesaj yarın akşam bakıyorum oooo bilmem kaç mesaj olmuş tabi öteki gariban ne yapsın sarılıyor internete hadi bir ordan kopya bir burdan kopya niyemi ötekini geçecekya bende gülüyorum bu işe yalnızca benmi acaba daha nice arkadaşlarda gülüyor bu işe bazen diyorumki hadi hadi koş sen bu işi götürürsün ama nereye
sadece bir yorum du yaptığım kolay gelsin diyorum
aslında bu kardeşleri bir sınava tabi tutmak lazım acaba neyi nekadar bilirler..
bu kadar bilgi sahibi olabilmeleri için muhakkak arapçayı çok iyi bilmeleri ve tefsiri
yapabilmeleri gerekir
şükrediyorumki bizim bu güzel sitemixde böyle bir yarış yok ve olmayacaktırda...
sadece bir yorum du yaptığım kolay gelsin diyorum
aslında bu kardeşleri bir sınava tabi tutmak lazım acaba neyi nekadar bilirler..
bu kadar bilgi sahibi olabilmeleri için muhakkak arapçayı çok iyi bilmeleri ve tefsiri
yapabilmeleri gerekir
şükrediyorumki bizim bu güzel sitemixde böyle bir yarış yok ve olmayacaktırda...