Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Şuan ki ruh halimiz (1 Kullanıcı)

acizane kul

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm..

Madem bu site hepimizin buluşma noktası, madem ki hepimiz din kardeşiyiz böyle bir başlık açıp içinde bulunduğumuz hali yazalım istedim.

Bazen hislerimizi söyleyemesek de bir kaç cümle dahi olsa yazıya dökmek insana rahatlık verir.

Ben bu gün başka bir din kardeşini düşünmeyen, onun zor durumda kalmasına sebebiyet veren bir kaç kişi ile tartıştım ve gözlerinde ki merhametsizliği görünce anlayınca ve yapabileceğim bir şey kalmadığında susmayı tercih ettim. Ama öyle bir haldeyim ki içimde fırtınalar kopuyor. Sürekli salavat getirip kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum :mad:

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm.hayırlı cumalar.işe girdiğim zaman patronum alkaol kullanan biriydi.hatta bir esnaf abimizde terbiyeden çok yoksundu.patronmunda en yakın arkadaşıydı.2.gün işi bırakıcaktım ama içimden bir ses bırakma diyordu.halbuki aylarca iş bulamamıştım.ama bu alkol alan patronum namaz kılmama hiç karışmadı aksine.şimdi biraz önce 2 side burdaydı arkadaşıyla.işler iyi gitmiyor napcaz falan diye konuşuyorlardı.dayanamadım gidinde cumaya rabbim hayırlı işler versin dedim.aaaa ben ummazdım ama evet ya hadi gidelim dediler.doğru söylüyor kardeşimiz.şimdi gittiler.ya çok sevindim.
konuşmalarına bile dikkat ediyorlar artık.rabbim ne büyüksün.

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamın aleyküm benim ruh halim de sizinkinden farksız değil. Kendimi çok kötü hissedeyorum. Hiç tanımadığım birisine kendimden bahsettim. Vicdan azabı çekiyorum. Sinirlerim gevşedi ben nasıl böyle bir şey yaptım dedim kendi kendime.

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Bende Sabah Sabah Annemle Tartiştim.herşey üstüste Geliyo Geldiği Zaman Işyerimizde Taşiniyo.bugün çok Kötü Bir Gün Benim Için Sürekli Ağlamak Geliyo Içimden Bulunduğum Yerde Ayrilmak Istemediğim Biri Var Ama Taşininca Onu Birdaha Göremiycek Olmak Beni çok üzüyo Hatta Kahrediyo Ama Yapicak Bişey Yok Görmemeye De Alişicam çok Zor Olucak

EBRARNISA

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM HERKESE HAYIRLI CUMALAR.
BEN DE İSTERDİM Kİ GÜZEL RUH HALETİMDEN BAHSEDEYİM. MALESEF ÖYLE DEĞİL.
1 HAFTA ÖNCESİNDEN BUGUN İÇİN KERMES YAPMAYI PLANLADIK VE TÜM HAZIRLIKLAR BİTMİŞTİ. NE HİKMETSE SON ANDA ÇIKAN AKSILIKLER OLDU. :A
BİZ ÇALIŞAN BAYANLAR OLARAK KISITLI ZAMANLARIMIZDA BU TÜR FAALİYETLERLE MEŞGUL OLMAYA ÇALIŞIYORUZ. DURUM BÖYLEYKEN KÖTÜ HABER ÜSTÜNE KÖTÜ HABER....
ŞU AN TEK BİR ARKADAŞIMIZ VAR KERMESİN BAŞINDA....:(
SİZLERDEN DUA BEKLİYORUM BU KONUDA...
ELBET BUNDADA VARVIR BİR HAYIR.
RABBİM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER EBET....ELHAMDÜLİLLAH...:)

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
1 HAFTA ÖNCESİNDEN BUGUN İÇİN KERMES YAPMAYI PLANLADIK VE TÜM HAZIRLIKLAR BİTMİŞTİ. NE HİKMETSE SON ANDA ÇIKAN AKSILIKLER OLDU. :A
BİZ ÇALIŞAN BAYANLAR OLARAK KISITLI ZAMANLARIMIZDA BU TÜR FAALİYETLERLE MEŞGUL OLMAYA ÇALIŞIYORUZ. DURUM BÖYLEYKEN KÖTÜ HABER ÜSTÜNE KÖTÜ HABER....
as güzel kardeşim.allah yardımcınız olsun.

acizane kul

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm.hayırlı cumalar.işe girdiğim zaman patronum alkaol kullanan biriydi.hatta bir esnaf abimizde terbiyeden çok yoksundu.patronmunda en yakın arkadaşıydı.2.gün işi bırakıcaktım ama içimden bir ses bırakma diyordu.halbuki aylarca iş bulamamıştım.ama bu alkol alan patronum namaz kılmama hiç karışmadı aksine.şimdi biraz önce 2 side burdaydı arkadaşıyla.işler iyi gitmiyor napcaz falan diye konuşuyorlardı.dayanamadım gidinde cumaya rabbim hayırlı işler versin dedim.aaaa ben ummazdım ama evet ya hadi gidelim dediler.doğru söylüyor kardeşimiz.şimdi gittiler.ya çok sevindim.
konuşmalarına bile dikkat ediyorlar artık.rabbim ne büyüksün.
Ve aleyküm selam kardeşim. Ne kadar güzel bak demekki alkolüde bırakmaya meyilliler. İnşallah bırakırlar. Sen onlara çok güzel bir örnek olacaksın kimbilir belki namaza bile başlamalarında vesilen olur. Ayy inşallah bak ben bile heyecan yaptım. Hadi bakalım Allah yardımcın olsun.

EBRARNISA

Kayıtlı Kullanıcı
canım ya ben seni hep erkek sanıyordum ya.ayıp bana.hakkını helal et .:evet

ÖNEMLİ DEĞİL ABLACIĞIM.
YA ABLA BU ARADA BU FORM PEK UYGUN DEĞİL AMA SİZİN AÇTIĞINIZ BİR FORMA TARİKATLERLE İLGİLİ OLAN ORAYA YAZMAK İSTEDİĞİM BİR MEVZU VARDI .. FORMU BULABİLİRSEM YAZAYIMDA BİR KONTROL EDERSİNİZ. ALLAHA EMANET OLUN.. :H

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
ÖNEMLİ DEĞİL ABLACIĞIM.
YA ABLA BU ARADA BU FORM PEK UYGUN DEĞİL AMA SİZİN AÇTIĞINIZ BİR FORMA TARİKATLERLE İLGİLİ OLAN ORAYA YAZMAK İSTEDİĞİM BİR MEVZU VARDI .. FORMU BULABİLİRSEM YAZAYIMDA BİR KONTROL EDERSİNİZ. ALLAHA EMANET OLUN.. :H
tamam ablacım formu bulup çıkartayım.

acizane kul

Kayıtlı Kullanıcı
İnşallah hakkınızda hayırlısı olur. Allah daha fazla sıkıntı vermesin. Olanlara dayanma gücü versin.

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam kardeşim. Ne kadar güzel bak demekki alkolüde bırakmaya meyilliler. İnşallah bırakırlar. Sen onlara çok güzel bir örnek olacaksın kimbilir belki namaza bile başlamalarında vesilen olur. Ayy inşallah bak ben bile heyecan yaptım. Hadi bakalım Allah yardımcın olsun.
inşallah kardeşim.gerçekten öyle şimdi beni görünce kendilerine çeki düzen veriyorlar.bide dedikodu çok yapıyorlardı,nasıl kızıyordum ama anlatamam.şimdi birisi hakkında konuşulduğu zaman allah ıslah etsin diyorlar:B

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Biraz bulanık biraz durgun bugün bişey olucakmış gibime geliyo hiç keyfimde yok hayırdır inşallah Allah c.c. sıkıntılı olan herkesin yar ve yardımcısı olsun selametle

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah kardeşim.gerçekten öyle şimdi beni görünce kendilerine çeki düzen veriyorlar.bide dedikodu çok yapıyorlardı,nasıl kızıyordum ama anlatamam.şimdi birisi hakkında konuşulduğu zaman allah ıslah etsin diyorlar:B

ablacığım rabbim iyilikten güzellikten doğruluktan ayırmasın inş ... yolun açık olsun Allah sabır versin ..... Bende aynı büroda patronuma iyi şeyler öğretmeye çalışıyorum :D Dedikoduya hayırrrrrrrrrrrrr Selameytle .......

şu anki ruh halim çok iyi olmaya başladı :D

merdümgiriz

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. uzun zamandır sitede yoktum, günün yorgunluğu üzerimde ama içim huzur dolu geçmiş forumlara göz atıyorum; fark ettim ki bıraktığım zamandan çok daha güzel yerlere gelinmiş..hepinizin emeklerine gönüllerine sağlık ALLAH c.c. cümlenizden razı olsun..yorgunluğumu sizler sayesinde atıyorum..(bıraktığım zamandan dedim çünkü; site içi atışmaların, ayrılıkların yoğun olduğu bir dönemdi) sevgi, barış ve huzur dolu nice forumlar paylaşmanız ümidiyle...

acizane kul

Kayıtlı Kullanıcı
Sitede bazı kendini bilmezlerin yaptıklarıın görünce birden kan beynime çıktı. Ne kadar arsız insanlar var yahu. Çamur at izi kalsın tabi. Ama unutmayın ki sizin çamurlarınız ancak sizin gibileri kirletebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt