Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

şu Sevgiye Bakin! (1 Kullanıcı)

yaralı kalp

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili Peygamberimizin(sav)dünyadan hakiki aleme göç edince devesi
kime verilmek istenmişse kimse edepten almadı,binmekistemedi,
Hz,Ebubekir'e (ra)durumu bildirdiler,o da ''Bırakın,Medine sokaklarında dolaşsin!''
dedi.Bir süre şehri dolaşan deve,Efendimiz'in defnedildigi kabr-i şerifin biraz uzağınakadar geldi;2 gün boyunca hareketsiz ayakta durup
seyretti.Ardından öldü.
Karşılığında ne mi kazandı? Cenneti! Hayvanlar aleminde cennete,Peygamberimiz'in devesiyle
Ashab-ı Keyf'in köpeğide girecek.O'na (sav) sadece devler değil,develer bile meftun...

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Razi Olsun....

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm kardeşim
ALLAH razı olsun güzel bir paylaşımdı. Evet ona bir ağaç kütüğü bile aşkla yanıp tutuşurken ağlayarak onu özlüyorsa bana ne oluyorda onun özleminden bir damla yaş akmıyor gözlerimden...ALLAHım cümlemizi O'nun aşkına layık eyle, O'nun şefaatine nail eyle...

ALLAHa emanet olunuz...selam ve dua ile...

N.E.M.E.A

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgi'nin bu kadarı biz de Peygamber Efendimizin(s.a.v.) devesi kadar olabilsek ne mutlu bize...

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm Kardeşim
allah Razı Olsun Güzel Bir Paylaşımdı. Evet Ona Bir Ağaç Kütüğü Bile Aşkla Yanıp Tutuşurken Ağlayarak Onu özlüyorsa Bana Ne Oluyorda Onun özleminden Bir Damla Yaş Akmıyor Gözlerimden...allahım Cümlemizi O'nun Aşkına Layık Eyle, O'nun şefaatine Nail Eyle...

allaha Emanet Olunuz...selam Ve Dua Ile...

Amin Amin Amin​
Emeğinize Sağlik Rabbim Razi Olsun Selametle....

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm çok sağolun kardeşim.Bir deve kadar sevgimiz varmıdır içimizde acaba peygamberimize dair.??selametle kalın.

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı
Bende Hz. Ömere (ra) hayranım ufak bir saygısızlık karşısında "izin ver , kellesini uçurayım ya Resulallah (sav) ! "derdi

ping_pong

Kayıtlı Kullanıcı
bir deve kadar da olamadık sensizlige aglayamadık Ya Rasullah (salalhualeyhuvessellem)

Allah razı olsunn kardesımm ekldıgın için :G

yaralı kalp

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH sizlerdende razı olsun okuduğunuz için selametle dua ile kalın RABBİME emanet olun

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm kardeşim bilmiyordum öğrendim cok ii oldu öğrendiğim allah razi olsun

yeşil.kubbe

Kayıtlı Kullanıcı
Keşke onun ayağının altın taş toprak ola bilseydim Allahım ona layik ümet olmamızı nasip etsin

yeşil.kubbe

Kayıtlı Kullanıcı
Keşke onun ayağının altında taş toprak ola bilseydim Allahım ona layik ümet olmamızı nasip etsin

ahnef

Kayıtlı Kullanıcı
allahuekber ne denilebilir ki??

yeşil.kubbe

Kayıtlı Kullanıcı
Keşke onun ayağının altın taş toprak ola bilseydim mübarek ayağında toz ola bilseydim Allah bizleri ona layık ümmet olmamızı nasip etsin kardeşim

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt