Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

şükürler olsun sonsuz olana (1 Kullanıcı)

fatmagül85

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar rabbimin izni ve yardimiyla kapanmaya karar verdim..hamd olsun ki yillardir istediğim ama kendimden emin olmadiğim için yapamadiğim rabbimin emrini nihayet yerine getiricem.namazimi da kiliyorum,kildiğim namazin arkasina kilamadiğim borçlarimi ekliyorum...kuran kursuna da başliycam nasipse..kardeşlerim desteğinize ve dualariniza ihtiyacim var.sevgili kiz kardeşlerim örtünmr adabi ve şekli konusunda yardim ve tavsiyelerinizi rica ediyorum..şimdiden allah razi olsun...

_Ubeydullah_

Kayıtlı Kullanıcı
Allah'ın selamı üzerine olsun.. Ne Güzel.. Çok sevindim adına.. Allah hidayetini eksik etmesin üzerinden.. Daim olsun inşa-Allah.. Örtünme adabı ve şekli ile şu şekilde yardımcı olabilir.. Kuran-ı kerimde Nisa süresinde kapanma şekli anlatılmaktadır.. Müsait olduğun bir zamanda inşa-Allah okursun.. Hayırlı olsun tekrar.. Rabbim utandırmasın.. Esselamu aleyküm ve rahmetullah..

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
guzel kardeşim senın adına cok ama cok sevındım hakkını vererek kapanmanın temennı ederım sure ve ayetlerde cok guzel acıklanmıştır kapanmanın adabı onlara itaat edıp kapanman hayırlı olacaktır.yuce mevlamın farzını yerine getırmek kadar ulvı bi hiz yok diye dusunuyorum yolun acık ve daim olsun.hakkını verenlerden olursun inşaALLAH.selametle kalınız.

_şimal_

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardesım... Rabbim kolaylık versın hakkını vererek kapanmayı nasip etsin hepimize.... inşallah bana da:(:(

ayşe.a

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim, çok sevindim hadi hayırlısı olsun inşaallah..
Rabbim tüm kardeşlerimize hayırlısıyla, hakkıyla kapanmayı nasip etsin
selametle.. :a03:

kezzy

Kayıtlı Kullanıcı
Senin adina gercekten cok sevindim Sükürler olsun Rabbime
Senin bu yasadiklarini bende gecen sene yasadigim icin ne düsündügünü hislerini anlayabiliyorum
Rabbim yardimcin olsun Hidayetini arttirsin

fatmagül85

Kayıtlı Kullanıcı
allah sizlerden razı olsun.destekleriniz ve motive eden sözleriniz için çok teşekkür ederim.

1truepathislam

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar rabbimin izni ve yardimiyla kapanmaya karar verdim..hamd olsun ki yillardir istediğim ama kendimden emin olmadiğim için yapamadiğim rabbimin emrini nihayet yerine getiricem.namazimi da kiliyorum,kildiğim namazin arkasina kilamadiğim borçlarimi ekliyorum...kuran kursuna da başliycam nasipse..kardeşlerim desteğinize ve dualariniza ihtiyacim var.sevgili kiz kardeşlerim örtünmr adabi ve şekli konusunda yardim ve tavsiyelerinizi rica ediyorum..şimdiden allah razi olsun...

selamun aleykum kardeşim.. öncelikle çok güzel bi karar vermişsin.. tebrik ediyorum... rabbim daim etsin ve hakkıyla kapananlardan eylesin seni inşaAllah...bende kapanmayı canı gönülden istiyorum... bana da dua etde bende kapanayım inşallah...
selam ve dua ile kardeşim.. rabbime emanetsin...:a15:

YEGANENUR

Kayıtlı Kullanıcı
Canim benim inşallah herşey gönlünce olur.sana kizmazsan ve arkadaşlar da kizmazsa ufak bir şey söylemek istiyorum arkadaş çevremden gördüğüm içn .bazi arkadaşlarimiz kapaninca tam bir kapalilik sergiliyor ve sonra da bundan rahatsizlik,pişmanlik duyuyorlar.senden ricam -tabiki sen daha iyi bilirsin-bazi şeyleri sağlam temellere oturtman adina aşamali bir kapanma yolu izlemen.örneğin önce kisa kollu giyinmeyi birak tunik tarzi giyin sonra pardesü falan giyin birden yapma bocalamani istemem
etek pantolon vesaire aşama aşama değiş bence inaniyorum ki böyles senin için daha hayirli olur.
Kapaliliğin hakkini vermek gerek daracik pantiolon üzerine giyilmiş kisacik bluzlar değil bence kapanma.bir de şu boynu açik kalan öylesine örtülen örtülere de gicik oluyorum hakkini vermek gerek

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt