Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

şu An Nerede Ve Nasil Olmak Isterdin... (1 Kullanıcı)

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
eşimle mekke de olmak isterdim....

MAZLUMkul

Kayıtlı Kullanıcı
Şu an Kabeye ellerimi dayamış sırtımı yaslamış , eşimin yanımda olmasını, beraber dua ederken olmak isterdim,
Birde Peygamber efendimizi eşim ve evladımla ziyaret edip o mübarek mekanda evladımın elinden bir tas zemzem suyu içebilmek isterdim.

Bu Dünyada En çok yaşamayı istediğim şey eşimle beraber Hacca gidebilmek.
...:gulegule

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
s.a mustafa11 kardeşim.aynı soruyu ben size sorsam

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
Medine-i Münevvere de ,Peygamber Efendimizin kabri başında duada bulunmak isterdim.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün Aleyküm,
Şu an umrede olmak isterdim tekrar.. İnsan gittiği vakit çok etkileniyor ve yer kürede olmak istediğiniz tek yer orası oluyor, ömrünüzün sonuna dek..Rahman c.c nasip eyler inşallah..Bir de Beyrut'u çok özledim.. Allah c.c gönlümüzden geçen yerleri görebilmeyi nasip eylesin hepimize inşallah..Selam ve baki dua ile.

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
Selamün Aleyküm,

Şu an umrede olmak isterdim tekrar.. İnsan gittiği vakit çok etkileniyor ve yer kürede olmak istediğiniz tek yer orası oluyor, ömrünüzün sonuna dek..Rahman c.c nasip eyler inşallah..Bir de Beyrut'u çok özledim.. Allah c.c gönlümüzden geçen yerleri görebilmeyi nasip eylesin hepimize inşallah..Selam ve baki dua ile.

inşallah kardeşim ..ben de çok istiyorum ve bütün işlemlerimi yaptırdım inşallah rabbim izin verirse gideceğim...

seyyidetün_nisa

Kayıtlı Kullanıcı
Ne Diyeyim şu An Mevlamin Cemalini Görmek çok Isterdim Ama Bu Dünyada Olmayacaği Için Kabede Secde üzerinde Göz Yaşlari Içinde Dua Etmek Isterdim..........mevlam Tüm Gitmek Isteyenlere Nasib Etsin.....amin Ecmain

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt