Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

şu an acilde olan arkadaşımın dualarınıza ihtiyacı var! (1 Kullanıcı)

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam kardeşim.
çok üzüldüm şimdi gördüm.rabbim acil şifalar versin ve ailesine bağaşlasın inşallah minik bebeğimizi.rabbim kimseyi evlat acısyla imtihan etmesin.ama kardeşim bu kalp deki delikler çoğu bebekte oluyormuş sonrada kendilğinden kapanıyomuş.kapanmayan deliklerde ise ameliyat sorunsuz başarılı oluyormuş.inşallah minik bebeğimizde hayırlısıyla şifa bulup evine anakucağına dönücek.ve hayatta gördüğü son acı bu olucak inşallah kardeşim.acizane dualarımda olucak.tez vakitte hayırlı mutlu haberlerini alıcaz inşallah.gönlünüzü ferah tutun kardeşim.sabır ve selametle rabbimize emanet​

Allah razı olsun afranurcuğum,annesi o kadar sıkıntıyı aşarak tam kavuşmuşken bu duruma çok üzülüyor.doktor fazla uyumamasını söylemiş.bir de ufak doğduğu için sağlıklı da olsa insan çok tedirgin oluyor.şahsen ben de oğlum toparlayıncaya dek öyleydim.neyse,söylediklerin içimi biraz da olsa rahatlattı.

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum.rabbim acil şifalar versin.umarın iyileşmiştir.dua ile kalın

runya

Kayıtlı Kullanıcı
çok geçmiş olsun üzüldüm rabbim yardımcınız olsun kardeşim

hayri07

Kayıtlı Kullanıcı
RABBİM kendine ve bebeğine acil şifalar versin selametle kal.

hayri07

Kayıtlı Kullanıcı
anne ve bebeğin kurtulduğuna çok sevindim selametle.

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim Ya Şafi İsmi celili hürmetine kardeşimize acil şifalar versin inşaallah,yavrusuda sağlam bir şekilde yaşamına kavuşsun.

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum.rabbim acil şifalar versin.umarın iyileşmiştir.dua ile kalın

aleyküm selam nevin kardeşim daha 2 haftalık bile olmadı.annesiyle akşam konuştum.daha henüz bir tedavi uygulanmadı.inşaallah Rabbim şifasını verir zeynep azracığın

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
RABBİM şafi ismi hürmetine yavrumuza acil şifalar vesin inş.
selam ve dua ile

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkadaşlar maalesef bu konuya tekrar dönmem gerekti.bebeğimiz kalbi 3 yerden delik olarak doğmuş.ikisi kapanırmış ama biri için ameliyatı şart demiş doktor.duyunca çok üzüldüm.sizlerden minik yavrumuz için acil dualarınızı bekliyorum.nolur meleğimizin şifası için Rabbimden niyazda bulunun.bunca sıkıntıyla dünyaya gelmişken bu imtihanı da ailesinin kolaylıkla ve mutlu bir şekilde atlatması bizlerin duasına bağlı.

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleyküm
hayırlı cumalar ayşe kardeşim.yeni bi başlık açtım.''zeynep azra bebek için acil dua''bu konuya giren ilk mesajı okuyup direk cevap yazıyo yorumları okumadan.daha etkili olur kardeşim.selametle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt