Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

su içme (1 Kullanıcı)

by_cansuyu

Kayıtlı Kullanıcı
B)selm arkadslar peygamber efendimiz şöyle buyuruyorB) (SİZDEN BİRİNİZ AYAKTA SU İÇERSE UNUTSA BİLE O SUYU KUSSUN)B)

geceyargici-86

Kayıtlı Kullanıcı
RE: su içme

Allah razı olsun kardeş
çok basite alıyoruz bazı şeyleri

Tayfun_Dokgoz

Kayıtlı Kullanıcı

EVT SU İÇERKEN KIBLEYE DÖNMEK VE 3 YUDUMDA İÇMEK GEREKİYORMUŞ SANIRIM ÖYLE DUYMUŞTUM.

avdan

Kayıtlı Kullanıcı

SU AYAKTA İÇİLDİĞİ ZAMAN MİDEYE ÖNEMLİ ZARARLAR VERİYOR SANKİ TANZİKLİ SU TUTMUŞ GİBİ MİDENİN ZAMANLA DELİNMESİNE YOL AÇIYOR ONUN İÇİN KAİNATIN EFENDİSİ ZAMANINDA BİZLERİ DÜŞÜNEREK SAĞLIĞIMIZ HAKKINDA BİR ÇOK HADİSLER SÖYLEMİŞTİR

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

EVET YA,BU ÇOK ÖNEMLİ BİR HADİS AMA ZAMAN ZAMAN UNUTUYORUM RABBİM AFFETSİN,BÖYLE YETİŞTİREİLMEDİK YA ÇOK ZOR OLUYOR SONRADAN ALIŞMAK.KUSMAK DA O AN MÜMKÜN OLMUYOR,AFFET ALLAHIM DİYORUM O ZAMAN DA.ÇOCUKLARI İSLAMA GÖRE BÜYÜTMEYİNCE,SONRADAN MÜSLÜMAN OLAN BİRİ KADAR ZOR OLURMUŞ ALIŞMASI DİYE BİR YERDE BİR PROGRAMDA DİNLEMİŞTİM,GERÇEKTEN DE ÖYLE,ÇOK KIZIYORUM KAÇ NESİLDİR BİZİ ÖZÜMÜZDEN UZAKLAŞTIRANLARA,BU KADAR VEBALİ NASIL ÖDEYECEKLER BAKALIM HESAP GÜNÜNDE

by_cansuyu

Kayıtlı Kullanıcı

onlar hata yapmış ama biz doğruyumu yapıyoruz sizce

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt