Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ŞÜKÜR BU GÜNÜME (1 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Her sabah kalktığımda şükrederim, yaşayabileceğim yeni bir gün başlıyor, ve ben bu güne gözlerimi açabildim diye...

Her akşam yatarken şükrederim, o gün yaşamış olduğum güzellikler, bana kazandırdığı dostlar, evim, eşim, çocuğum, kısacası hayatım için...

Geçmişte yaşadığım tatsızlıklar için üzülmemin bir anlamı yok, onları değiştiremem...

Gelecekte yaşayabileceğim tatsızlıklar için endişelenmemin bir anlamı yok; onları değiştirme şansım halen var...

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ŞÜKÜR BU GÜNÜME

BU GÜNÜMÜ YAŞİYORSAM BİNLERCE ŞÜKÜR B)B)B)

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

ÇOK DOĞRU KARDEŞİM B)B)B)B)

HER ANIMIZ İÇİN BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUNB)

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

BU GÜNE HAMDU SENALAR OLSUN.BİZİM SIKINTIMIZ NEKİ ÖYLE ÇIKMAZLARDA OLANLAR VARKİ BİZİMKİ ONLARIN YANINDA DEVEDE PİRE.RABBİM KİMSEYE SIKINTI VERMESİN .VERİLEN SIKINTILAR KARŞISINDA SABRETMEYİ NASİP ETSİN İNŞ.ABLAM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN BU KONU O KADAR İYİ OLDUKİ ANLATAMAM.TAM ZAMANINDA AÇTIN SAGOLASIN.
RABBİM BİZLERE EYYÜP PEYGABBERİN SABRINDAN VER.

konak

Kayıtlı Kullanıcı

Evet değerli kardeşim bugünü yaşıyorsak Rabbimize sonsuz şükürler olsun. Rabbim sizden de razı olsun.
Selam ve dua ile.

evindar

Kayıtlı Kullanıcı

selamünaleyküm hafize abla,

ne güzel yazmışsın eline , koluna ve yüreğine sağlık ALLAH razı olsun.Bende 1999 depreminden sonra başladığım her yeni güne şükrediyorum ve o günün özel olduğunu düşünüyorumB)B)B)

selamünaleyküm

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

Her geçen kötü ve iyi güne rağmen RABBİME defalarca hamdu senalar olsun
ALLAH sizden de razı olsun annem

rakabe_

Kayıtlı Kullanıcı

yine ne guzel yazmıssın hafize anne ALLAH razı olsun
her turlu guzellige nimete hesapsız sukurler olsun ve her turlu sıkıntıyada hamdu senalar olsun ALLAH beterinden korusun....

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

evindar yazdı:
selamünaleyküm hafize abla,

ne güzel yazmışsın eline , koluna ve yüreğine sağlık ALLAH razı olsun.Bende 1999 depreminden sonra başladığım her yeni güne şükrediyorum ve o günün özel olduğunu düşünüyorumB)B)B)

selamünaleyküm

Evindar o depremi yaşayan herkez o andan sonra yaşadıklarımıza şükretmeliyiz S.A

mesela ben bir cenaze görsem çok şükür yaşıyorum tövbe etmeye zamanım var diyorum :(:(:(

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt