Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Orta doğudaki ve tüm dünyadaki Müslüman kardeşlerimizin selamete ermelerini düşmanın baskısından kurtulmalarını düşünüyorum.
biz ülkemizde rahat ederken onların işgal altında olmaları beni hep düşündürüyo dualarımız onlarla.B)B)B)
ALLAHc.c yardımcıları olsun.
selam sevgi ve dua ile..
şuan okadar çok şey düşünüyorumki hatta bazen ne düşüdüğümü de bilmiyorum
Rabbim bende n razı olcakmı cehennem azabından kurtulabilcekmiyim bu kadar insan nasıl gühanlara batıyo...anlıycağınızzz çok fazlaaa
ALLAH CÜMLEMIZIN YARDIMCISI OLSUN
EVLATLARIMA DINIMI NASIL ANLATABILIR ÖGRETEBILIRM
DIYE DÜSÜNÜYORUM YABANCI DILLERI ANA DILLERINDEN DAHA KUVVETLI OLDUGU ICIN ONLARA BIRSEYLER ANLATIRKEN ZORLANIYORUM ALLAH AFFETSIN KENDIMI COK SUCLU HISSEDIYORUM
bugün bir hasta ziyaretine gittim 3 yaşında bir kız.Dizinden aşağısı yanmış çaydanlık devrilmiş.Çok kötüydü hiç aklımdan çıkmıyor.Rabbim şifa verir inşallah.
Kardeşim kızmayın ya...
Benim de çoğu zaman aklımdan geçiyor bu düşünceler de, ondan güldümdü...Rabbim hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza inş...
Aeo...