Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

sübhannallah (1 Kullanıcı)

armour

Kayıtlı Kullanıcı
muhakkak seyredin arkadaşlar çook şaşıracaksınız....

armour

Kayıtlı Kullanıcı
Hiç seyreden olmamış dünden beri. Ben hala etkisindeyim lütfen izleyin....

Azerbaycan_li

Kayıtlı Kullanıcı
bu haber uydurma çıktı kardeşim...

bu haberden sonra azerbaycanda da boyle bir kız cocugu buldular :)...

subhanallah konunun basligi aslinda subhanallah demek şunun için lazm ki, insanlar boyle şeyleri mucize sanıiyor ve ne guzel dinimiz ne buyuk Rabbimiz var diyor..halbuki Allah azze ve celle"nin buyuklugu yuceligi için bole şeylere gerek yok...bir tane yapraga bakmak, insanın kendi vucudunu ogrenmesi yeter de artar...

insanlar boyle şeylerin etkisinde kaliyor ve sonra yalan çıkınca kotu oluyor...

Allah razı olsun..

armour

Kayıtlı Kullanıcı
Yalan mı gerçekten mi!! Elden ele dolanıyor yahu allah allah tamam amenna ihtiyaç yok mücizeye ama bizim için elhamdülillah müslümanız ancak rusyada olmuş olması ne bileyim birinin daha müslüman olması hoşuma gider doğrusu...ben şaşırdım ve paylaştım açıkçası hala nasıl uydurma anlayamadım videoyu seyrettinmi?? Yoksa bilgin varmıydı??

Azerbaycan_li

Kayıtlı Kullanıcı
Yalan mı gerçekten mi!! Elden ele dolanıyor yahu allah allah tamam amenna ihtiyaç yok mücizeye ama bizim için elhamdülillah müslümanız ancak rusyada olmuş olması ne bileyim birinin daha müslüman olması hoşuma gider doğrusu...ben şaşırdım ve paylaştım açıkçası hala nasıl uydurma anlayamadım videoyu seyrettinmi?? Yoksa bilgin varmıydı??

kardeş bu olay tam olarak dağıstan da oldu...ve cocukta o yazıların oldugunu iddia edenler zaten musluman...

ve aylar önce oldu...ve dedigim gibi yalan oldugu soylendi...ve o cocuga benzer cok cocuk çıktı... :)...

şaşırmanız normal..ben ilk gordugumde uydurma oldugnu anladım..bole şeylere gerçekten hiç şaşırmıyorum...

armour

Kayıtlı Kullanıcı
Ben genelde seyretmem tuhaf bi yapım var etkileniyorum(türk filmi izlerken ağlamak dahil:)ama dediğim gibi çook şaşırdım tamam diyelim ki ben uydurma olduğunu öğrendim ya diğerleri??facebook ve e_postalarda fıldır fıldır dolanıyor....neyse aydılmanmış oldum bundan kelli bişey görür yada duyarsam ilkin ii sorup soruştururum...eyv.. Iyiki paylaşmışım ee öğrenmek güzeldir sağol..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt