Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

şükürler Olsun... (1 Kullanıcı)

Nesil

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeslerim Cok şükür Rabbime Uzun Zamandir Caliştigim Ve Cok Istedigim Görevime Kavustum Kuran Kursu Hocasi Oldum.daha 20 Yasinda Bu Meslege Kavustugum Için Cok Mutluyum.dualarda Bulusmak üzere.rabbim Herkse Gönlünden Geceni Nasip Etsin Rabbime Emanetsiniz:d

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
hayirli ugurlu olsun insallah degerli kardesim benim abimde camide imamlik yapiyor bende onun boyle bir meslegi oldugu için çook mutluyum sende rabbime emanet ol kardesim

Nesil

Kayıtlı Kullanıcı
Tesekkür Ederim Allah Razi Olsun Dua Ile...

derya86

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Kardeşim Hayirli Olsun Görevin Inşallah Rabbimin Izniyle Piril Piril Kuran Talebeleri Yetiştirirsin.bu Hizmetlerin Sana Cennette Gölgelik Olur Inşallah Kardeşim Rabbimize Emanet Ol.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeslerim Cok şükür Rabbime Uzun Zamandir Caliştigim Ve Cok Istedigim Görevime Kavustum Kuran Kursu Hocasi Oldum.daha 20 Yasinda Bu Meslege Kavustugum Için Cok Mutluyum.dualarda Bulusmak üzere.rabbim Herkse Gönlünden Geceni Nasip Etsin Rabbime Emanetsiniz:d

Hayırlı olsun kardeşim daha çok da gençmişsiniz ne güzel 20 yaşında hoca olmak evlatlarımıza ve bizlere bilgiler verirsin selametle :H

topraksu

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. hayırlı uğurlu olsun..ALLAH HAYIRLI ZAMANLARDA HAYIRLI İŞLER NASİP ETSİN CÜMLEMİZE.bu

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm

Ne güzel__Hayirli Olsun__B) Sizin Adiniza Sevindim__

kakule

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı mübarek olsun inş.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

hayırlı uğurlu olsun kardeşim..maşallah.Rabbim muvaffakiyetinizi daha da arttırsın, utandırmasın inşallah.. meslektaş sayılıyoruz. okuldan sonra şu an ben de Kur'an veriyorum.. uğraşıların en güzeli, en hayırlısı olsa gerek..çok sevindim sizin adınıza kardeşim..Rabbim her daim yardımcınız olsun, kolaylıklar ihsan eylesin inşallah. selam ve dua ile.

koskun

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm

Hayirli Olsun ... Sizin Adiniza Sevindim ...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt